ویزاویزا تایلند

اخذ ویزای تایلند

قیمت نحوه و شرایط دریافت و اخذ ویزای تایلند با ارزانترین قیمت

قیمت و نحوه و شرایط دریافت و اخذ ویزای تایلند با ارزانترین قیمت در قاره پیما

اخذ ویزای تایلند تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا تایلند و شرایط ویزای تایلند و نرخ ویزای تایلند ( قیمت و هزینه ویزای تایلند ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تایلند برای ایرانی ها ( ویزای تجاری تایلند - ویزای توریستی تایلند )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای تایلند تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای تایلند و دریافت فرم سفارت تایلند برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری تایلند با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی تایلند در قاره پیما :

در حال حاضر امکان اخذ ویزای تایلند در قاره پیما وجود ندارد لطفا سوال نفرمائید

درباره تایلند

تایلند کشوری در شبه‌جزیره هندوچین واقع در جنوب شرقی آسیا می باشد و پایتخت آن شهر بانکوک می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنینی که در تایلند زندگی می کنند تایلندی و واحد پول آنها بات می باشد.
اکثریت ساکنین کشور تایلند را بودایی ها و مابقی آنها از اقوام دیگر می باشند.
تایلند با کشورهای کامبوج، لائوس، مالزی و برمه همسایه و هم مرز می باشد.
کشور تایلند دارای آب و هوای گرمسیری با سه فصل متمایز گرم و خشک، بارانی و خنک می باشد.
فصل گرم و خشک از ماه مارس تا ماه مه،فصل بارانی از ماه ژوئن تا ماه اکتبر و فصل خنک از ماه نوامبر تا فوریه‌ می باشد.
تایلند همانند دیگر کشورهای جهان دارای محصولات صادراتی و وارداتی می باشد که در ادامه این متن به آنها اشاره خواهیم کرد.
محصولات وارداتی:
سوخت (نفت و گاز) - مواد خام.
غذا و حبوبات، لوازم خانگی، مواد شیمیایی، فولاد، ماشین آلات، سوخت و روغن.
محصولات صادراتی:
کولر - برنج و محصولات کشاورزی - پوشاک و محصولات نساجی - شیلات و غذاهای دریایی.
غذاهای کنسرو شده، مرغ، شکر، میگو، برنج، کائوچو، ذرت و سنگهای قیمتی.
مسافرین ایرانی برای ورود به خاک این کشور نیاز دارند که ویزای این کشور را داشته باشد و در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما این اجازه را می دهند وارد خاک کشور تایلند شوید اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای تایلند بگیریم - مدارک و شرایط دریافت ویزا تایلند

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند
  • ویزای کار تایلند
  • ویزای تحصیلی تایلند
  • ویزای ترانزیت تایلند

ویزای توریستی تایلند

این نوع از ویزا به افرادی داده می شود که قصدشان از سفر به کشور تایلند تفریحی، توریستی و گردشگری می باشد.
هرساله تعداد بسیاری از متقاضیان جهت سفر به این کشور زیبا اقدام به اخذ ویزا می نمایند که همین امر ملزم به ارائه

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست دقیق، صحیح و خوانا پر شود
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه که می بایست با تایید و مهر بانک باشد
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به صدور ویزا
  • رزرواسیون هتل در تایلند
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به تایلند
  • بیمه نامه مسافرتی
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

ویزا ترانزیت تایلند

این نوع از ویزا به افرادی داده می شود که مقصد نهایی سفرشان کشوری دیگر می باشد و فقط توقف یک روزه و یا چندین ساعته در خاک کشور تایلند را دارند.
برای همین امر متقاضی باید پاسپورت و بلیط نهایی سفر خود را به مامورین مربوطه ارائه دهند.

ویزا کار تایلند و ویزای تجاری تایلند ( ویزای سرمایه گذاری در تایلند )

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجربه کاری خاص و یا توانایی سرمایه گذاری در این کشور را دارند.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در تایلند پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهید تا در صورت تایید ادامه فعالیت شما در این کشور صورت پذیرد .

مدارک مورد نیاز ویزای کاری - تجاری و سرمایه گذاری تایلند

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

ویزا تحصیلی تایلند

این نوع از ویزا برای متقاضیانی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور تایلند ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه آنها می باشد.
توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید.
بسیاری از موسسات و دانشگاه هایی که در کشور تایلند فعالیت دارند مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود می باشند.
در کشور تایلند دانشگاه های بسیاری وجود دارند که در ادامه مطلب به چند دانشگاه معروف این کشوراشاره خواهیم کرد:

Chulalongkorn University
این دانشگاه 1917 در تایلند تاسیس گردید.
در این دانشگاه می توانید در رشته‌های مهندسی، زبان‌های مدرن، شیمی، علوم طبیعی، داروسازی و پزشکی ادامه تحصیل دهید.

Mahidol University
این دانشگاه بعنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی تایلند در سال 1888 تاسیس گردید.
این دانشگاه بسیار معروف می باشد و هرساله متقاضیان بسیاری برای ادامه تحصیل خود در این دانشگاه ثبت نام می نمایند.

Chiang Mai University
این دانشگاه در سال 1965 در تایلند افتتاح گردید.
این دانشگاه با رتبه ۱۱۲ در میان برترین دانشگاه‌های آسیایی و با رتبه ۶۰۰ در میان برترین دانشگاه‌های جهان قرار دارد و در هسال پذیرای دانشجویان بسیاری برای ادامه تحصیل در این دانشگاه می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی تایلند

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور تایلند
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

آدرس سفارت تایلند در تهران

بهارستان- روبروی بیمارستان طرفه- کوچه استقلال- پلاک 4
تلفن:
77531433-021
فکس:
77532022-021

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت تایلند در تهران به نشانی اینترنتی : www.thaiembassy-tehran.org مراجعه فرمائید.

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تایلند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط تایلندراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به تایلند :

در حال حاضر شرکت های هواپیمایی ایران ایر و ماهان به دو شهر بانکوک و پوکت تایلند پرواز های مستقیم انجام می دهند .

همچنین به وسیله خطوط هواپیمایی اتحاد - امارات - ترکیش - قطری - ایرفلوت و گلف ایر نیز امکان پرواز با یک توقف به تایلند وجود دارد

جهت کسب اطلاعات بیشتر مانند قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... می توایند به قسمت بلیط هواپیما تایلند سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور تایلند می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور تایلند توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای تایلند

رزرو هتل در تمام شهرهای تایلند

تورهای ویژه تایلند

پروازهای داخلی تایلتد

تلفن تماس : 02634252774 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن