ویزاویزا قرقیزستان

اخذ ویزای قرقیزستان

قیمت نحوه و شرایط اخذ ویزای قرقیزستان تضمینی با ارزانترین قیمت

اخذ ویزای قرقیزستان در قاره پیما

اخذ ویزای قرقیزستان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا قرقیزستان و شرایط ویزای قرقیزستان و نرخ ویزای قرقیزستان ( قیمت و هزینه ویزای قرقیزستان ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای قرقیزستان برای ایرانی ها و

( ویزای تجاری قرقیزستان- ویزای توریستی قرقیزستان - ویزای الکترونیکی قرقیزستان - ویزای آنلاین قرقیزستان )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای قرقیزستان در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای قرقیزستان یک ماهه و سه ماهه یک بار ورود و 2 بار ورود :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری قرقیزستان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی قرقیزستان در قاره پیما :

قیمت ویزای الکترونیکی قرقیزستان

  • یکبار ورود ، سه ماهه 60 دلار
  • دو بار ورود ، یک ماهه 80 دلار
  • یکبار ورود ، یک ماهه  50 دلار

درباره قرقیزستان

قرقیزستان کشوری است محصور در خشکی که در آسیای مرکزی واقع شده است و پایتخت آن شهر بیشکک می باشد.
قرقیزستان از قسمت های قرقیز و استان تشکیل یافته که این قسمت ها به معنای ایستگاه و سرزمین قرقیزها میباشد.
مردم و ساکنین این کشور به زبان رسمی قرقیزی و روسی سخن می گویند و واحد پول آنها سوم می باشد.
اکثریت ساکنین در این کشور از قوم قرقیز و مسلمان و درصد کمی از آنها از اقوام دیگر می باشند.
قرقیزستان با کشورهای تاجیکستان، قزاقستان، چین و ازبکستان همسایه و هم مرز می باشد.
قرقیزستان همانند دیگر کشورها دارای استان های متفاوتی در کشور خود می باشد که در ادامه به این استان ها اشاره خواهیم کرد.
ایسیق کول ، نارین ، تراز ، باتکن ، اوش و جلال آباد.
آب و هوای قرقیزستان معتدل کوهستانی می باشد و دارای زمستانی سرد و تابستان و بهاری معتدل می باشد.
هر متقاضی برای سفر به کشور قرقیزستان می بایست جدای از هر هدفی که از سفر خود دارد ویزای مربوطه برای ورود به خاک کشور را اخذ نمایید.
در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما اجازه می دهد وارد خاک کشور قرقیزستان شوید اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای قرقیزستان بگیریم - مراحل دریافت ویزای قرقیزستان الکترونیک

انواع ویزای قرقیزستان

  • ویزای توریستی قرقیزستان
  • ویزای تجاری قرقیزستان
  • ویزای ترانزیت قرقیزستان
  • ویزیای کار و سرمایه گذاری قرقیزستان

ویزا توریستی قرقیزستان

این نوع از ویزا برای افراد و متقاضیانی صادر می گردد که قصدشان از سفر گردشگری و تفریحی می باشد.
برای اخذ این نوع از ویزا ابتدا می بایست مدارکی را به سفارت کشور قرقیزستان ارائه دهید که پس از بررسی های لازم و در صورت تایید تمامی مدارک این نوع از ویزا برای متقاضی صادر میگردد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی قرقیزستان

لازم به ذکر است تمامی مدارک شما می بایست ترجمه شده به سفارت ارائه شود.

  • اصل و کپی پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، از روبرو و بدون روتوش
  • بلیط رفت و برگشت به قرقیزستان
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور قرقیزستان
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق، صحیح و خوانا پر شود
  • رزرواسیون هتل در قرقیزستان

ویزای توریستی در قرقیزستان به چند نوع یکبار ورود ، سه ماهه - دو بار ورود ، یک ماهه - یکبار ورود ، یک ماهه  صادر می گردد که بر اساس درخواست متقاضی می باشد و چنانچه تمامی مدارک ارائه شده مورد قبول سفارت باشد ویزا صادر میگردد.
لازم به ذکر است این نوع ازویزا یکبار ورود و دو بار ورود می باشد و اگر قبل از اتمام مهلت ویزای خود خاک کشور قرقیزستان را ترک نمایدد و مجدد بخواهید بر گردید و از مابقی مهلت ویزای خود استفاده کنید این اجازه را نخواهید داشت.

ویزا ترانزیت قرقیزستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که مقصد نهایی سفرشان کشوری به غیر از قرقیزستان می باشد و فقط در قرقیزستان توقف یک روزه یا چند ساعته خواهند داشت.
برای اخذ این نوع از اجازه و ویزا می بایست متقاضی بلیط سفر نهایی خود را به مامورین مربوطه ارائه دهد تا مجوز لازم برای وی صادر گردد.

ویزا تحصیلی قرقیزستان

برای ادامه تحصیل در دانشگاه های این کشور هر ساله در دبیرستان های این کشور کنکوری برگزار می شود که در صورت قبولی مجوز ورود به دانشگاه برای متقاضی ادامه تحصیل صادر می گردد.
اتباع خارجی برای گذراندن مقطع تحصیلی خود می بایست دوره ای حدودا 6 ماه برای فراگیری زبان روسی و یا قرقیزی را بگذرانند زیرا در دانشگاه های به این زبان ها تدریس انجام می پذیرد.
پرداخت شهریه در دانشگاهای قرقیزستان برای اتباع خارجی مبلغی حدود 300 الی 2000 دلار برای هر ترم و برای قرقیزی ها مبلغی حدود 100 الی 1000 دلار می باشد.
این کشور دارای 32 دانشگاه دولتی و 20 دانشگاه غیر دولتی برای متقاضیان ادامه تحصیل می باشد.
در ادامه این مطلب به تعدادی از دانشگاه های مهم این کشور اشاره خواهیم کرد.
دانشگاه ملی قرقیزستان.
دانشگاه بين المللي قرقيزستان.
هنرستان عالي موسيقي.
دانشگاه علوم انساني و اکادمی علوم پزشکی.
برای اخذ ویزای تحصیلی در قرقیزستان متقاضیان می بایست مدارکی به سفارت کشور مربوطه ارائه دهند تا ماماورین مربوطه پس از بررسی های لازم و در صورت تایید این نوع از ویزا برای متقاضی صادر گردد و در ادامه به این مدارک اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی قرقیزستان

  • نامه و تاییدیه کتبی پذیرش در یکی از دانشگاه های قرقیزستان
  • اصل و کپی گذرنامه متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق، صحیح و خوانا پر شود
  • ارائه مدارکی که اثبات کند متقاضی تونایی اقامت و پرداخت تمامی هزینه های خود در مدت زمان تحصیل را خواهد داشت
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  • گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت

ویزا کار قرقیزستان  و ویزای تجاری قرقیزستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور قرقیزستان کاری بوده و دارای تجارب خاص و حرفه ای هستند.
هر متقاضی برای شروع فعالیت خود و قبل از ارائه مدارک مربوطه به سفارت کشور قرقیزستان جهت اخذ ویزا می بایست تاییدیه یکی از موسسات و شرکت های معتبر و ثبت شده در کشور قرقیزستان جهت استخدام و همکاری مشترک را نیز به همراه دیگر مدارک خود برای اخذ ویزا ارائه دهد.
در ادامه مطلب به مدارکی که می بایست به سفارت کشور قرقیزستان ارائه دهید اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز ویزای قرقیزستان

  • نامه و یا تاییدیه استخدامی و شراکتی شرکت و یا موسسه مد نظر متقاضی
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • پرینت 6 ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی

آدرس سفارت قرقیزستان در تهران:

خيابان پاسداران نارنجستان پنجم شماره ۱۲
تلفن:
22830354-021

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قرقیزستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط قرقیزستانراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به قرقیزستان :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به قرقیزستان وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به بیشکک قرقیزستان از ایران به وسیله هواپیمایی

  • ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  • پگاسوس ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  • آذربایجان ( یک توقف در باکو ) و ایرفلوت ( یک توقف در مسکو ) می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما قرقیزستان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما قرقیزستان - تور و هتل قرقیزستان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما قرقیزستان - تور و هتل قرقیزستان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای قرقیزستان

رزرو هتل در تمام شهرهای قرقیزستان

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن