ویزاویزا هند

اخذ ویزای الکترونیکی هند

مرکز صدور ویزای هند با ارزانترین قیمت و سریع ترین زمان ممکن

اخذ ویزای الکترونیکی هند در قاره پیما

اخذ ویزای الکترونیکی هند : دریافت ویزای هند با ارزانترین قیمت در قاره پیما و اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه اخذ ویزای هندوستان و شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت ویزای آنلاین هند و نحوه اخذ ویزای الکترونیکی هند با ارزانترین قیمت فوری تضمینی

اخذ ویزای الکترونیکی هند : دریافت ویزای هند با ارزانترین قیمت در قاره پیما و اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه اخذ ویزای هندوستان و شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت ویزای آنلاین هند و نحوه اخذ ویزای الکترونیکی هند با ارزانترین قیمت فوری تضمینی

درباره ویزای هند :

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور هند را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند که خوشبختانه ویزای کشور هندوستان به صورت الکترونیک ( آنلاین - اینترنتی ) از سایت این کشور قابل انجام است و نیاز به هیچ گونه مراجعه حضوری به سفارت هند و یا حتی مراجعه به قاره پیما نبوده و تنها با ارسال عکس صفحه اول پاسپورت و پر کردن فرمی که همکاران ما برای شما ارسال می کنند قابل انجام می باشد .

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد )

انواع ویزای هند قابل دریافت در قاره پیما :

  1. ویزای توریستی لیبل هند ( نیاز به مراجعه حضوری و انگشت نگاری در سفارت هند در تهران دارد )
  2. ویزای توریستی الکترونیکی هند ( نیازی به مراجعه حضوری ندارد و انگشت نگاری در مرز ورودی هندوستان انجام می شود )

در جدول زیر شرایط ویزای توریستی لیبل و الکترونیکی هند به طور کامل شرح داده شده است

 
قیمت ویزای الکترونیکی
ویزا الکترونیکی هند
( بدون نياز به انگشت نگاري در سفارت هند در ايران )
1/400/000 تومان

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا الکترونیک هند توسط قاره پیما :

عکس یا اسکن پاسپورت - فایل عکس زمینه سفید - و ارسال اطلاعات زیر برای ما

اطلاعات لازم برای پر کردن فرم درخواست ویزا توریستی الکترونیکی هند

فرودگاه ورود به هند ؟
فرودگاه خروج از هند ؟
تاریخ احتمالی ورود به هند ؟

اگر قبلا به هند رفته اید (آخرین ویزا هند) ؟
آدرس محل اقامت در هند ؟
به شهرهایی در هند رفته اید ؟
شماره ویزا ؟
نوع ویزا ؟
تاریخ صدور ویزا روز / ماه / سال ؟
محل صدور ویزا ؟
آیا تا به حال درخواست اخذ یا تمدید ویزای هند شما رد شده است ؟

ده سال اخیر به چه کشورهایی رفته اید؟
سه سال اخیر به افغانستان، بوتان، پاکستان، مالدیو، بنگلادش، سریلانکا، نپال رفته رفته اید؟

دین ؟
آخرین مدرک تحصیلی ؟

آدرس محل سکونت: واحد / طبقه / پلاک / کوچه / خیابان فرعی / خیابان اصلی / شهر  ؟
کد پستی  ؟
شماره موبایل ؟

نام محل کار  ؟
سمت شغلی ؟
آدرس محل کار ؟
(اگر خانه دار یا در حال تحصیل هستید، اطلاعات شغلی همسر یا پدر خود را دهید)

نام پدر ، شهر محل تولد پدر ؟
نام مادر ، شهر محل تولد مادر  ؟
نام همسر ، شهر محل تولد همسر (در صورت تأهل)  ؟
آیا پدر بزرگ یا مادر بزرگ / والدین شما زاده پاکستان هستند ؟

آیا دو سال اخیر در ایران زندگی کرده اید ؟
آیا پاسپورت / کارت اقامت کشور دیگری را دارید ؟

قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه بفرمائید :

مدت دریافت ویزای هند از زمان ارسال مدارک برای ما 3 روز می باشد

تغییر در قوانین ویزای الکترونیک هند از تاریخ 27/12/97

ویزای الکترونیک هند از این پس 1 سال اعتبار ورود دارد - چند بار ورود و مسافر در هر بار ورود می تواند 90 روز در هند اقامت داشته باشد

اگر مسافر قبلا به هند مسافرت داشته اید ویزای قبلی خود را نیز برای ما ارسال فرمائید

کیفیت مدارک ویزای الکترونیکی هند مانند عکس زیر باشد

مدارک مورد نیاز ویزای هند

ویزای لیبل هند
انگشت نگاری در سفارت هند  در تهران
 100 دلار + 200/000 تومان
مدارک مورد نیاز ویزای لیبل هند

  •  اصل پاسپورت فعلی مسافر (امضاء شده توسط مسافر) 
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز 5.5 جدید (در شش ماه اخیر گرفته شده باشد و ترجیحا با عکس پاسپورت یکی نباشد) 
  • کپی برابر اصل همه صفحه های شناسنامه مسافر
  • اگر مسافر قبلا به هند رفته ارائه کپی برابر اصل ویزا هند قبلی الزامی است و اگر با پاسپورت قبلی اش به هند رفته باید اصل پاسپورت قبلی را ارائه دهد

مدت زمان و نحوه دریافت ویزای لیبل هند

5 روز بعد از تحویل مدارک بالا به قاره پیما ( روزهای کاری سفارت هند در تهران با حذف جمعه و شنبه ) مسافر بایستی برای انگشت نگاری در مرکز مربوطه در تهران حضور یابد و نهایتا یک هفته بعد از انگشت نگاری ، قاره پیما مدارک مسافر با ویزای اخذ شده را به مسافر تحویل خواهد داد

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ ویزا الکترونیکی هند با شماره های 09121931613 - 34252774-026 در تماس باشید

درباره ویزا الکترونیکی هند indian e visa

ویزای آنلاین هند

توصیه می شود به هر کسی که ادعا می کند ویزای سریع الکترونیک می دهد اعتماد نکنید و هیچ گونه هزینه ای به آنها پرداخت نکنید.
اطلاعات شخصی خود را با هیچ وب سایت غیر مجاز به اشتراک نگذارید زیرا ممکن است به دزدی از اطلاعات شخصی شما منجرب شود.

قاره پیما کارگزار ویزای هند می باشد و صدور ویزای هندوستان در قاره پیما کاملا قانونی می باشد .

کشورهایی که می توانند درخواست صدور ویزای الکترونیکی هند نمایند :

آلبانیا، آندورا، آنگولا، آنگویلا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، ارمنستان، آروبا، استرالیا، اتریش، آذربایجان، باهاما، باربادوس، بلژیک، بلیز، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، بوتسوانا، برزیل، برونئی، بلغارستان، بوروندی، کامبوج، جمهوری کامرون، کانادا، کانادا، کیپ ورد، جزیره کیمن، شیلی، چین، چین، SAR هنگ کنگ، چین، ماکائو، کلمبیا، کومور، جزایر کوک، کاستاریکا، کوتالوویور، کرواسی، کوبا، قبرس، جمهوری چک، جورجیا، گینه مجارستان، ایسلند، اندونزی، ایران، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، جامائیکا، ژاپن، اردن، قزاقستان، کنیا، کیریباتی، لائوس، لتونی، لسوتو، لیبریا، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، ماداگاسکار، مالاوی، مالزی، مالزی، مالت ، جزایر مارشال، موریس، مکزیک، میکرونزی، مولداوی، موناکو، مغولستان، مونته نگرو، مونتسرات، موز آمریكا، میانمار، نامیبیا، نائورو، هلند، نیوزیلند، نیکاراگوئه، جمهوری نیجریه، جزیره نیو، نروژ، عمان، پالائو، فلسطین، پاناما، پاپوآ گینه نو، پاراگوئه، پرو، فیلیپین، لهستان، پرتغال، جمهوری كره مقدونیه، رومانی، روسیه، رواندا، سنت کریستوفر و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین، ساموآ، سن مارینو، سنگال، صربستان، سیشل، سیرالئون، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، جزایر سلیمان، آفریقای جنوبی، اسپانیا تایلند، تایلند، تانزانیا، ترینیداد و توباگو، جزایر ترکس و کایکوس، تووالو، امارات متحده عربی، اوگاندا، اوکراین، بریتانیا، اروگوئه، ایالات متحده آمریکا، ازبکستان، وناتو، سوریه، سوئیس، سوئیس، واتیکان، مقدس، ونزوئلا، ویتنام، زامبیا و زیمبابوه

 

افراد واجد شرایط برای گرفتن ویزای توریستی هند ( الکترونیکی و لیبل )

مسافران بین المللی که هدفشان از سفر به هند تفریحی,دیدنی,بازدید از دوستان,برای کسب و کار و یا درمان کوتاه مدت است.

برای ورود به هند پاسپورت شما می بایست حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد و گذرنامه می بایست دو صفحه خالی برای مهر زدن مامور مهاجرت داشته باشد.

مسافران می بایست بلیط برگشت خود یا بلیط سفر بعدی را بهمراه داشته باشند و همچنین مبلغی که بتوانند در مدت زمان اقامت خود در هند از آن استفاده کنند.

مسافرانی که گذرنامه پاکستانی دارند و یا اهل پاکستان هستند لطفا" برای ویزای معمول در ماموریت هندی درخواست بدهند.

این ویزا برای دارندگان پاسپورت دیپلماتیک قابل ارائه نمی باشد.

این ویزا برای افرادی که در گذرنامه فرد دیگری هستند قابل ارائه نیست پس هر فرد می بایست گذرنامه جداگانه داشته باشد.

این ویزا برای افرادی که صاحب سند مسافرت بین المللی هستند قابل ارائه نمی باشد.

انواع ویزای الکترونیکی هند

  • ویزای توریستی الکترونیکی
  • ویزای کسب و کار الکترونیکی
  • ویزای الکترونیکی پزشکی

شرایط دریافت ویزای الکترونیکی هند :

متقاضیان کشور ایران می توانند حداقل 4 روز قبل از ورودبرای ویزای مولتی 1 ساله خود اقدام نماییند.

عکس شما باید با زمینه سفید باشد و این عکس پاسپورت می بایست شامل اطلاعات شخصی مانند: نام,تاریخ تولد,ملیت و غیره باشد که توسط شما بطور قانونی ارسال می گردد. همچنین فرم مخصوص ویزای الکترونیکی نیز بنا به درخواست شما وجود دارد که باید آنرا کامل کرده و آپلود کنید. اما اگر اطلاعات شما کامل و واضح نباشد مورد قبول قرار نخواهد گرفت.

هزینه ویزای الکترونیکی هر کشور جداگانه می باشد.
2.5% برای تراکنش بانکی علاوه بر پرداخت هزینه های ویزای الکترونیکی می بایست پرداخت انجام دهید.
این هزینه می بایست حداقل 4 روز قلب از تاریخ سند پرداخت شود و در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد.

هزینه الکترونیکی ویزا که یکبار ارسال و پرداخت شده غیر قابل برگشت است و به عنوان هزینه پردازش و درخواست یا رد مجوز سفر گرفته می شود.

هر مسافر زمان سفر خود می بایست یک نسخه از مجوز سند الکترونیکی خود را بهمراه داشته باشد.
لطفا" قبل از سفر خود حتما" تایید کنید که وضعیت مجوز سفر الکترونیکی شما در Visa Statusوب سایت ثبت شده و این وضعیت را بصورت آنلاین با کلیک بر می توانید دنبال کنید.

در هنگان مهاجرت به هند تمامی جزییات بیومتریک متقاضی باید به طور قانونی مورد بررسی قرار گیرد.

اعتبار ویزای الکترونیکی 60 روز از تاریخ ورود به هند است.
ورود دوم با ویزای توریستی الکترونیک و ویزای تجارت الکترونیک مجاز است و حتی ورود سوم با ویزای پزشکا الکترونیک هم مجاز خواهد بود.

فرودگاه های مجاز ورود با ویزای الکترونیکی هند :

با ویزای اکترونیکی می توانید از 25 فرودگاه تعیین شده کشور هند وارد این کشور شوید.
(i.e. Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi & Vishakhapatnam) and 5 designated seaports (i.e. Cochin, Goa, Mangalore,Mumbai,Chennai). However, the foreigner can take exit from any of the authorized Immigration Check Posts (ICPs) in India.
با این وجود مهاجران و مسافران خارجی می توانند از هر یک از قسمت های چکینگ مهاجرت در هند خارج شوند.

ویزای الکترونیکی غیر قابل تمدید,غیر قابل تبدیل است و از آن نمی توانید برای بازدید از مناطق محافظت شده استفاده کنید و اگر چنین قصدی دارید باید به واحد های مربوطه درخواست صوپدور مجوز بازدید دهید.

در هنگام پرداخت بابت ویزای الکترونیکی خود مراقب باشید که تعداد تلاش های نا موفق شما بیش از 3 بار نباشد چون بعد از آن می بایست دوباره تمامی مراحل تکمیل فرم درخواست را مجدد انجام داده و یک شناسه جدید دریافت کنید.

با توجه به مسائل فنی وضعیت نهایی پرداخت شما ممکن است 4 ساعت طول بکشد پس لطفا" قبل از انجام درخواست مجدد 4 ساعت متظر بمانید ولی اگر پول از حساب شما کسر گردید اما وضعیت در سیستم به روز نشد شما می توانید صحت پرداخت خود را از طریق کلیک بر روی گزینه " تایید پرداخت ویزا" پیگیری کنید.

کشورهایی که مسافران آنها مبتلا به تب زرد هستد می بایست در هنگام ورود خود قرص های مربوطه را بهمراه خود داشته باشند در غیر این صورت ممکن است به مدت 6 روز پس از ورود به هند در قرنطینه نگهداری شوند. پس لطفا" آخرین دستور العمل های وزارت بهداشت و رفاه خانواده در مورد کشورهای مربوطه را مطالعه کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای هند

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری هند :

تمام اسناد ارسال شده توسط متقاضی از جمله کارت های کسب و کار، دعوتنامه باید به زبان انگلیسی باشد در غیر این صورت درخواست رد می شود.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای الکترونیکی هند : 

اسکن صفحه اول پاسپورت - و اسکن یا فایل عکس پرسونلی

مدارک مورد نیاز ویزای لیبل توریستی هند :

در بالا به طود کامل شرح داده شده است .

مدارک مورد نیاز ویزای الکترونیکی پزشکی هند :

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.
کپی از نامه بیمارستان با سربرگ هندی.

مدارک مورد نیاز ویزای اکترونیکی کاری هند :

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.
کپی از کارت کسب و کار فرد مورد نظر.

مدارک مورد نیاز شرکت در سمینار جهانی برای سخنرانی هند :

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.
دعوتنامه از موسسه میزبان به هئیت علمی خارجی.
GIAN صادر شده توسط موسسه ملی یعنی هماهنگی تحت کپی از سفارش تحریم
کپی خلاصه ای از دوره های که توسط هیات علمی گرفته شده است

ویژگی های عکس مورد نیاز ویزای الکترونیکی هند

عکس دیجیتالی که باید همراه با درخواست ویزا آپلود شود باید شرایط زیر را داشته باشد: ( نحوه اخذ ویزای الکترونیکی هند با ارزانترین قیمت فوری تضمینی )

سایز عکس قابل تنضمین می باشد و سایز مشخصی ندارد .
باشد. JPEG فرمت آن می بایست
سایز آن باد در کمترین حد 10 کیلوبایت و در بیشترین حد 1 مگابایت باشد.
ارتفاع و عرض کسی باید برابر باشد.
عکس باید از نمای نزدیک و از تمام فرمت صورت باشد. همچنین باید بدون عینک و چشم ها باز باشد.
عکس سر خود را در مرکز قاب قرار دهید و از ابتدای مو های خود تا انتهای چانه را بردارید.
پس زمینه عکس باید سفید یا رنگ روشن باشد.
هیچگونه سایهای روی صورت و پس زمینه عکس نباشد.
بدون خط و خش باشد.

صفحه بیرونی گذرنامه را اسکن کنید که عکس و جزییات شما هم نشان داده شود:
باشد. PDF فرمت آن
سایز آن در کمترین حد 10 کیلوبایت و در بیشترین حد 300 کیلوبات باشد.

اسناد دیگر برای کسب و کار / پزشکی:
باشد. PDF فرمت آن
سایز آن در کمترین حد 10 کیلوبایت و در بیشترین حد 300 کیلوبات باشد.

 شما فقط کافی است عکس یا اسکن مدارک را برای ما ارسال نمائید و تنضمین سایز و فرمت عکس ها توسط قاره پیما انجام می شود

اطلاعات فنی مهم برای گرفتن ویزای الکترونیکی

این سایت بهتر است در موزیلا فایرفاکس، گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر (ویندوز) نسخه 9.0 و بالاتر مشاهده شود.
یا بالاتر را Adobe Acrobat Reader 7.0 نسخه متقاضی همچنین میباست بر روی کامپیوتر خود نصب کند تا فرم درخواست تکمیل شده را چاپ ودانلود کند.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت سایر ویزاهای کشور هندوستان دانشجویی - تحقیقاتی :

  1. اصل شناسنامه و کارت ملی .
  2. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار .
  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
  4. رزرو هتل و بلیط .
  5. آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی .

 انواع ویرا کشور هندوستان :

  1. ویزا توریستی .
  2. ویزا دانشجویی .
  3. ویزا تحقیقاتی .
  4. ویزا تجاری .

نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان :

ویزای توریستی کشور هندوستان از تاریخ صدور دارای اعتبار 1 ساله است و شما پس ار ورود به کشور هندوستان 90 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد.

دریافت ویزا توریستی هند حداقل 3 روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .

توجه فرمائید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسید و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .

قیمت ویزا توریسینی کشور هندوستان الکترونیک :

هزینه ویزای عادی هند : 1/400/000 تومان

هزینه ویزای فوری هند :  1/400/000 تومان

نمونه ویزا الکترونیک هند اخذ شده توسظ قاره پیما

اخذ ویزا الکترونیکی هند در قاره پیما

آدرس سفارت هند در تهران : 

تهران -  خیابان شهید مطهری - خیابان میرعماد - شماره ۴۶

شماره تلفن  : 5-88755102-021

همچنین شما جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا هند می توانید به سایت سفارت کشور به به نشانی اینترنتی : www.indianembassy-tehran.ir مراجعه نمائید .

سوالات متداول ویزای هند

آیا مدارکی که به سفارت هند برای ویزای لیبل ارائه می دهیم می بایست ترجمه شده باشند؟

خیر نیازی به ترجمه هیچ یک از مدارک برای ویزای لیبل توریستی هند وجود ندارد ولی برای سایر ویزا ها ( دانشجویی - تجاری - ... ) متفاوت می باشد 

هموطنان عزیز توجه نمایند با توجه به تغییر قوانین و ارزانتر شده ویزای الکترونیک هند دیگر نیاز به مراجعه حضوری به سفارت وجود ندارد و ویزا تنها با اسکن پاسپورت و عکس پرسونلی توسط قاره پیما وجود دارد .

آیا حضور متقاضی برای اخذ ویزا هند در سفارت الزامی است ؟

برای دریافت ویزای لیبل شخص مسافر حتما باید جهت انگشت نگاری در سفارت حضور داشته باشد ولی ویزای الکترونیک نیاز به حضور مسافر ندارد و ویزا کاملا به صورت الکترونیک اخذ می شود و انگشت نگاری در فرودگاه ورود به هندوستان انجام می شود

مدت اعتبار پاسپورت ما برای اخذ ویزای هند چقدر باید باشد ؟

مدت زمان اعتبار پاسپورت شما حداقل می بایست 6 ماه  از زمان ورورد به هند باشد.

مدت اعتبار ویزای توریستی هند چقدر است ؟

مدت اعتبار ویزای توریستی هند یک ساله مولتی می باشد و شما در هر بار ورود می تواند 90 روز در هند اقامت داشته باشید .

آیا در کشور هند می توانم ویزای توریستی خود را تمدید نماییم ؟

خیر این امکان جهت تمدید ویزا در کشور هند وجود ندارد و مسافر می بایستی از هند خارج شده و مجددا ویزا اخذ نماید .

پس از اتمام مهلت ویزای دانشجویی هندوستان آیا امکان تمدید آن وجود دارد ؟

بله در صورتی که هنوز از مهلت تحصیل شما باقی مانده است این امکان برای نمدید مهلت ویزا برای شما وجود دارد.

آیا برای دریافت ویزا هند نیاز به رزرو هتل و پرواز وجود دارد ؟

خیر برای دریافت ویزای هندوستان هیچ نیازی به رزرو هتل و بلیط هواپیما به هند وجود ندارد .

تفاوت ویزای الکترونیک و لیبل هند چیست ؟

ویزای توریستی لیبل هند ( نیاز به مراجعه حضوری و انگشت نگاری در سفارت هند در تهران دارد )
ویزای توریستی الکترونیکی هند ( نیازی به مراجعه حضوری ندارد و انگشت نگاری در مرز ورودی هندوستان انجام می شود ) 

توجه داشته باشید هزینه ویزای الکترونیک از لیبل هند ارزانترمی باشد و دریافت آن بسیار راحت تر می باشد

آیا امکان تغییر فرودگاه ورود و خروج ثبت شده در ویزا هند وجود دارد ؟

خیر پس از دیافت ویزا به هیچ عنوان امکان تغییر در ویزا وجود ندارد

تفاوت ویزای دانشجویی student visa و research visa در چیست ؟

Student Visa
این ویزا برای مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دوره های زبان و ... صادر می گردد.
Research Visa
این نوع از ویزا برای مقاطع بالاتر از کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد.

ویزای بازگشت هند (Return Visa) چیست و برای چه دسته از افرادی صادر می گردد ؟

ویزای بازگشت به هند برای دانشجویان شاغل و در حال تحصیلی است که می توانند در ایام تعطیل با اخذ ویزا به کشور خود مراجعه و مجدداً با همان ویزا به هند بازگردند.

آیا با ویزای ترانزیت هندوستان هم می توانم وارد کشور هند شوم ؟

بله با ابن نوع از ویزا می توانید تا 72 ساعت در خاک کشور هند بمانید و بعد از اتمام آن و با سر رسید زمان پرواز بعدی خود حتما می بایست خاک کشور هند را ترک نمایید. 

رزرو و خرید بلیط هندراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به هند :

در حال حاضر شرکت های هواپیمایی ایران ایر و ماهان پروازهای مستقیم به دو شهر بمبئی و دهلی نو انجام می دهند .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روزها و ساعات پرواز و قیمت و مدت زمان پرواز و ... می توانبد به قسمت بلیط هواپیما هند سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی هند ( مرکز صدور ویزای هند ) و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور هند می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور هند توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

پروازهای چارتر هند قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای هند

رزرو هتل در تمام شهرهای هند

تورهای ویژه هندوستان

پروازهای داخلی هندوستان

اخذ ویزا هند

بستن