ویزاویزا قراقستان

اخذ ویزای قزاقستان

اخذ ویزای قزاقستان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا قزاقستان و شرایط ویزای قزاقستان و نرخ ویزای قزاقستان ( قیمت ویزای قزاقستان و هزینه ویزای قزاقستان ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای قزاقستان برای ایرانی ها ( ویزای تجاری قزاقستان - ویزای توریستی قزاقستان ) نحوه اخذ ویزای قزاقستان به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای قزاقستان تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای قزاقستان فوری و دریافت فرم سفارت ویزا قزاقستان :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری قزاقستان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی ویتنام در قاره پیما :

 

یکیج اخذ ویزا قزاقستان توسط قاره پیما سال 97

قیمت ویزای توریستی قراقستان ( عادی )

165 دلار

قیمت ویزا توریستی قراقستان ( فوری )

195 دلار

قیمت ویزای تجاری قزاقستان ( یک بار ورود  - عادی )

185 دلار

قیمت ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود  - فوری )

205 دلار

قیمت ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود  - تاپ ارجنت )

245 دلار

قیمت ویزای تجاری قزاقستان ( چند بار ورود )

765 دلار

قیمت ویزا ترانزیت قراقستان ( یک بار ورود )

45 دلار

قیمت ویزای ترانزیت قراقستان ( چند بار ورود )

165 دلار

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا بلاروس توسط قاره پیما : اصل پاسپورت - یک قطعه عکس 3 در 4 رنگی با زمینه سفید

قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه بفرمائید :

ویزا قزاقستان ( توریستی - تجاری )

  • 1 ماه اقامت در قزاقستان - یک بار ورود - 3 ماه اعتبار ویزا ( غیر قابل تمدید )

مدت زمان صدور انواع ویزا قزاقستان :

  • ویزا توریستی قزاقستان عادی : 21 روز کاری
  • ویزا توریستی قزاقستان فوری : 14 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود - عادی ) : 21 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( چند بار ورود - فوری ) : 14 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود - تاپ ارجنت ) : 7 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( چند بار ورود - 3 ماه اقامت - 6 ماه اعتبار ) : 3 هفته

ویزا ترانزیت قزاقستان :

مدارک مورد نیاز : رزرو بلیط هواپیمایی ایر آستانه و اصل ویزا مقصد

اخذ ویزا ترانزیت قزاقستان 1 هفته زمان می برد و دارنده ویزا ترانزیت قزاقستان می تواند 5 روز در این کشور بماند ( این ویزا 1 ماه اعتبار دارد )

 

چگونه ویزای قزاقستان بگیریم - راهنمای اخذ ویزای قزاقستان

درباره قزاقستان - ویزا قزاقستان - روادید قزاقستان

قزاقستان کشوری است در آسیای میانه که از شمال با روسیه، از شرق با چین، در جنوب شرقی با قرقیزستان، در جنوب با ازبکستان و در جنوب غربی با ترکمنستان همسایه است.
اکثریت مردم قزاقستان دارای دین اسلام با مذهب سنی می باشند. اما اقلیت مردم دارای دین ارتودوکس روسی هستند.
پایتخت کشور قزاقزستان آستانه است, زبان رسمی آنها قزاقی - روسی است,پول رایج آن تنگه و شهر های مهم آن آستانه,آلماتی و کاراگاندا هستند.
متقاضیانی که قصد ورود به خاک کشور قزاقستان را دارند می بایست از قبل درخواست اخذ ویزای خود را به سفارت کشور مربوطه به همرا مدارک مورد نیاز ارائه دهند.
در ادامه به انواع ویزای هایی که به شما اجازه ورود به خاک کشور قزاقستان را می دهد اشاره خواهیم کرد.

انواع ویزا های قزاقستان

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای کار
  • ویزای تحصیلی

 اخذ ویزا توریستی قزاقستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به قزاقستان تفریحی و گردشگری می باشد.
ویزای توریستی قزاقستان به دو نوع عادی و فوری تقسیم می شود که شرایط و مدارکی که باید ارائه دهید یکسان است فقط مدت زمانی که طول می کشد تا ویزای شما صادر شود برای ویزای عادی 21 روز و برای ویزای فوری 14 روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی قزاقستان

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و گذرنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به قزاقستان
  • رزرواسیون هتل در قزاقستان
  • تکمیل فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • دریافت بیمه مسافرتی
  • گواهی اشتغال به کار

ویزا ترانزیت قزاقستان

ویزای ترانزیت برای آن دسته از متقاضیانی صادر می گردد که قصد دارند از کشور قزاقستان عبور کرده و مابقی سفر خود را در کشور دیگری بگذرانند.
این توفق می تواند چند ساعته یا حداکثر 1 روز به طول بیانجامد اما مسافر می بایست سر تاریخ و زمان تعیین شده توسط مامورین مخصوص قزقستان خاک کشور را ترک نمایند.
برای دریافت این نوع ویزا باید ویزایی که در پاسپورت مسافر درج خورده نیز ارائه داده شود.

مدارک لازم برای ویزای ترانزیت قزاقستان

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  • بلیط رفت و برگشت به کشور مبدا مسافر

اخذ ویزا توریستی قزاقستان

ویزا تحصیلی قزاقستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه ها و یا موسسات معتبر در قزاقستان را دارند.
این کشور جزو یکی از مقاصد بسیار عالی برای تحصیل دانشجویان بین المللی می باشد.
متقاضی می تواند پس از اخذ اقامت تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی در قزاقستان نسبت به اخذ شهروندی یا تابعیت قزاقستان نیز با ارائه مدارک معتبر اقدام نمایید و در صورت تایید بعد از بررسی های لازم تابعیت نیز دریافت نماید.
قزاقستان دارای دانشگاه های بسیاری از جمله: دانشگاه ملی قزاقستان، دانشگاه ملی آسیایی، دانشگاه فنی بریتانیایی-قزاقستانی و ...
متقاضی می بایست قبل از اینکه مدارک خود را به سفارت مربوطه ارائه دهد و اقدام به اخذ این ویزا نمایید از دانشگاهی که می خواهد ادامه تحصیل خود را در آنجا بگذراند نامه تاییدیه و پذیرش داشته باشد و سپس نسبت به اخذ ویزا اقدام نماید.

مدارک و شرایط ویزای تحصیلی قزاقستان

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی شما
  • مدارک مالی
  • پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی قرقیزستان
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات و گواهی های پزشکی

ویزا تجارتی قزاقستان و ویزای کار در قزاقستان

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارب کاری متفاوت و یا دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد استفاده می باشد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در قزاقستان پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور قزاقستان دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار در قزاقستان بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و ویزای تجاری قزاقستان

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • بیمه مسافرتی

ویزا ترانزیت قزاقستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان قبل از سفر بعدی خود در کشور قزاقستان اقامت خواهند داشت و پس از اتمام مدت زمان تعیین شده می بایست خاک کشور قزاقستان را ترک نمایند.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

بزودی اطلاعاتی در مورد زندگی در قزاقستان و مهاجرت به قزاقستان در این قسمت نوشته خواهد شد

بزودی اطلاعاتی در مورد زندگی در قزاقستان و مهاجرت به قزاقستان در این قسمت نوشته خواهد شد

 

آدرس سفارت قزاقستان در تهران

خیابان دروس - خیابان هدایت پلاک 4
تلفن
22565933-021
22565371-021

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قزاقستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی و تجاری ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

رزرو و خرید بلیط قزاقستان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به قزاقستان :

در حال حاضر ایرلاین ماهان Mahan Air و ایر آستانه Air Astana پروازهای مستقیم به آلماتی قزاقستان انجام می دهد .

همچنین امکان پرواز به وسیله ایرلاین های ترکیش و پگاسوس با یک توقف به قزاقستان نیز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما قزاقستان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی قزاقستان - بلیط هواپیما قزاقستان - هتل و تور قزاقستان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما قزاقستان - هتل و تور قزاقستان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای قزاقستان

رزرو هتل در تمام شهرهای قزاقستان

بستن