اخبار قاره پیما
خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور مکزیک را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا مکزیک اقدام نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) همچنین در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز از شخص مسافر انجام می شود .

آدرس: تهران - منطقه ٣ - بزرگراه آفریقا - خ. گلفام - پلاک 12

شماره تماس : 22057586 , 22057590, 22057588, 22012921 

شماره فکس : 22057589

وب سایت سفارت مکزیک در تهران : embamex.sre.gob.mx/iran

 

مسافر عزیز، مجموعه قاره پیما در حال حاضر امکان اخذ ویزای توریستی مکزیک را دارد. لطفا برای گرفتن وقت سفارت مکزیک، مشاوره در زمینه تنظیم مدارک لازم جهت اخذ ویزا مکزیک با ما تماس بگیرید:  02634252774  - 09121931613

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک

 

فقط یک نوع ویزا مکزیک برای ایرانیان عزیر صادر می شود آن هم ویزا مولتی مکزیک می باشد

قبل از هر کاری باید وقت سفارت بگیرید که کار سختی نمی باشد

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مکزیک توسط قاره پیما :

- اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
- فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
- اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
- تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل).
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
- ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).
- ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، ... و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه).
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
- پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك).
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود).
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته
اخيرباشد )
- ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
*** حضور خود مسافر براي مصاحبه در سفارت الزامي است.
- با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

-رزرو هتل

 

نکاتی در مورد ویزا مکزیک :

اخذ ویزا مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط مکزیک

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مکزیک :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مکزیک وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به مکزیک از ایران به وسیله

هواپیمایی لوفنهانزا Lufthansa Airlines ( یک توقف در فرانکفورت )

هواپیمایی کی ال ام KLM Airlines ( یک توقف در آمستردام )

هواپیمایی ایر فرانس Air France Airlines ( یک توقف در پاریس )

هواپیمایی بریتیش ایرویز British Airways ( یک توقف در لندن )

هواپیمایی آلیتالیا Alitalia Airlines  ( یک توقف در رم )

انجام می شود . ( تمامی پروازها بالا نیاز به ویزا ترانزیت کشوری که در آنها توقف دارند )

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روز ها و ساعات پرواز قیمت - ویزا ترانزیت و ... به صفحه بلیط هواپیما مکزیک سایت مراجعه نمائید

 

توجه داشته باشید :

  • در صورتی که ویزا ترانزیت این کشورها را نتوانید اخذ نمائید گزینه بعدی ایرفلوت روسیه می باشد که 2 توقف در مسکو و کوبا دارد
  • برای مسکو نیاز به ویزا ترانزیت نمی باشد ولی سفارت کوبا در تهران برای متقاضیان سفر به مکزیک ویزا ترانزیت صادر می کند

جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... به قسمت بلیط هواپیما مکزیک سایت مراجعه نمائید سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزای تضمینی مکزیک - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور مکزیک می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد

لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

رزرو هتل در مکزیکوسیتی و سایر شهرهای مکزیک :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های مکزیکوسیتی و سایر شهرهای مکزیک را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های مکزیک برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب مکزیکوسیتی مکزیک به ترتیب ستاره

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک :

برای دریافت ویزا مکزیک حداقل 1 ماه پس از ارائه مدارک ( لیست مدارک مورد نیاز ویزا مکزیک ) به سفارت مکزیک در تهران زمان نیاز است ( آدرس سفارت مکزیک در تهران )

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزا مکزیک از قبیل مدارک مورد نیاز و قیمت انواع ویزا مکزیک به صفحه ویزا مکزیک در لینک زیر مراجعه نمائید .

شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت ویزا مکزیک

بلیط هواپیما به تمام شهرهای مکزیک

رزرو هتل در تمام شهرهای مکزیک

پروازهای داخلی مکزیک

CLOSE
CLOSE