ویزاویزا ازبکستان

اخذ ویزای ازبکستان

اخذ ویزای ازبکستان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا ازبکستان و شرایط ویزای ازبکستان و نرخ ویزای ازبکستان ( هزینه و قیمت ویزای ازبکستان ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای ازبکستان و نحوه اخذ ویزا ازبکستان توریستی برای ایرانی ها ( ویزای توریستی ازبکستان ) و زندگی در ازبکستان به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای ازبکستان تضمینی در قاره پیما

مشاوره اخذ ویزای ازبکستان و دریافت فرم سفارت ازبکستان برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری ازبکستان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی فوری و عادی ازبکستان در قاره پیما :

یکیج اخذ ویزا ازبکستان توسط قاره پیما سال 97

ویزا توریستی عادی ازبکستان
120 دلار
ویزا توریستی فوری ازبکستان
170 دلار

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا ازبکستان توسط قاره پیما : اصل پاسپورت - دو قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید

قبل از سفارش ویزا ازبکستان به نکات زیر توجه فرمائید :

ویزا اربکستان طبق تعداد شبهای اقامت در هتل صادر می شود

مدت زمان صدور ویزا ازبکستان :

  • ویزا عادی ازبکستان 3 هفته کاری
  • ویزا فوری ازبکستان 1 هفته کاری

سفارت ازبکستان در تهران روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد

مسافر ازبکستان باید بداند در چه شهرهایی از ازبکستان - چند شب و در چه هتل هایی می ماند

قاره پیما تنها 48 ساعت به اصل پاسپورت مسافر جهت اخذ ویزا ازبکستان نیاز دارد

پروسه اعلام شماره ویزا ازبکستان در وزارت امور خارجه ازبکستان در تاشکند  وقت گیر است

درباره ازبکستان - ویزای ازبکستان - روادید ازبکستان

ازبکستان کشوری است واقع شده در آسیای میانه که پایتخت آن شهر تاشکند می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور ازبکی و واحد پول آنها سوم می باشد.
این کشور از غرب و شمال با قزاقستان، از شرق با قرقیزستان و تاجیکستان و از جنوب با افغانستان و ترکمستان همسایه و هم مرز می باشد.
ازبکستان همانند دیگر کشورها دارای محصولات وارداتی و صادراتی می باشد که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد.
محصولات صادراتی ازبکستان :
منسوجات، محصولات غذایی،پنبه،طلا،محصولات غذایی، ماشین‌آلات.
مصولات وارداتی:
مواد غذایی، مواد شیمیایی و فلزات آهنی و غیرآهنی.
متقاضیان برای ورود به خاک کشور ازبکستان می بایست ویزای این کشور را داشته باشد.
ازبکستان نیز همانند دیگر کشور انوع متفاوت ویزاها را برای ورود به خاک کشور خود دارد که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد.

انواع ویزای ازبکستان :

  • ویزای توریستی عادی
  • ویزای توریستی فوری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • ویزای تجاری

درباره ویزا توریستی ازبکستان- ثبت و صدور ویزای ازبکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به کشور ازبکستان گردشگری و تفریحی می باشد.
شما با ارائه مدارک مورد نیاز سفارت ازبکستان می توانید نسبت به اخذ ویزای توریستی اقدام نمایید.
متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که هزینه صدور ویزا با توجه به مدت مورد نظر برای اقامت در این کشور تعیین می شود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای ازبکستان توریستی

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به ازبکستان
  • رزرواسیون هتل در ازبکستان
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • تکمیل فرم دخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • پرداخت تمام هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی ازبکستان
  • در صورت متاهل بودن فرد متقاضی مدارک همسرو فرزندان (در صورت داشتن فرزند) ملزم و اجباری می باشد
  • ارائه اسناد مالکیت متقاضی

درباره ویزا توریستی ازبکستان- ثبت و صدور ویزای ازبکستان

ویزا ترانزیت ازبکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور ازبکستان اقامت خواهند داشت و پس از اتمام مدت تعیین شده می بایست خاک کشور ازبکستان را ترک کنند.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی ازبکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به ازبکستان ادامه تحصیل در یکی از موسسات آموزشی معتبر و یا دانشگاه های این کشور است.
متقاضیان باید توجه داشته باشند قبل از اقدام برای اخذ ویزا حتما می بایست تاییدیه موسسه یا دانشگاهی که می خواهید در آنجا ادامه تحصیل دهید را داشته باشید سپس نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید.
اگر شما به این روش وارد خاک کشور ازبکستان شوید پس از گذراندن دوره ای تعیین شده می توانید اقدام به اخذ اقامت دائمی نمایید و در صورت بررسی و تایید مدارکتان این اجازه و مجوز اقامت دائم برای شما صادر می گردد.

مدارک مورد نیاز ویزا تحصیلی ازبکستان

  • نامه تاییدیه موسسه و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنرا دارید
  • اصل و کپی گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید از روبرو وبدون روتوش
  • ریز نمرات تحصیلی سال های قبل متقاضی اخذ ویزای تحصیلی ازبکستان
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • پرینت 3 ماهه آخر بانکی با تایید و مهر بانک
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک هایی که نشان دهنده توانایی شما جهت پرداخت هزینه ها باشد
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی.

ویزا کار ازبکستان و ویزای تجاری ازبکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارا تجارب کاری مختلف هستند و یا قصد انجام کار و یا سرمایه گذاری در کشور ازبکستان را دارند.
برای اخذ این نوع از ویزا اول از همه که مهمترین موضوع نیز می باشد نامه استخدامی یا تاییدیه کارفرما و یا شخصی که می خواهید با او همکاری داشته باشید را می بایست داشته باشید تا بتوانید با ارائه مدارک کربوطه به سفارت کشور ازبکستان نسبت به اخذ ویزای کار اقدام نمایید.
اقدام به اخذ این نوع از ویزای ازبکستان ساده به نظر می آید اما اگر اطلاعات و تجربه کافی نداشته باشید به مشکل خواهید خورد.

مدارک لازم برای ویزای تجاری و ویزای کار ازبکستان

  • نامه تاییدیه و استخدامی کارفما به اسم شخص متقاضی
  • عکس 3*4 بدون روتوش،با زیمنه سفید و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی(در صورت متاهل بودن مدارک همسر و در صورت داشتن فرزند مدارک فرزندان نیز مورد نیاز است)
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  • گواهی سلامت
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • ارائه فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود

آدرس و تلفن سفارت ازبکستان در تهران

آدرس و تلفن سفارت ازبکستان در تهران

چهار راه فرمانیه - خیابان بوستان کوچه نسترن پلاک 21
22832071-021
22299780-021

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان تجاری با توریستی متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری ازبکستان ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید

رزرو و خرید بلیط ازبکستان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ازبکستان :

در حال حاضر هواپیمایی ایران ایر Iran Air Airlines پروازهای مستقیم به تاشکند ازبکستان انجام نمی دهد .

بهترین گزینه برای سفر هوایی به ازبکستان ایرلاین ایر آستانه Air Astana Airlines می باشد که یک توقف کوتاه در شهر آستانه قزاقستان دارد

امکان رزرو بلیط با ترکیش ایرلاین Turkish Airlines و ایرفلوت Aeroflot Airlines نیز برای سفر به ازبکستان وجود دارد

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما ازبکستان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما ازبکستان - هتل و تور ازبکستان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ازبکستان و بلیط هواپیما ازبکستان و هتل و تور ازبکستان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

رزرو هتل در ازبکستان :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های ازبکستان را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های ازبکستان برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب تاشکند و سمرقند و بخارا ازبکستان

تور ازبکستان :

پکیج تور ازبکستان قاره پیما به این شکل می باشد دو شب تاشکند، دو شب سمرقند، دو شب بخارا، یک شب شهر تاشکند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای ازبکستان از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید و به صفحه تور ازبکستان سایت مراجعه نمائید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای ازبکستان

رزرو هتل در تمام شهرهای ازبکستان

پروازهای داخلی ازبکستان

بستن