ویزاویزا مکزیک

اخذ ویزای مکزیک

اخذ ویزای مکزیک تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت دریافت و اخذ ویزای تضمینی مکزیک و شرایط ویزای مکزیک و نرخ ویزای مکزیک ( قیمت و هزینه ویزای مکزیک ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای مکزیک برای ایرانی ها ( ویزای تجاری مکزیک - ویزای توریستی مکزیک )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای مکزیک تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای تضمینی مکزیک و دریافت فرم در خواست ویزا سفارت مکزیک و وقت سفارت مکزیک :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری مکزیک با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک لازم برای ویزای مکزیک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای مکزیک توریستی و سفر به مکزیک در قاره پیما :

راهنمای ویزای مکزیک - راهنمایی سفارت مکزیک

چگونه ویزای مکزیک بگیریم

درباره مکزیک - ویزا مکزیک - روادید مکزیک

مکزیک کشوریست واقع در آمریکای شمالی و پایتخت آن شهر مکزیکوسیتی می باشد.
زبان رسمی ساکنین و مردم این شهر اسپانیایی(زبان اول)، انگلیسی(زبان دوم) و فرانسوی(زبان سوم) و واحد پول مکزیک پزو می باشد.
مسافرین و متقاضیان سفر به مکزیک در زمینه های مختلف قبل از ورود خود به خاک کشور مکزیک ملزم به داشتن ویزای مخصوص هستند.
در این مطلب ما به انواع ویزاهایی که از طریق آنها می توانید به خاک کشور مکزیک بروید اشاره خواهیم کرد.

شرایط دریافت ویزا توریستی مکزیک

این نوع از ویزا برای افرادی صادرمی شود که قصدشان از سفر به کشور زیبای مکزیک تفریحی و گردشگری می باشد.
شما با ارائه مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک می توانید اقدام به اخذ ویزای توریستی نمایید.
البته توجه داشته باشید در هنگام بررسی مدارک و برای تایید نهایی از شما مصاحبه نیز انجام خواهد شد.
متقاضیان اخذ ویزای توریستی می بایست مدارکی به سفارت کشور مکزیک ارائه دهند که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد.
توجه نمایید تمامی مدارک ارائه شده می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی مکزیک

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تاییدیه و مهر بانک
  • رزرواسیون هتل در مکزیک
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به مکزیک
  • پرداخت تمام هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی مکزیک
  • ارائه اسناد مالکیت متقاضی
  • اگر متاهل هستید نیز می بایست تمامی مدارک همسر و فرزندان خود را نیز به سفارت مربوطه ارائه دهید
  • توجه فرمایید حضور شخص متقاضی برای انجام امور مربوط به مصاحبه الزامی می باشد
  • ویزای مکزیک حدودا 20 روز کاری طول می کشد تا پس از بررسی های انجام گرفته تایید و صادر گردد.

شرایط دریافت ویزا توریستی مکزیک

ویزا ترانزیت مکزیک

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور مکزیک اقامت خواهند داشت و پس از اتمام مدت زمان تعیین شده می بایست خاک کشور مکزیک را ترک نمایند.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی مکزیک

این نوع ویزا مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور مکزیک می باشند.
توجه داشته باشید متقاضی قبل از ورود به یکی از دانشگاه های کشور مکزیک باید در یکی از مراکز تحصیلی مکزیک پذیرفته شده و همچنین شرایط مالی زندگی و تحصیلی در مکزیک را داشته باشد.
در مکزیک مدت زمان اخد مدرک لیسانس 4 سال، فوق لیسانس 2 الی 3 سال و دکترا حدود 3 سال به طول می انجامد.
بسیاری از موسسات و دانشگاه هایی که در مکزیک فعالیت دارند مورد تایید وزارت علوم کشور خود می باشند.
اگر شما قصد گرفتن بورسیه تحصیلی کشور مکزیک را دارید می بایست نمره نهایی مقطع قبلی شما حداقل 8 از 10 باشد که بتوانید جزو کاندیده های دریافت بورسیه تحصیلی باشید.
اکثر دانشگاه های این کشور دارای خوابگاه هایی با امکانات اقامت برای دانشجویان می باشد اما در صورتی که می خواهید در بیرون از خوابگاه و در آپارتمان اقامت داشته باشید د اگر امکان پرداخت تمامی هزینه های اجاره را دارید می توانید در بیرون از خوابگاه های دانشجویی نیز اقامت داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای مکزیک تحصیلی

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور مکزیک
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت جسمی، روحی و روانی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

ویزای کار مکزیک و ویزای تجاری مکزیک

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند و یا دارای تجربهای مخصوص در یک زمینه کاری هستند و قصد فعالیت در کشور مکزیک هستند صادر می گردد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در مکزیک پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور مکزیک دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار در مکزیک بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری مکزیک

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور مادری خود
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • بیمه مسافرتی

آدرس سفارت مکزیک در تهران

آدرس سفارت مکزیک در تهران

تهران - منطقه ٣ - بزرگراه آفریقا - خ. گلفام - پلاک 12
تلفن
22057586 , 22057590, 22057588, 22012921
فکس
22057589

وب سایت سفارت مکزیک در تهران : embamex.sre.gob.mx/iran

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط مکزیک

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مکزیک :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مکزیک وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به مکزیک از ایران به وسیله

هواپیمایی لوفنهانزا Lufthansa Airlines ( یک توقف در فرانکفورت )

هواپیمایی کی ال ام KLM Airlines ( یک توقف در آمستردام )

هواپیمایی ایر فرانس Air France Airlines ( یک توقف در پاریس )

هواپیمایی بریتیش ایرویز British Airways ( یک توقف در لندن )

هواپیمایی آلیتالیا Alitalia Airlines  ( یک توقف در رم )

انجام می شود . ( تمامی پروازها بالا نیاز به ویزا ترانزیت کشوری که در آنها توقف دارند )

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روز ها و ساعات پرواز قیمت - ویزا ترانزیت و ... به صفحه بلیط هواپیما مکزیک سایت مراجعه نمائید

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزای تضمینی مکزیک - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور مکزیک می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد

لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

رزرو هتل در مکزیکوسیتی و سایر شهرهای مکزیک :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های مکزیکوسیتی و سایر شهرهای مکزیک را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های مکزیک برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب مکزیکوسیتی مکزیک به ترتیب ستاره

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک :

برای دریافت ویزا مکزیک حداقل 1 ماه پس از ارائه مدارک ( لیست مدارک مورد نیاز ویزا مکزیک ) به سفارت مکزیک در تهران زمان نیاز است ( آدرس سفارت مکزیک در تهران )

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزا مکزیک از قبیل مدارک مورد نیاز و قیمت انواع ویزا مکزیک به صفحه ویزا مکزیک در لینک زیر مراجعه نمائید .

شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت ویزا مکزیک

بلیط هواپیما به تمام شهرهای مکزیک

رزرو هتل در تمام شهرهای مکزیک

پروازهای داخلی مکزیک

Open

Close
بستن