خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور هند را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت دریافت نوبت سفارت اقدام کنند

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند

یکیج اخذ ویزا هند توسط قاره پیما سال 97
ویزا توریستی هند به دلیل نوسانات نرخ ارز تماس بگیرید
ویزا الکترونیکی هند
( بدون نياز به انگشت نگاري در سفارت هند در ايران )
به دلیل نوسانات نرخ ارز تماس بگیرید
مدارک مورد نیاز اخذ ویزا الکترونیک هند توسط قاره پیما :
عکس یا اسکن پاسپورت - عکس 5 در 5 رنگی زمینه سفید جدید ( فایل عکس )
قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه بفرمائید :

ویزا توریستی هند یک بار ورود و غیر قابل تمدید است

دارنده ویزا توریستی هند می تواند 30 روز در این کشور بماند

ویزا توریستی هند 3 ماه اعتبار دارد

اگر مسافر قبلا به هند مسافرت داشته ارائه ویزا قبلی الزامی می باشد

هر ایرانی در هر سال می تواند 2 بار به کشور هند سفر کند - یعنی فاصله آخرین خروج از کشور هند و ورود احتمالی به این کشور 6 ماه باشد

3 الی 4 روز پس از تحویل اصل مدارک به قاره پیما - وقت سفارت هند به مسافر اعلام شده و 7 الی 10 روز کاری پس از انگشت نگاری ویزا صادر می شود

مسافر باید در تاریخ اعلام شده جهت انگشت نگاری به سفارت هند مراجعه نماید .

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ ویزا الکترونیکی هند با شماره های 09357584457 - 34252774-026 در تماس باشید

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

نمونه ویزا الکترونیک هند اخذ شده توسظ قاره پیما

اخذ ویزا الکترونیکی هند در قاره پیما

 

آدرس سفارت هند در تهران : 

تهران -  خیابان شهید مطهری - خیابان میرعماد - شماره ۴۶

شماره تلفن  : 5-88755102-021

همچنین شما جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا هند می توانید به سایت سفارت کشور به به نشانی اینترنتی : www.indianembassy-tehran.ir مراجعه نمائید .

 

درباره ویزای الکترونیکی هند indian e visa

مشاوره ویزا الکتریکی هند - قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ویزا الکترونیک

خدمات ویزای الکترونیک شامل برنامه کامل آنلاین می باشد که به هیچگونه واسطه یا نمایندگی و غیره نیازی ندارد.
توصیه می شود به هر کسی که ادعا می کند ویزای سریع الکترونیک می دهد اعتماد نکنید و هیچ گونه هزینه ای به آنها پرداخت نکنید.
اطلاعات شخصی خود را با هیچ وب سایت غیر مجاز به اشتراک نگذارید زیرا ممکن است به دزدی از اطلاعات شخصی شما منجرب شود.
فقط به وب سایت دولت هند به نشانی زیر مراجعه کنید:
Indianvisaonline.gov.in
برای هر توضیح یا شکی که دارید به ایمیل آدرس زیر آیمیل خود را ارسال کنید:
i.e. indiatvoa@gov.in

 

افراد واجد شرایط اخذ ویزا الکترونیک هند - قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ویزا الکترونیک

مسافران بین المللی که هدفشان از سفر به هند تفریحی,دیدنی,بازدید از دوستان,برای کسب و کار و یا درمان کوتاه مدت است.

برای ورود به هند پاسپورت شما می بایست حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد و گذرنامه می بایست دو صفحه خالی برای مهر زدن مامور مهاجرت داشته باشد.

مسافران می بایست بلیط برگشت خود یا بلیط سفر بعدی را بهمراه داشته باشند و همچنین مبلغی که بتوانند در مدت زمان اقامت خود در هند از آن استفاده کنند.

مسافرانی که گذرنامه پاکستانی دارند و یا اهل پاکستان هستند لطفا" برای ویزای معمول در ماموریت هندی درخواست بدهند.

این ویزا برای دارندگان پاسپورت دیپلماتیک قابل ارائه نمی باشد.

این ویزا برای افرادی که در گذرنامه فرد دیگری هستند قابل ارائه نیست پس هر فرد می بایست گذرنامه جداگانه داشته باشد.

این ویزا برای افرادی که صاحب سند مسافرت بین المللی هستند قابل ارائه نمی باشد.

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ویزا الکترونیک - دستورالعمل ها برای ویزای الکترونیکی Instructions for e-Visa

ویزای الکترونیکی دارای 3 زیر مجموعه است: ویزای توریستی الکترونیکی, ویزای کسب و کار الکترونیکی و ویزای الکترونیکی پزشکی.
به یک خارجی با شرایط ذکر شده ویزا داده می شود.

متقاضیان کشور ایران می توانند حداقل 4 روز قبل از ورودبرای ویزای 120 روزه خود اقدام نماییند.
به عنوان مثال: در صورت درخواست در 1 سپتامبر, متقاضی می تواند تاریخ ورود خود را از 5 سپتامبر تا 2 ژانویه انتخاب کند.

عکس شما باید با زمینه سفید باشد و این عکس پاسپورت می بایست شامل اطلاعات شخصی مانند: نام,تاریخ تولد,ملیت و غیره باشد که توسط شما بطور قانونی ارسال می گردد. همچنین فرم مخصوص ویزای الکترونیکی نیز بنا به درخواست شما وجود دارد که باید آنرا کامل کرده و آپلود کنید. اما اگر اطلاعات شما کامل و واضح نباشد مورد قبول قرار نخواهد گرفت.

هزینه ویزای الکترونیکی هر کشور جداگانه می باشد.
2.5% برای تراکنش بانکی علاوه بر پرداخت هزینه های ویزای الکترونیکی می بایست پرداخت انجام دهید.
این هزینه می بایست حداقل 4 روز قلب از تاریخ سند پرداخت شود و در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد.

هزینه الکترونیکی ویزا که یکبار ارسال و پرداخت شده غیر قابل برگشت است و به عنوان هزینه پردازش و درخواست یا رد مجوز سفر گرفته می شود.

هر مسافر زمان سفر خود می بایست یک نسخه از مجوز سند الکترونیکی خود را بهمراه داشته باشد.
لطفا" قبل از سفر خود حتما" تایید کنید که وضعیت مجوز سفر الکترونیکی شما در Visa Statusوب سایت ثبت شده و این وضعیت را بصورت آنلاین با کلیک بر می توانید دنبال کنید.

در هنگان مهاجرت به هند تمامی جزییات بیومتریک متقاضی باید به طور قانونی مورد بررسی قرار گیرد.

اعتبار ویزای الکترونیکی 60 روز از تاریخ ورود به هند است.
ورود دوم با ویزای توریستی الکترونیک و ویزای تجارت الکترونیک مجاز است و حتی ورود سوم با ویزای پزشکا الکترونیک هم مجاز خواهد بود.

با ویزای اکترونیکی می توانید از 25 فرودگاه تعیین شده کشور هند وارد این کشور شوید.
(i.e. Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi & Vishakhapatnam) and 5 designated seaports (i.e. Cochin, Goa, Mangalore,Mumbai,Chennai). However, the foreigner can take exit from any of the authorized Immigration Check Posts (ICPs) in India.
با این وجود مهاجران و مسافران خارجی می توانند از هر یک از قسمت های چکینگ مهاجرت در هند خارج شوند.

ویزای الکترونیکی می تواند 2 بار در سال بین ماه های ژانویه و دسامبر قابل استفاده باشد.

ویزای الکترونیکی غیر قابل تمدید,غیر قابل تبدیل است و از آن نمی توانید برای بازدید از مناطق محافظت شده استفاده کنید و اگر چنین قصدی دارید باید به واحد های مربوطه درخواست صوپدور مجوز بازدید دهید.

در هنگام پرداخت بابت ویزای الکترونیکی خود مراقب باشید که تعداد تلاش های نا موفق شما بیش از 3 بار نباشد چون بعد از آن می بایست دوباره تمامی مراحل تکمیل فرم درخواست را مجدد انجام داده و یک شناسه جدید دریافت کنید.

با توجه به مسائل فنی وضعیت نهایی پرداخت شما ممکن است 4 ساعت طول بکشد پس لطفا" قبل از انجام درخواست مجدد 4 ساعت متظر بمانید ولی اگر پول از حساب شما کسر گردید اما وضعیت در سیستم به روز نشد شما می توانید صحت پرداخت خود را از طریق کلیک بر روی گزینه " تایید پرداخت ویزا" پیگیری کنید.

کشورهایی که مسافران آنها مبتلا به تب زرد هستد می بایست در هنگام ورود خود قرص های مربوطه را بهمراه خود داشته باشند در غیر این صورت ممکن است به مدت 6 روز پس از ورود به هند در قرنطینه نگهداری شوند. پس لطفا" آخرین دستور العمل های وزارت بهداشت و رفاه خانواده در مورد کشورهای مربوطه را مطالعه کنید.

برای هر گونه کمک و راهنمایی و دریافت اطلاعات می توانید با 7 مرکز پشتیبانی 24 ساعته تماس گرفته یا به ایمیل آدرس زیر ایمیل بزنید.
+91-11-24300666
indiatvoa@gov.in

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ویزا الکترونیک - مدارک مورد نیاز ویزا الکترونیک هند DOCUMENTS REQUIRED

تمام اسناد ارسال شده توسط متقاضی از جمله کارت های کسب و کار، دعوتنامه باید به زبان انگلیسی باشد در غیر این صورت درخواست رد می شود.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند - اسناد مورد نیاز برای ویزای توریستی:

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند - اسناد مورد نیاز برای ویزای الکترونیکی پزشکی:

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.
کپی از نامه بیمارستان با سربرگ هندی.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند - اسناد مورد نیاز برای ویزای اکترونیکی کاری:

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.
کپی از کارت کسب و کار فرد مورد نظر.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند - اسناد مورد نیاز برای شرکت در سمینار جهانی برای سخنرانی:

صفحه اسکن شده گذرنامه که عکس و تمامی مشخصات فرد مورد نظر را نشان می دهد.
دعوتنامه از موسسه میزبان به هئیت علمی خارجی.
GIAN صادر شده توسط موسسه ملی یعنی هماهنگی تحت کپی از سفارش تحریم
کپی خلاصه ای از دوره های که توسط هیات علمی گرفته شده است

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ویزا الکترونیک - عکس دیجیتالی که باید همراه با درخواست ویزا آپلود شود باید شرایط زیر را داشته باشد:

باشد. JPEG فرمت آن می بایست
سایز آن باد در کمترین حد 10 کیلوبایت و در بیشترین حد 1 مگابایت باشد.
ارتفاع و عرض کسی باید برابر باشد.
عکس باید از نمای نزدیک و از تمام فرمت صورت باشد. همچنین باید بدون عینک و چشم ها باز باشد.
عکس سر خود را در مرکز قاب قرار دهید و از ابتدای مو های خود تا انتهای چانه را بردارید.
پس زمینه عکس باید سفید یا رنگ روشن باشد.
هیچگونه سایهای روی صورت و پس زمینه عکس نباشد.
بدون خط و خش باشد.

صفحه بیرونی گذرنامه را اسکن کنید که عکس و جزییات شما هم نشان داده شود:
باشد. PDF فرمت آن
سایز آن در کمترین حد 10 کیلوبایت و در بیشترین حد 300 کیلوبات باشد.

اسناد دیگر برای کسب و کار / پزشکی:
باشد. PDF فرمت آن
سایز آن در کمترین حد 10 کیلوبایت و در بیشترین حد 300 کیلوبات باشد.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ویزا الکترونیک - اطلاعات فنی مهم برای گرفتن ویزای الکترونیکی

این سایت بهتر است در موزیلا فایرفاکس، گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر (ویندوز) نسخه 9.0 و بالاتر مشاهده شود.
یا بالاتر را Adobe Acrobat Reader 7.0 نسخه متقاضی همچنین میباست بر روی کامپیوتر خود نصب کند تا فرم درخواست تکمیل شده را چاپ ودانلود کند.

 

رزرو و خرید بلیط هند

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به هند :

در حال حاضر شرکت های هواپیمایی ایران ایر و ماهان پروازهای مستقیم به دو شهر بمبئی و دهلی نو انجام می دهند .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روزها و ساعات پرواز و قیمت و مدت زمان پرواز و ... می توانبد به قسمت بلیط هواپیما هند سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی هند و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور هند می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور هند توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

 

راهنمایی اخذ ویزا برای افرادی که خود خواهان اخذ ویزا هند از سفارت تهران هند هستند

راهنمایی اخذ ویزا برای افرادی که خود خواهان اخذ ویزا هند از سفارت تهران هند هستند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور هندوستان :

  1. اصل شناسنامه و کارت ملی .
  2. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار .
  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
  4. رزرو هتل و بلیط .
  5. آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی .

 انواع ویرا کشور هندوستان :

  1. ویزا توریستی .
  2. ویزا دانشجویی .
  3. ویزا تحقیقاتی .
  4. ویزا تجاری .

نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان :

ویزای توریستی کشور هندوستان از تاریه صدور دارای اعتبار 3 ماهه است و شما پس ار ورود به کشور هندوستان 30 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد.

دریافت ویزا توریستی هند حداقل 20 روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .

توجه فرمائید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسید و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .

قیمت ویزا توریسینی کشور هندوستان:

پروازهای چارتر هند قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای هند

رزرو هتل در تمام شهرهای هند

تورهای ویژه هندوستان

پروازهای داخلی هندوستان

اخذ ویزا هند

CLOSE
CLOSE