ویزاویزا تاجیکستان

اخذ ویزای تاجیکستان

اخذ ویزای تاجیکستان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای آنلاین تاجیکستان و شرایط ویزای تاجیکستان و نرخ ویزای تاجیکستان ( قیمت ویزا تاجیکستان و هزینه ویزای تاجیکستان ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تاجیکستان برای ایرانی ها ( ویزای تجاری تاجیکستان - ویزای توریستی ویتنام عادی - فوری - الکترونیکی )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای تاجیکستان تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای تاجیکستان و دریافت فرم درخواست ویزا سفارت تاجیکستان :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری تاجیکستان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی تاجیکستان در قاره پیما :

یکیج اخذ ویزا تاجیکستان توسط قاره پیما سال 97

ویزا الکترونیکی تاجیکستان ( توریستی )

50 یورو

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا تاجیکستان توسط قاره پیما : اصل پاسپورت

قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه بفرمائید :

  • ویزا توریستی تاجیکستان یک بار ورود و غیر فابل تمدید است
  • دارنده ویزا توریستی تاجیکستان می تواند 30 روز در این کشور اقامت داشته باشد
  • ویزا توریستی تاجیکستان 3 ماه اعتبار دارد

قاره پیما با پرداخت 60.000 تومان - 72 ساعت پس از درخواست مسافر امکان حضور او در سفارت تاجکستان در تهران را فراهم کرده و متقاضی ویزا در همان روز 50 یورو به بخش کنسولی سفارت پرداخته و همان روز روادید تاجیکستان را تحویل می گیرد ( مدارک لازم : اصل پاسپورت و 1 قطعه عکس 3 در 4 )

مدت زمان صدور ویزا تاجیکستان در قاره پیما :

  • ویزا الکترونیکی تاجیکستان : 3 روز کاری
  • ویزا لیبل تاجیکستان : 1 روز کاری

چگونه ویزای تاجیکستان بگیریم

راهنمای اخذ ویزا از سفارت تاجیکستان

درباره تاجیکستان - ویزا تاجیکستان - ثبت و صدور روادید تاجیکستان

تاجیکستان کشوری است که در آسیای مرکزی و پایتخت آن شهر دوشنبه می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور فارسی تاجیکی و واحد پول آنها سامانی می باشد.
تاجیکستان با کشورهای افغانستان، قرقیزستان، ازبکستان و چین همسایه و هم مرز می باشد.
متقاضیان محترم برای ورود به خاک کشور تاجیکستان ملزم به داشتن ویزای ورود می باشند و ما در این مطلب به انواع ویزاهایی که به شما اجازه ورود به خاک کشور تاجیکستان را می دهد اشاره خواهیم کرد.

انواع ویزای تاجیکستان

  • ویزای آنلاین تاجیکستان ( ویزای الکترونیک تاجیکستان )
  • ویزای عادی تاجیکستان
  • ویزای فوری تاجیکستان
  • ویزای تحصیلی تاجیکستان
  • ویزای ترانزیت تاجیکستان
  • ویزای توریستی تاجیکستان
  • ویزای مهاجرت تاجیکستان
  • ویزای اقامت تاجیکستان

اخذ ویزای توریستی تاجیکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به تاجیکستان تفریحی و گردشگری می باشد.
دسترسی به ویزای توریستی تاجیکستان برای ایرانیان راحت می باشد.
با ویزای توریستی تاجیکستان متقاضیان می توانند حداکثر 1 ماه در تاجیکستان بمانند.
از سال 2016 متقاضیان امکان درخواست اینترنتی برای اخذ ویزای توریستی را دارند و از طریق وب سایت ثبت نام ویزای تاجیکستان می توانند اقدام به ثبت نام نمایند.
اول از همه به سایت ای-ویزا رفته گزینه استارت را بزنید و فرم های مربوطه را پر نمایید و سپس به سوالات شخصی متقاضی به دقت و بر اساس اطلاعات پاسپورت خود جواب دهید.
در مرحله بعد تصویر پاسپورت و عکس خود را باید آپلود نمایید و اندازه فایل آن حداکثر ۱ مگابایت باشد.
در مرحله بعد می توانید تمامی اطلاعاتی که تا به آن موقع وارد کرده اید را چک کرده در صورت نیاز به مرحله قبل رفته و اطلاعات اشتباه را اصلاح کرده و در غیر این صورت به صفحه بعدی بروید.
در مرحله بعدی فرم تقاضای شما تکمیل شده است و تنها مرحله باقی مانده، پرداخت هزینه درخواست ویزای توریستی می باشد و سپس پس از پرداخت نهایی رسید آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

مدارک و شرایط اخذ ویزای توریستی تاجیکستان

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به تاجیکستان
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • رزرواسیون هتل در تاجیکستان
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت تاجیکستان با مهر و تایید بانک
  • پرداخت تمامی هزینه های اخذ ویزای توریستی
  • بیمه مسافرتی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود

اخذ ویزای توریستی تاجیکستان

ویزا ترانزیت تاجیکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد توفق کمتر از 1 روز و چندین ساعته را در خاک کشور تاجیکستان را دارند و مقصد نهایی سفرشان کشور دیگری می باشد.
مسافر برای اخذ ویزای ترانزیت می بایست بلیط سفر نهایی خود را نیز به مامورین صدور ویزای ترانزیت ارائه دهند.

ویزا تحصیلی تاجیکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر ادامه تحصیل می باشد.
متقاضیان باید توجه داشتهباشد قبل از اقدام به اخذ ویزا می بایست تاییدیه کتبی از موسسه و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنرا داند را داشته باشند و سپس مدارک خود را جهت بررسی به سفارت مربوطه ارائه دهند.
هزینه تحصیل در دانشگاه های تاجیکستان کم می باشد و دارای سطح بالایی است و دارای طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد.
اغلب دانشگاه های تاجیکستان مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات ایران می باشند که همگی در پایتخت تاجیکستان یعنی شهر دوشنبه قرار دارند.
اگر متقاضی زبان رسمی تاجیکستان را بلد نبود مشکلی ندارد تمامی دانشگاه ها دارای دوره های آموزشی زبان دارد.
تحصیل در تاجیکستان در مقطع لیسانس 4 سال، در مقطع فوق لیسانس 2 سال و در مقطع دکترا حدودا 4 سال طول می کشد و همه مدارک پس از ارائه پایان نامه ها و تاییدیه دانشگاه ها صادر می گردد.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی تاجیکستان و شرایط

  • نامه تاییدیه و ثبت نام یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر تاجیکستان
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • گواهی سلامت جسمی و روحی
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

آدرس سفارت تاجیکستان در تهران

ویزا کار تاجیکستان و ویزای تجاری تاجیکستان

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارب کاری متفاوت و یا دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد استفاده می باشد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور تاجیکستان دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری تاجیکستان

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه.
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • بیمه مسافرتی

به زودی اطلاعاتی در مورد مهرجرت و اقامت تاجیکستان - زندگی در تاجیکستان برای ایرانیان - خرید ملک در تاجیکستان - سفر به تاجیکستان در ایم قیمت قرار داده خواهد شد

آدرس سفارت تاجیکستان در تهران

نیاوران خیابان شهید زینالی کوچه سوم پلاک 10
تلفن
66701161-021
66701163-021

 

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت تاجیکستان در تهران به نشانی www.tajembiran.tj مراجعه نمائید . 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تاجیکستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

رزرو و خرید بلیط تاجیکستان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به تاجیکستان :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی آسمان و تاجیک ایر پروازهای مستقیم به دوشنبه تاجیکستان انجام می دهند

همچنین امکان پرواز به تاجیکستان به وسیله ایرلاین های ترکیش و امارات با یک توقف به تاجیکستان نیز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما تاجیکستان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور تاجیکستان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور تاجیکستان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای تاجیکستان

رزرو هتل در تمام شهرهای تاجیکستان

تورهای ویژه تاجیکستان

پروازهای داخلی تاجیکستان

Open

Close
بستن