خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ازبکستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ازبکستان اقدام نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان

یکیج اخذ ویزا ازبکستان توسط قاره پیما سال 97
ویزا توریستی عادی 120 دلار
ویزا توریستی فوری 170 دلار
مدارک مورد نیاز اخذ ویزا ازبکستان توسط قاره پیما : اصل پاسپورت - دو قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید
قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه فرمائید :

ویزا اربکستان طبق تعداد شبهای اقامت در هتل صادر می شود

مدت زمان صدور ویزا ازبکستان :

  • ویزا عادی ازبکستان 3 هفته کاری
  • ویزا فوری ازبکستان 1 هفته کاری

سفارت ازبکستان در تهران روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد

مسافر ازبکستان باید بداند در چه شهرهایی از ازبکستان - چند شب و در چه هتل هایی می ماند

قاره پیما تنها 48 ساعت به اصل پاسپورت مسافر جهت اخذ ویزا ازبکستان نیاز دارد

پروسیه اعلام شماره ویزا ازبکستان در وزارت امور خارجه ازبکستان در تاشکند  وقت گیر است

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان تجاری با توریستی متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری ازبکستان ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

آدرس و تلفن سفارت ازبکستان در تهران :

چهار راه فرمانیه  - خیابان بوستان کوچه نسترن پلاک 21

تلفن : 22832071-021  و 22299780-021 

 

رزرو و خرید بلیط ازبکستان

رزرو و خرید بلیط ازبکستان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ازبکستان :

در حال حاضر هواپیمایی ایران ایر Iran Air Airlines پروازهای مستقیم به تاشکند ازبکستان انجام نمی دهد .

بهترین گزینه برای سفر هوایی به ازبکستان ایرلاین ایر آستانه Air Astana Airlines می باشد که یک توقف کوتاه در شهر آستانه قزاقستان دارد

امکان رزرو بلیط با ترکیش ایرلاین Turkish Airlines و ایرفلوت Aeroflot Airlines نیز برای سفر به ازبکستان وجود دارد

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما ازبکستان سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما ازبکستان - هتل و تور ازبکستان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان و بلیط هواپیما ازبکستان و هتل و تور ازبکستان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

رزرو هتل در ازبکستان :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های ازبکستان را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های ازبکستان برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب تاشکند و سمرقند و بخارا ازبکستان

 

تور ازبکستان :

پکیج تور ازبکستان قاره پیما به این شکل می باشد دو شب تاشکند، دو شب سمرقند، دو شب بخارا، یک شب شهر تاشکند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای ازبکستان از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید و به صفحه تور ازبکستان سایت مراجعه نمائید

 

 

راهنمای اخذ ویزا برای افرادی که خود خواهان اخذ ویزا از سفارت ازبکستان تهران هستند

راهنمای اخذ ویزا برای افرادی که خود خواهان اخذ ویزا از سفارت ازبکستان تهران هستند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا ازبکستان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  2. فرم دعوتنامه ازبکستان
  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید
  4. بلیط هواپیما
  5. رزرو هتل به تعداد شیهای اقامت

قاره پیما 1 تا 2 هفته پس از ارائه مدارک به وزارت امور خارجه ازبکستان در تاشکند برای اخذ ویزا توریستی ازبکستان (عادی) / ویزای توریستی ازبکستان (فوری)، شماره تلکس ویزای ازبکستان (LOI) را به سفارت ازبکستان در تهران می دهد.

انواع ویزا کشور ازبکستان :

  1. ویزا عادی توریستی .
  2. ویزا فوری توریستی .
  3. ویزا تجاری - کار .

نکاتی در مورد ویزا های کشور ازبکستان :

مدت اقامت در ازبکستان در ویزا توریستی از روی رزرو هتل صادر می شود و حداکثر 15 روز می باشد .

هر مسافر بعد از ورود به ازبکستان باید در 48 ساعت اول رجیستر شود تا در هنگام خروج مشکلی نداشته باشد .

با ویزا تجاری امکان 1 ماه اقامت به شما داده می شود و تاریخ ویزا بنا به درخواست شمت صادر می شود .

ویزا عادی توریسیتی و تجاری حداقل 20 روز و ویزا فوری توریستی در حداقل 10 روز صادر می شود .

قیمت و هزینه دریافت ویزا های کشور ازبکستان :