اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای ویتنام

اخذ ویزای ویتنام

اخذ ویزای ویتنام تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا ویتنام و شرایط ویزای ویتنام و نرخ ویزای ویتنام ( قیمت و هزینه ویزای ویتنام ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای 14 روزه ویتنام برای ایرانی ها ( ویزای تجاری ویتنام - ویزای توریستی ویتنام )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای ویتنام تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا ویتنام و شرایط ویزای ویتنام و نرخ ویزای ویتنام ( قیمت و هزینه ویزیا ویتنام ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای 14 روزه ویتنام برای ایرانی ها ( ویزای نجاری ویتنام - ویزای توریستی ویتنام ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره دریافت ویزای ویتنام و دریافت فرم سفارت ویتنام برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری ویتنام با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی ویتنام در قاره پیما :

  • اصل پاسپورت
  • کپی همه صفحه های شناسنامه (هر کدام روی یک ورق جدا)
  • کپی پشت و رو کارت ملی
  • گواهی تمکن مالی
  • بلیط های صادر شده
  • تایید رزرو هتل 100٪
  • مدرک کاری ترجمه به زبان لاتین

اخذ ویزای توریستی ویتنام در قاره پیما 2 هفته زمان می برد

هزینه هر ویزا 150 دلار

درباره ویتنام - درباره ویزای ویتنام و روادید ویتنام

ویتنام کشوریست واقع در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن شهر هانوی می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور ویتنامی است و واحد پول آنها دونگ می باشد.
شما برای سفر به این کشور زیبا همانند دیگر کشورها نیاز به داشتن ویزا دارید و از طریق قاره پیما می توانید اقدام به دریافت ویزا ویتنام خود نمایید.
ویتنام همانند دیگر کشورها دارای انواع ویزاها برای ورود شما به خاک کشورش دارد که در ادامه مطلب به آنها یک به یک اشاره خواهیم کرد.
ویتنام برای صدور روادید برای اتباع ایرانی محدودیت خاصی ندارد اما این بدان معنا نیست که امکان پذیرفته نشدن مدارک شما نباشد و این امکان وجود دارد سفارت مربوطه پس از بررسی مدارک شما آنها را قبول نکند و درخواست ویزای شما را رد کند.

چگونه ویتنام چگونه اخذ می شود ( نحوه اخذ ویزای ویتنام )

اخذ ویزای توریستی ویتنام

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصدشان از سفر به ویتنام تفریحی و گردشگری می باشد.

انواع ویزای توریستی ویتنام :

  • ویزای توریستی عادی ویتنام
  • ویزای توریستی فوری ویتنام

ویزای یک ماه توریستی عادی ویتنام و مدت زمان صدور ویزای عادی ویتنام

برای صدور این نوع ویزا 20 روز کاری زمان لازم است و بر اساس تاریخ بلیط و سفر شما این ویزا صادر می گردد و امکان اقامت یک ماهه را در کشور ویتنام خواهید داشت.

ویزای یک ماه توریستی فوری ویتنام و مدت زمان صدور ویزای فوری ویتنام

این ویزا نیز همانند ویزای تورسیتی عادی مدت زمان 10 روز کاری طول می کشد تا ویزای شما صادر گردد و یک ماه اجازه اقامت در خاک کشور ویتنام را دارید و تفاوت آن در مقدار مبلغ پرداختی و مدت زمان صدور آن است.

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای ویتنام توریستی

برای ارائه مدارک خود نیازی به ترجمه کردن آنها ندارید و این اولویت را سفارت کشور ویتنام برای شما فراهم کرده است.

  • اصل پاسپورت با دارا بودن حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه رنگی، از روبرو و بدون روتوش
  • فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزا که می بایست به صورت دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • پرینت گردش حساب سه ماهه آخر سال
  • مدارک شغلی
  • کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه
  • بلیط رفت و برگشت به ویتنام
  • رزرواسیون هتل در ویتنام
  • گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت ویتنام با تایید و مهر بانک مربوطه
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزا

قابل ذکر است پس از بررسی و اتمام تمامی مراحل و تایید نهایی ویزای ویتنام داخل پاسپورت مسافر ضمیمه میشود.

توجه فرمایید حداقل ۳ هفته قبل از سفر به ویتنام، درخواست روادید ویتنام دهید.

اخذ ویزای توریستی ویتنام

ویزای فرودگاهی ویتنام

شما برای اخذ این نوع ویزا می توانید از طریق سایت مخصوص درخواست ویزای سفارت ویتنام از کشور خود اقدام نمایید و مدارک درخواستی را ارسال کرده و منتظر تایید از طرف سفارت مربوطه شوید.
پس از تایید تمامی مراحل به شما تاییدیه از طریق ایمیل می آید و می بایست آن را به همراه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا و دیگر مدارکی که در صورت لزوم احتیاج باشد بلیط گرفته و ویزای ورود به خاک کشور ویتنام را در فرودگاه آنجا و از بادجه های مخصوص دریافت نمایید.
روند تایید و بررسی مدارک شما از طریق درخواست اینترنتی حدود 2 الی 3 روز کاری ممکن است طول بکشد.

ویتنام به اتباع ایرانی ویزای فرودگاهی نمی دهد

صدور ویزای ویتنام برای ایرانیان

کشور ویتنام برای مسافران ایرانی قوانینی جهت اخذ ویزا دارد که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد.
ویزای ویتنام سند حقوقی است که توسط اداره مهاجرت ویتنام اجازه داده می شود که خارجی ها وارد ویتنام شوند.
طبق معمول، شهروندان بسیاری از کشورها مانند برزیل، کانادا، ایالات متحده، هند، ... می توانند به راحتی وارد خاک کشور ویتنام شوند.
از سوی دیگر، برای شهروندانی که از کشورهای خاورمیانه می باشند، برای دریافت ویزای ویتنام به دلیل محدودیت اداره مهاجرت ویتنام بسیار مشکل است. به ویژه، ایرانیان نمی توانند برای ویزای ویتنام خودشان درخواست کنند. آنها نیاز به کمک یک آژانس با تجربه در ویتنام برای اعطای نامه قبولی برای آنها می باشند، و سپس می توانند ویزا را در نزدیکترین سفارت ویتنام در ایران یا فرودگاه بین المللی ویتنام (در هوشی مین، هونو، دا ننگ، نها ترانگ) دریافت نمایند.

برای ایرانیان همانطور که در قسمتهای بالا اشاره کرده این دو نوع روش برای اخذ ویزا وجود دارد اقدام از طریق ویزای الکترونیکی و سایت های مربوطه و دومین روش اقدام از طریق سفارت کشور ویتنام.

ویزای تجاری ویتنام و ویزای کاری ویتنام

متقاضیان با داشتن این نوع از ویزا می توانند در کشور ویتنام کار داشته باشند و اقامت آنجا را نیز داشته باشند.
ای نوع از ویزا ها بر اساس میزان تجربیات و توانایی های هر فرد به او داده می شود.
شما برای درخواست ویزای کار و تجاری می بایست مدارک زیر را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید:
پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه.
عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو.
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی.
تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور ویتنام.
دعوتنامه از محلی که در انجا می خواهید فعالیت خود را شروع کنید.
مدارک مربوط به عقد قرار داد کاری و تجاری.
پرینت 6 ماه حساب بانکی.
مدارک تجاری و کاری.
فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا.
تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی.

ویزای تحصیلی ویتنام

این نوع ویزا مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور ویتنام را دارند.
متقاضی برای ورود به دانشگاه های این کشور می بایست از قبل آشنایی کامل در مورد نحوه عملکرد دانشگاه مربوطه و قوانین آن را جویا شده باشد و در صورت لزوم قبل از ورود به دانشگاه بعضی دوره های اولیه را در یکی از موسسات آموزشی مربوط به رشته تحصیلی که می خواهند ادامه دهند را بگذرانند.
مدارکی که می بایست برای اخذ این نوع ویزا به سفارت کشور ویتنام ارائه دهید به شره ذیل است:

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای فرودگاهی ویتنام

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی شما
  • مدارک مالی
  • پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی ویتنام
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی

آدرس سفارت ویتنام در تهران :

آدرس سفارت ویتنام در تهران :

خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک ۶

تلفن سفارت ویتنام :

تلفن:
22411670-021

وب سایت سفارت ویتنام :

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا و کشور ویتنام می توانید به وب سایت سفارت ویتنام در تهران به نشانی اینترنتی :

www.vietnamembassy-iran.org مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ویتنام تجاری با توریستی متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری ویتنام ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط ویتنام

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ویتنام :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به ویتنام وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به ویتنام از ایران به وسیله هواپیمایی

ترکیش ایرلاین ترکیه Turkish Airlines ( یک توقف در استانبول )

ایرفلوت Aeroflot Airlines ( یک توقف در مسکو )

قطری Qatar Airways ( یک توقف در دوحه )

امارات Emirate Airlines ( یک توقف در دبی ) انجام می شود .

جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما ویتنام سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی ویزا ویتنام - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور ویتنام می باشد 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ویتنام ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ویتنام - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

رزرو هتل در ویتنام :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های ویتنام را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های ویتنام برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب ویتنام به ترتیب ستاره

 

تور ویتنام :

پکیج تور ویتنام قاره پیما به این شکل می باشد ترکیبی هوشمینه - هانوی و ...

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای ویتنام از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید و به صفحه تور ویتنام سایت مراجعه نمائید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای ویتنام

رزرو هتل در تمام شهرهای ویتنام

پروازهای داخلی ویتنام

CLOSE
CLOSE