خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک به شرح زیر است :

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور مکزیک را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا مکزیک با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) همچنین در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز از شخص مسافر انجام می شود . آدرس: تهران - منطقه ٣ - بزرگراه آفریقا - خ. گلفام - ش. ٤١شماره تماس : 22057586 , 22057590, 22057588, 22012921   -  شماره فکس : 22057589
 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مکزیک :

- اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
- فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
- اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
- تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل).
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
- ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).
- ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، ... و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه).
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
- پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك).
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود).
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته
اخيرباشد )
- ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
*** حضور خود مسافر براي مصاحبه در سفارت الزامي است.
- با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

 

نکاتی در مورد ویزا مکزیک :

اخذ ویزا مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود .

 

هزینه و قیمت دریافت ویزا مکزیک :

180 دلار آمریکا

رزرو و خرید بلیط مکزیک

رزرو و خرید بلیط مکزیک

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مکزیک :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مکزیک وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به مکزیک از ایران به وسیله هواپیمایی لوفنهانزا ( یک توقف در فرانکفورت ) انجام می شود . جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... به قسمت بلیط هواپیما مکزیک سایت مراجعه نمائید سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور مکزیک می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.