اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای روسیه

اخذ ویزای روسیه

اخذ ویزای روسیه در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی روسیه و شرایط اخذ ویزای تجاری و کاری روسیه همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای روسیه و قیمت و مراحل و شرایط دریافت ویزای روسیه و فرم ویزا روسیه به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای روسیه در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی روسیه و شرایط اخذ ویزای تجاری و کاری روسیه همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای روسیه و قیمت و مراحل و شرایط دریافت ویزای روسیه و فرم ویزا روسیه به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

 

ویزای روسیه برداشته نشده است و اتباع ایران برای سفر به روسیه به ویزا نیاز دارند

درباره روسیه و ویزای روسیه

روسیه پهناورترین کشور جهان است ودر آسیای شمالی و اروپای خاوری واقع شده است.
پایتخت آن شهر مسکو و احد پول آن روبل می باشد.
ساکنین و مردمان کشور روسیه به زبان روسی که زبان رسمی آنهاست صحبت می کنند.
روسیه کشور زیبایی است که هرساله مسافران زیادی را به خود جذب می کند.
از مهمترین مکان های دیدنی روسیه می توان به:متروی مسکو، ساختمان‌های هفت خواهر، مجسمه مایاکوفسکی، مجسمه‌های لنین، میدان سرخ، موزه جنگ، پارک پیروزی و... اشاره کرد.
شما برای سفر به این کشور پهناور و زیبای روسیه نیاز دارید که ویزا داشته باشید.
روسیه همانند بسیاری از کشور های دیگر دارای انوع مختلف ویزاها می باشد که در ادامه مطلب به آنها یک به یک اشاره خواهیم کرد.

انواع ویزا های کشور روسیه

  1. ویزای توریسیتی ( عادی و فوری طبق بلیط ارائه شده توسط مسافر )
  2. ویزای تجاری ( 3 ماهه عادی و فوری - 3 ماهه دبل عادی و فوری - 1 ساله مولتی )
  3. ویزای کار ( 3 ماهه عادی و فوری - 3 ماهه دبل عادی و فوری - 1 ساله مولتی )
  4. ویزای ترانزیت
  5. ویزای تحصیلی

چگونه ویزای توریستی روسیه بگیریم

شرایط ویزای توریستی روسیه

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می شود که قصدشان از سفر تفریحی و گردشگری می باشد.
شما برای دریافت ویزای توریستی خود در ابتدا می بایست مدارک مورد نیاز سفارت کشور روسیه را تهیه و ارائه نمایید.
 مسافران ایرانی ویزای توریستی 14 روزه و یا 1 ماهه صادر میگردد و در طی این روزها می توانند تمامی مراکز دیدنی روسیه را بروند.
 ویزاهای توریستی قابل تمدید نمی باشند.
شما برای ورود حتما باید از شهر مسکو به روسیه وارد شوید اما برای خروج از روسیه هر کدام از شهرهای این کشور می توانید پرواز داشته باشید.

قیمت و هزینه و اطلاعات ویزای توریستی روسیه اخذ شده توسط قاره پیما :

قیمت و هزینه و اطلاعات ویزای توریستی روسیه اخذ شده توسط قاره پیما

ارزانترین نرخ ویزای روسیه

<< هزینه صدور ویزای روسیه در قاره پیما برای هر نفر 90 دلار می باشد>>

  • اخذ ویزا 7 روز کاری زمان می برد
  • سفارت روزهای جمعه / شنبه / چهارشنبه تعطیل است
  • ررزو بلیط و هتل الزامی نیست
  • ویزا توریستی روسیه 13 شب و 14 روز معتبر خواهد بود 
  • این نوع ویزا غیر قابل تمدید  و یکبار ورود می باشد

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای توریستی روسیه :

  • اصل پاسپورت با اعتبار 6 ماه
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید و از روبرو وبدون روتوش
  • فرم تعهد بازگشت به کشور مبدا خود
  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به روسیه
  • رزرواسیون هتل در روسیه
  • بیمه مسافرتی

مدت زمان صدور ویزای توریستی روسیه

اگر شخصا و بدون کمک قاره پیما قصد اقدام دریافت ویزا روسیه را دارید می بایست دعوتنامه داشته باشید اما بهترین و مطمئن ترین راه اقدام از طریق قاره پیما می باشد.
بعد از ارائه مدارک می باست هزینه های مربوطه به ویزای خود را پرداخت نمایید.
بعد از اتمام تمامی مراحل قانونی حدود 3 الی 8 روز کاری طول می کشد تا مدارکتتان تایید و ویزای شما صادر گردد.

دریافت ویزای ترانزیت

هموطنان عزیزی که پاسپورت ایرانی دارند برای سفر هوایی با ایرلاین های روسی نیازی به ویزای ترانزیت روسیه ندارند .
ویزای ترانزیت برای آن دسته از مسافرانی صادر میگردد که قصد دارند از کشور روسیه عبور کرده و به کشوری دیگر بروند.
این نوع از ویزا می تواند یکبار ورود و یا دوبار ورود باشد.
برای اخذ این نوع ویزا لازم نیست مسافر دعوتنامه داشته باشد و فقط ارائه بلیط سفر برای صدور این ویزا کافی می باشد.
ویزای ترانزیت زمینی دارای 72 ساعت اعتبار و برای حمل و نقل ماشینی ویزای ترانزیت 10 روزه می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت روسیه

  • برای دریافت این نوع ویزا باید ویزایی که در پاسپورت مسافر درج شده ارائه شود
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  • عکس 3*4 با زمینه رنگی،از روبرو و بدون روتوش
  • بلیط رفت و برگشت به کشور مبدا مسافر

ویزای تحصیلی روسیه

بسیاری از دانشجویان در حال حاضر متقاضی تحصیل در خارج از کشور هستند و کشور روسیه نیز هر ساله پذیرنده دانشجویان بسیاری از سرتاسر جهان می باشد.
متقاضیان تحصیل در این کشور باید ویزای تحصیلی روسیه را دریافت کنند و روند اداری این کشور را طی کنند.
اگر شما متقاضی تحصیل در روسیه هستید و می خواهد برای آن اقدام نمایید اول از همه باید گذرنامه بین المللی داشته باشید.

مدارک و شرایط ویزای تحصیلی روسیه

  • اول از همه باید فرم درخواست را از سایت مخصوص سفارت روسیه پرینت کرده و آن را به صورت دقیق،صحیح و خوانا پر شود.
  • ارائه اصل و کپی گذرنامه بین المللی.
  • عکس 3*4 با زیمنه سفید،بدون روتوش و با زمینه سفید.
  • گواهی سلامت پزشکی.
  • ارائه دعوتنامه رسمی از کشور روسیه.
  • اگر سن شما کمتر از 18 سال است می بایست فرم رضایت نامه والدین خود را نیز به مامورین مربوطه ارائه دهید.
  • بعد از اینکه مدارک شما بررسی و تایید و ویزای شما صادر شد مدت زمان آن حداقل 3 ماه می باشد و بعد از آن شما می توانید با طی کردن مراحل قانونی نسبت به تمدید ویزای خود اقدام نمایید.
  • در این صورت ویزای شما در صورت تایید 1 سال تمدید می شود و دوباره بعد از یک سال اگر مجدد قصد ماندن در کشور روسیه را داشتین می بایست دوباره مراحل سال قبل را تکرار کرده و ویزای خور را تمدید نمایید.
    توجه نمایید پاسپورت فرد متقاضی می بایست بعد از تایید حداقل 18 ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت شما باید مدارک سلامت شما را و اینکه تایید کند ویروس اچ آی وی ندارید نیز درج گردیده باشد البته به همراه مهر تایید آزمایشگاه و پزشکان مربوطه.
    شما می بایست تمامی این مراحل و کارها در 2 الی 3 ماه زود تر از تاریخ سفر خود انجام دهید.
  • این مدرک را باید به زبان انگلیسی ترجمه کنید و مهر معتبر خورده شده باشد تا اعتباری ۳ ماهه داشته باشد.
  • هزینه تحصیل در کشور روسیه نسبتا پایین است و فرد متقاضی از زمان ورود اولیه خود می بایست شروع به یادگیری زبان روسی نماید.

ویزای تجاری روسیه - ویزای کاری روسیه

ویزای تجاری روسیه - ویزای کاری روسیه

به علت شرایط بسیار خوبی که کشور روسیه دارد هر ساله متقاضیان بسیاری برای مهاجرت به روسیه اقدام می نمایند و بهترین روش اقدام اولیه از طریق ویزای کار است.
در صورتی که این ویزا برای متقاضی صادر گردید اول از همه شما می توانید برای اقامت به آنجا بروید و سپس پس از گذراندن مراحلی نسبت به داشتن تابعیت این کشور اقدام نمایید.
شما در زمان ثبت نام اولیه برای اخذ ویزای کار باید حتما شغلی که قصد کار در آن زمینه را دارید نیز قید نمایید.
در کشور روسیه دانشجویان امکان کار در مراکز دولتی را ندارند چون این مراکز کارکنان تمام وقت نیاز دارند اما در زمینه شغل های آزاد و دانشجویی می توانند فعالیت های خود را انجام دهند.

مدارکی مور نیاز ویزای کار و ویزای تجاری روسیه

  • اسناد پزشکی
  • اصل و کپی گذرنامه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • مجوز استخدام و دعوتنامه ارسالی
  • تکمیل فرم دخواست مربوطه به طور دقیق،صحیح و خوانا
  • مدارک محلی که در انجا اقامت خواهید داشت
  • ترجمه مدارک تحصیلی که به زبان روسی باشد
  • مدارک کاری قبلی و همچنین ارائه مدارک بیمه
  • گواهی تایید شده عدم سوء پیشینه.

انواع ویزا کار و ویزا تجاری روسیه

اولین نوع ویزای تجاری و کاری روسیه ویزای تک ورودی محسوب می شود که برای ۹۰ روز ارسال می شود و از سوی کنسولگری روسیه بر اساس یک دعوت نامه کاری ارائه داده می شود.
نوع دوم از ویزای تجاری روسیه مربوط به ویزای ورود مجدد است که برای مدت مشخصی که اغلب بیش از ۱ سال است، ارسال می شود.

ویزای خصوصی روسیه

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که برای بازدید شخصی وارد خاک کشور روسیه می شوند.
در این نوع درخواست باید از فردی که خود ساکن کشور روسیه است دعوتنامه داشته باشید.
بعد از ارسال مدراک مورد نیازو دعوتنامه به اداره کنسولگری مدارکتتان بررسی و در صورت تایید ویزای مربوطه برای شما صادر می گردد.

فرم ویزای روسیه و ثبت و صدور ویزای زمینی روسیه و ویزای یکساله روسیه به زودی در این صفحه اطلاع رسانی خواهد شد

شرایط جدید ویزای روسیه

ویزای الکترونیکی روسیه

دریافت این نوع ویزا در حال حاضر برای 18 کشور قابل دریافت می باشد.
البته این نوع ویزاها در صورت تایید و صدور فقط در قسمت های شرق دور روسیه معتبر خواهند بود.
این امکان در اختیار کشورهایی همچون ایران، هند، قطر، بحرین ، الجزایر، عربستان، سنگاپور، تونس، ترکیه، ژاپن و... قرار خواهد گرفت.
این مراکز صدور ویزای الکترونیکی ابتدا در فرودگاه و بندر «ولادی واستوگ» فعال می‌شوند و سپس در مدت ۴ ماه در ۱۰ نقطه ورودی دیگر در شرق دور روسیه راه‌اندازی می‌شود.

آدرس ( نشانی ) و شماره تلفن سفارت روسیه در تهران

تهران، خیابان نوفل لوشاتو
تلفن: 66701161-021
نمابر: 66701652-021

ساعات و روزهای کاری سفارت روسیه

ساعات کاری از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 17
ساعات کاری کنسولگری سفارت روسیه همه روزه از ساعت 10 الی 13
توجه نمایید درخواست ویزا در سفارت روسیه فقط تا ساعت 12.30 ظهر پذیرفته می شود.

 

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور روسیه :

ویزا های توریستی روسیه طبق بلیط ارائه شده شما به سفارت صادر می شوند و امکان تمدید آنها وجود ندارد و شما با این ویزا ها می توانید تا 14 روز در کشور روسیه اقامت داشته باشید.

مدت اخذ ویزا روسیه به صورت عادی حداقل 7 روز کاری و به صورت فوری حداقل 3 روز کاری می باشد .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور روسیه ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط روسیه

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به روسیه :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی تابان - ایران ایر - ماهان و ایرفلوت به شهرهای مسکو و سنت پترزبورگ و سوچی پروازهای مستقیم انجام می دهند

همچنین امکان پرواز به روسیه به وسیله خطوط هواپیمایی پگاسوس - ترکیش - اکراینی - بلاویا - امارات - اتحاد و ... با یک توقف نیز وجود دارد .

جهت کسب اطاعات در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما روسیه سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور روسیه می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور روسیه توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

پروازهای چارتر روسیه قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای روسیه

رزرو هتل در تمام شهرهای روسیه

تورهای ویژه روسیه

پروازهای داخلی روسیه

CLOSE
CLOSE