ویزاویزا عمان

اخذ ویزای عمان

احذ ویزای فرودگاهی و الکترونیکی عمان با ارزانترین قیمت در قاره پیما

قیمت و نحوه و شرایط دریافت و اخذ ویزای عمان با ارزانترین قیمت به صورت آنلاین در قاره پیما

اخذ ویزای عمان تضمینی و ویزای تخصصی عمان در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا عمان و شرایط ویزای عمان و نرخ ویزای عمان ( قیمت و هزینه ویزای عمان )

همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای فرودگاهی عمان برای ایرانی ها ( ویزای تجاری عمان - ویزای توریستی عمان و ویزای کار در عمان ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای عمان تضمینی

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای عمان در قاره پیما :

هزینه اخذ انواع ویزای عمان در قاره پیما

ویزا 10 روزه عمان ( یک بار ورود ) 300/000 تومان
ویزا 30 روزه عمان ( یک بار ورود ) 1/000/000 تومان
ویزا یکساله عمان ( چند بار ورود ) 2/300/000 تومان

مدارک مورد نیاز ویزای الکترونیکی عمان :

  • اسکن صفحه اول پاسپورت (حداقل اعتبار پاسپورت: 6 ماه)
  • فایل یا اسکن عکس پرسنلی

اطلاعات مهم درباره ویزای عمان :

  • زمانی که درخواست ویزا توریستی عمان می دهید ، باید خارج از خاک عمان بوده و البته ویزا عمان معتبر دیگری نداشته باشید
  • اعتبار استفاده از ویزا توریستی عمان (یکبار ورود) 1 ماه پس از صدور است
  • ویزا توریستی عمان فقط یک بار قابل تمدید است
  • اگر بعد از اتمام ویزا عمان در کشور عمان بمانید، در ازای هر روز باید 10 ریال عمان جریمه بپردازید
  • همراه داشتن حداقل ۳۰۰ دلار آمریکا پول نقد در فرودگاه بین المللی مسقط الزامی می باشد
  • داشتن ویزا توریستی عمان تضمین ورود به کشور عمان نیست

شرابط اعتبار انواع وایزهای عمان :

  • ویزا 10 روزه عمان  یک بار ورود (1 ماه اعتبار خروج از ایران)
  • ویزا 30 روزه عمان  یک بار ورود
  • ویزا یکساله عمان تومان چند بار ورود (دارنده این ویزا ، هر 29 روز یکبار باید از خاک عمان خارج شده و دوباره وارد این کشور شود. امکان اقامت پیوسته در عمان نیست)

نمونه ویزای الکترونیک قاره پیما

مشاوره دریافت ویزا الکترونیکی عمان :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای 10 روزه 1 ماهه و 1 ساله مولتی عمان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

درباره عمان

عمان کشوری است واقع در خاور شبه جزیره عربستان و پایتخت آن شهر مسقط می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین کشور عمان عربی و واحد پول آنها ریال عمان می باشد.
عمان با کشورهای عربستان سعودی، یمن و امارات متحده عربی همسایه و هم مرز است و همچنین با ایران دارای مرز دریایی می باشد.
از شهرهای مهم کشور عمان می توان به سيب، صلاله، مطرح، بوشر، صحار اشاره کرد.
دین رسمی این کشور اسلام و اکثر ساکنین کشور عمان را نیز مسلمانان تشکیل می دهند.
آب‌وهوای کشور عمان در مناطق داخلی گرم و خشک و در امتداد کرانه‌ها شرجی می باشد.
هر شخص برای سفر به کشور عمان ملزم به داشتن ویزا می باشد که در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما این امکان را می دهد که وارد خاک کشور عمان شوید اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای عمان بگیریم - شرایط و مدارک دریافت ویزای عمان

انواع ویزا توریستی عمان :

  1. ویزا عادی 10 روزه
  2. ویزا 1 ماهه
  3. ویزا 1 ساله
  4. ویزای فرودگاهی

ویزا توریستی عمان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور عمان تفریحی و گردشگری می باشد.
ویزای عمان به دو صورت عادی و فوری 10 روزه و یک ماهه می باشد.
مدت زمانی که به طول می انجامد تا ویزای عادی صادر گردد بین 5 الی 12 روز و برای ویزا های فوری 2 الی 5 روز می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای عمان توریستی :

  • اسکن صفحه اول پاسپورت (حداقل اعتبار پاسپورت: ۹ ماه)
  • فایل یا اسکن عکس پرسنلی زمینه سفید 
  • بلیط رفت و برگشت
  • رزرو 100٪ هتل در عمان (اختیاری) / اسکن برگه اقامت میزبان در عمان (اختیاری)

ویزا ترانزیت عمان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان اقامت در کشور عمان نیست و برای سفر نهایی خود ملزم به توقف یک روزه و یا چندین ساعته در کشور عمان می باشند.
برای اخذ این ویزا متقاضیان باید بلیط سفر نهایی و پاسپورت خود را به مامورین مربوطه ارائه دهند.

ویزا فرودگاهی عمان برای ایرانی ها

متقاضیان و مسافران ایرانی می توانند به محض رسیدن به فرودگاه مسقط از آنجا با پرداخت ریال عمان معادل تومان ویزای فرودگاهی دریافت نمایند.
این کار برای جذب بیشتر گردشگران به خصوص گردشگران ایرانی صورت گرفته است.

ویزا تحصیلی عمان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور عمان ادامه تحصیل در رشته مد نظرشان می باشد.
توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید.
بسیاری از موسسات و دانشگاه هایی که در کشور عمان فعالیت دارند مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود می باشند.
در طی سال های اخیر تحصیل در عمان بین متقاضیان ادامه تحصیل بسیار رواج یافته و باید به این نکته اشاره کرد که تحصیل در عمان به دلیل داشتن ارتباطات ما بین دانشگاه های اروپا، استرالیا و آمریکا به زبان انگلیسی آموزش داده می شود.
در این کشور دانشگاه های بسیاری را می توانید پیدا کنید اما در بین تمامی دانشگاه ها می توان به دانشگاه سلطان قابوس، دانشگاه مجوکات، دانشگاه اشرقیه و دانشگاه نیوزا اشاره کرد که بین دانشجویان و متقاضیان ادامه تحصیل در عمان شناخته شده تر و معروفتر می باشند.
برای ادامه تحصیل در عمان برای مثال ادامه تحصیل برای اخذ مرک لیسانس متقاضی حتما می بایست دیپلم داشته باشد و قابل ذکر است این دوره از شروع تا اخذ لیسانس5 سال به طول می انجامد و رشته هایی که در مقطع لیسانس در کشور عمان قابل ارائه هستند عبارتند از: هنر، اقتصاد، علوم اجتماعی، آموزش و پرورش، حقوق، مهندسی، علوم و پزشکی.
برای ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس مدت زمانی که به طول می انجامد تا مدرکتتان را اخذ نمایید 3 سال می باشد و برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا و اخذ مدرک مربوطه آن 3 الی 4 سال میبایست تحصیل نمایید.
هر متقاضی در مدت زمان تحصیل خود می تواند نسبت به اخذ کمک هزینه تحصیلی و یا همان بورسیه اقدام نماید و پس از اقدامات اولیه دانشگاه محل تححصیل سابقه تحصیلی دانشجو را در طی دوره های تحصیلی متفاوت را بررسی می نمایید و در صورت تایید کمک هزینه و یا بورسیه تحصیلی را به دانشجو پرداخت می نماید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحیلی عمان

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور عمان
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

ویزا کار در عمان و ویزای تجاری عمان و ویزای سرمایه گذاری عمان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجربه کاری خاص و یا توانایی سرمایه گذاری در کشور عمان را دارند.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در کشور عمان پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به عمان دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهید تا در صورت تایید ادامه فعالیت شما در این کشور صورت پذیرد .
برای اخذ این نوع از ویزا ابتدا متقاضی می بایت مدارک درخواستی سفارت کشور مربوطه را تهیه کرده و آنها را برای بررسی های لازم به سفارت کشور عمان برده و تحویل مامورین مربوطه دهد.

مدارک مورد نیاز ویزای کار - تجارت و سرماهی گذاری عمان :

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

سوالات متداول درباره ویزا عمان

برای دریافت ویزای عمان چه مدارکی کورد نیاز می باشد ؟

برای گرفتن ویزای آنلاین عمان 1 - اسکن صفحه اول پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان ورود به عمان - اسکن یا فایل عکس پرسونلی 3 - رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت 4 - نام مادر 5 - وضعیت تاهل مجرد یا متاهل مورد نیاز می باشد

آیا برای دریافت ویزای عمان نیازی به مراجعه حضوری به دفتر شما یا سفارت عمان وجود ندارد ؟

ویزای عمان کامل به صورت الکترونیکی بوده و نیازی به مارجه حضوریبه دفتر آژانس ( کارگزار ویزای عمان ) و یا سفارت عمان در ایران وجود ندارد .

برای دریافت روادید عمان اصل مدارک مورد نیاز هست یا اسکن آنها کافی می باشد ؟

برای دریافت اجازه ورود به عمان ( ویزای عمان ) نیازی به اصل مدارک که در بالا اشاره شده وجود ندارد و اسکن یا عکس با کیفیت از این مدارک مورد نیاز ما برای دریافت ویزا می باشد .

پس از دریافت ویزا کشور عمان این ویزا چگونه به دست شما می رسد ؟

ویزای آنلاین پس از صدور به صورت فایل PDF برای مسافران ارسال شده و مسافران عزیز فقط می بایستی از آن پرینت تهیه کنند و با خود همراه داشته باشند .

ویزای الکترونیکی عمان در پاسپورت چسبانده می شود یا خیر ؟

ویزا اینترنتی عمان همانند ویزای الکترونیکی سایر کشور ها به صورت برگه ای جدا بوده و در پاسپورت مسافران چسبانده نمی شود

پس از صدور ویزای عمان چه مقدار اعتبار دارد ؟

ویزای 10 روزه از زمان صدور 1 ماه اعتبار دارد و در این 1 ماه امکان اقامت 10 روزه در عمان را به شما می دهد .

ویزای 30 روزه از زمان صدور 3 ماه اعتبار دارد و در این 3 ماه امکان اقامت 30 روزه در عمان را به شما می دهد .

ویزای 1 ساله از زمان صدور 2 سال اعتبار دارد و در این 2 سال امکان اقامت 365 روزه در عمان را به شما می دهد .

پس از اتمام مدت ویزا آیا این نوع از ویزا قابل تمدید است ؟

برای ویزای 10 روزه این امکان وجود ندارد اما بابت ویزی 30 روزه و 1 ساله امکان تمدید آن وجود دارد.

چگونه درخواست ویزا و رسید پرداخت را بتوانیم برای خودمان چاپ کنیم ؟

پس از موفقیت درخواست و پرداخت ویزای خود، یک کپی از درخواست ویزا و دریافت رسید به ایمیل ثبت شده (که در فرم درخواستی ویزای شما اعمال شده است) ارسال می شود و در صورت نیاز می توانید آن را از آنجا مشاهده و چاپ کنید.

پس از تایید ویزا چند روزه آماده می شود ؟

ویزای شما پس از تایید در 3 الی 5 روز کاری صادر می گردد و توجه داشته باشید روز جمعه و شنبه تعطیلات آخر هفته در عمان محسوب می شود.

اگر در صورت صدور ویزا از دریافت آن پشیمان شویم و بخواهیم آنرا کنسل کنیم مبلغ پرداخت شده به ما باز گردانده ؟

خیر پس از صدور ویزا و در صورت عدم دریافت آن هیچ وجهی به شما بازگردانده نمی شود.

آیا برای اخذ ویزای عمان لازم است وقت سفارت بگیریم ؟

خیر برای ویزای عمان لازم به اخذ وقت سفارت و مصاحبه نمی باشد.

حداقل اعتبار گذرنامه برای اقدام بابت اخذ ویزیا چه مقدار می بایست باشد ؟

این مدت اعتبار حداقل می بایست 6 ماه باشد.

چه مواردی برای بردن به عمان ممنوع می باشند ؟

همراه داشتن بیش از حد سیگار و دخانیت و مشروبات الکلی در عمان اکیدا ممنوع می باشد و در صورت به همراه داشتن با شما برخورد قانونی انجام می گیرد.

آیا امکان دریافت ویزای فوری عمان وجود دارد ؟

خیر در حال حاضر ویزای عمان فقط به صورت عادی صادر می شود

آدرس سفارت عمان در تهران:

خیابان آفریقا کوچه تندیس پلاک 12
تلفن:
22056831-021

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور عمان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط عمانراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به عمان :

در حال حاضر ایرلاین عمان ایر پروازهای مستقیم به تهران از مسقط و مسقط به تهران انجام می دهد .

همچنین امکان پرواز به عمان به وسیله خطوط هواپیمایی اتحاد - امارات - ترکیش - فلای دبی و قطری با یک توقف به عمان نیز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما عمان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی عمان - بلیط هواپیما عمان - هتل و تور عمان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما عمان - هتل و تور عمان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

 

بلیط هواپیما به تمام شهرهای عمان

رزرو هتل در تمام شهرهای عمان

پروازهای داخلی عمان

بستن