ویزاویزا آفریقای جنوبی

اخذ ویزای آفریقای جنوبی

قیمت شرایط و نحوه دریافت ویزای آفریقای جنوبی

اخذ ویزای آفریقای جنوبی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا آفریقای جنوبی و شرایط دریافت ویزای آفریقای جنوبی و نرخ ویزای آفریقای جنوبی ( قیمت و هزینه ویزای آفریقای جنوبی ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز گرفتن ویزای آفریقای جنوبی برای ایرانی ها ( ویزای توریستی آفریقای جنوبی - ویزای کار آفریقای جنوبی )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای آفریقای جنوبی تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای آفریقای جنوبی و دریافت فرم سفارت و وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری آفریقای جنوبی با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی آفریقای جنوبی در قاره پیما :

جهت آگاهی از هزینه و شرایط اخذ ویزای آفریقای جنوبی با شماره های ما در تماس باشید

درباره آفریقای جنوبی

کشوری است واقع در جنوب آفریقا و در دو ساحل اقیانوس اطلس و هند قرار دارد.
پایتخت این کشور پرتوریا و واحد پول آن راند می باشد.
زبان رسمی که مردم و ساکنین کشور آفریقای جنوبی به موسیله آن صحبت می کنند آفریکانس و انگلیسی می باشد.
آفریقای جنوبی با کشورهای موزامبیک، لسوتو، نامیبیا، سوازیلند همسایه و هم مرز می باشد.
از شهر های مهم این کشور می توان به ژوهانسبورگ، دوربا، سووتو ، پورت وبلوم فونتین اشاره کرد.

چگونه ویزای آفریقای جنوبی بگیریم - راهنمای دریافت ویزای آفریقای جنوبی

انواع ویزای آفریقای جنوبی

  • ویزای توریستی آفریقای جنوبی
  • ویزای کار آفریقای جنوبی
  • ویزای تجاری آفریقای جنوبی
  • ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی
  • ویزای ترانزیت آفریقای جنوبی

ویزا توریستی آفریقای جنوبی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور آفریقای جنوبی تفریحی و گردشگری می باشد.
کشور آفریقای جنوبی برای مسافران ایرانی ویزای توریستی 14 روزه و یا یک ماهه صادر می کند.
ویزای توریستی آفریقای جنوبی یکبار ورود است و پس از خروج مجدد اجازه ورود دوباره ندارید و می بایست برای ورود به خاک کشور آفریقای جنوبی مجدد درخواست اخذ ویزا نمایید چه ویزای 14 روزه و چه ویزای یک ماهه داشته باشید اگر حتی قبل از اتمام 14 روز و یا یک ماه از کشور خارج شوید و بخواهید مجدد برگردید می بایست نسبت به اخذ مجدد ویزا اقدامات لازم را انجام دهید.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای توریستی آفریقای جنوبی

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدوت داشتن روتوش .(عکس می بایست جدید باشد)
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور آفریقای جنوبی
  • گواهی اشتغال به کار
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به آفریقای جنوبی
  • رزرواسیون هتل در آفریقای جنوبی
  • تمکن مالی به میزان اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • چنانچه دارای گذرنامه قبلی می باشید آنها را نیز می بایست ارائه دهید
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.

ویزا توریستی آفریقای جنوبی

اخذ ویزای ترانزیت آفریقای جنوبی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان آفریقای جنوبی
نمی باشد و اقامت آنها در کشورآفریقای جنوبی کمتراز یک روز و یا چندین ساعت می باشد و پس از اتمام مهلت ویزای خود و رسیدن به مهلت پرواز بعدی خود خاک کشور آفریقای جنوبی را ترک خواهند کرد.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی خود که نشان دهند این موضوع است که مقصد نهایی او کشور دیگری است را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی آفریقای جنوبی

این نوع از ویزا برای افراد و متقاضیانی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور آفریقای جنوبی ادامه تحصیل در یکی از مقاطع تحصیلی مد نظرشان می باشد.
تحصیل در کشور آفریقای جنوبی به دو بخش ابتدایی و دبیرستان انجام می پذیرد که هر کدام به ترتیب 5 الی 6 سال طول می کشند.
قبل از اینکه متقاضی بخواهد نسبت به اخذ این نوع از ویزا اقدام نماید می بایست تاییدیه و دعوتنامه موسسه آموزشی و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنجا را دارد را داشته باشد تا از طریق آن نامه ها و تاییدیه ها اقدام به اخذ ویزای تحصیلی بنماید.
یکی از مزایای تحصیل در آفریقای جنوبی هزینه های پایین تحصیل و زندگی و دانستن و استفاده از زبان انگلیسی می باشد.
متقاضیان پس از اخذ ویزای تحصیلی و قبولی در یکی از موسسات آموزشی و دانشگاه های آفریقای جنوبی و به پایان رساندن دوره های مربوطه می توانند در آنجا کار پیدا کرده و نسبت به اخذ اقامت دائم در کشور آفریقای جنوبی نیز اقدامات لاز را انجام داده و اقامت خود را در صورت تایید تمامی مدارک خود و شرایط خود دریافت نمایند.
یکی از محبوب ترین و معروف ترین دانشگاه هایی که در کشور آفریقای جنوبی شناخته شده است دانشگاه کیپ تاون می باشد.
برای تحصیل در دانشگاه های آفریقای جنوبی ملزم به دانشتن مدرک آیلتس با حداقل نمره 6 می باشد.
در کشور آفریقای جنوبی تحصیل در مقطع لیسانس همانند کشور ایران 4 سال به طول می انجامد.
تحصیل در مقطع فوق لیسانس 2 الی 3 سال به طول می انجامد و دکترا 2 الی 4 سال به طول می انجامد.
اکثر دانشگاه های کشور آفریقای جنوبی دارای دانشکده های متعددی هستند که در ادامه مطلب به برخی از این دانشگده ها اشاره خواهیم کرد.
دانشکده هنر.
دانشکده فنی.
دانشکده حقوق.
دانشکده پزشکی.
دانشکده دامپزشکی.
دانشکده بیولوژی و کشاورزی.
دانشکده اقتصاد.
دانشکده آموزش.
و غیره.

مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی تحصیلی

توجه داشته باشید تمامی مدارک فوق می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.
اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه.
نامه و یا تاییدیه موسسه آموزشی و یا دانشگاه مورد نظر.
اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.
ارائه ی مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات.
عکس 3*4 با زمینه سفید، از روبرو و بدون روتوش.
تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخی متقاضی که می بایست به صورت کاملا صحیح،دقیق و خوانا پر شود.
ارائه ی مدرکی که مبنی بر صحت و سلامتی فرد متقاضی باشد.

ویزا کار آفریقای جنوبی

ویزا کار آفریقای جنوبی و ویزای تجاری آفریقای جنوبی

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارت و توانایی های خاص در زمینه های مختلف می باشند که می تواند به صنعت و حرفه های کشورآفریقای جنوبی
مفید بوده و مثمر ثمرباشد.
افرادی که اقدام به اخذ این ویزا می نمایند می بایست از کارفرما و موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارند دعوتنامه کتبی که حاوی توافقات طرفین و قرارداد کار باشد را داشته باشند تا با ارائه آن به سفارت بتوانند با روند سریعتر اقدام به اخذ ویزای کار خود نمایند.
اخذ ویزای کار یکی دیگر از روش های اقدام جهت داشتن اقامت کشور آفریقای جنوبی می باشد.
متقاضی اقامت در کشور آفریقای جنوبی پس از اخذ اقامت از طریق کار نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی میتواند اقدام کند.
دانشجویانی که در این کشور تحصیل می کنند با اجازه و تایید دولت آفریقای جنوبی و بعد از بررسی مدارک آنها نیز می توانند نسبت به داشتن شغل و کار کردن در آفریقای جنوبی اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای تجاری و کار آفریقای جنوبی

  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر برای کار متقاضی
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو و بدون عینک
  • تمکن مالی بر اساس حداقل موجودی اعلامی سفارت که می باست با تاییدیه و مهر بانک باشد
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای کار و تجارت.

آدرس سفارت کشور آفریقای جنوبی در تهران:

خیابان ولیعصر، باغ فردوس، خیابان یکتا، پلاک ۵
تلفن:
22702866
ساعات کاری سفارت کشور آفریقای جنوبی از روز یکشنبه الی پنجشنبه از ساعت 8 صبح الی 16 بعد از ظهر می باشد.

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آفریقای جنوبی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط آفریقای جنوبیراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به آفریقای جنوبی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به آفریقای جنوبی وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به آفریقای جنوبی از ایران به وسیله هواپیمایی

  • ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  • امارات ( یک توقف در دبی )
  • قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه ) می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما آفریقای جنوبی سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما آفریقای جنوبی - هتل و تور آفریقای جنوبی می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما آفریقای جنوبی - هتل و تور آفریقای جنوبی توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای آفریقای جنوبی

رزرو هتل در تمام شهرهای آفریقای جنوبی

پروازهای داخلی آفریقای جنوبی

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن