ویزاویزا برزیل

اخذ ویزای برزیل

هزینه و شرایط دریافت ویزا برزیل

اخذ ویزای برزیل تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا برزیل و شرایط دریافت ویزای برزیل و نرخ ویزای برزیل ( قیمت و هزینه ویزای برزیل ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز اخذ ویزای 14 روزه برزیل برای ایرانی ها ( ویزای تجاری برزیل - ویزای توریستی برزیل و ویزای ترانزیت برزیل )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای برزیل تضمینی

مشاوره دریافت ویزای تک برزیل و دریافت فرم سفارت برزیل برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری برزیل با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

قیمت و هزینه دربافت ویزای برزیل

جهت آگاهی از نرخ ویزا برزیل در قاره پیما بت شماره های ما در تماس باشید

درباره برزیل

برزیل کشوری است بزرگ و پر جمعیت که در آمریکای جنوبی واقع شده است و پایتخت آن شهر برازیلیا می باشد.
زبان رسمی ساکنین و مردم کشور برزیل پرتغالی و واحد پول آنها رئال می باشد.
برزیل با کشورهای کلمبیا، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی،پرو و ونزوئلا همسایه و هم مرز است.
متقاضیان برای ورود به کشور برزیل می بایست ویزای ورود داشته باشند.
برزیل نیز همانند دیگر کشور ها انوع متفاوت ویزاهای ورودی را دارد که بتوانید وارد خاک کشور برزیل شوید که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای برزیل بگیریم / راهنمای اخذ ویزای برزیل

انواع ویزای برزیل

  • ویزای توریستی برزیل
  • ویزای تحصیلی برزیل
  • ویزای ترانزیت برزیل
  • ویزای کار برزیل
  • ویزای تجاری برزیل
  • ویزای سرمایه گذاری برزیل

ویزا توریستی برزیل

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به برزیل تفریحی و گردشگری می باشد.
برزیل به دلیل داشتن فستیوال های رنگی،فوتبال،قهوه و جنگل های آمازون محبوبیت بسیاری بین مردم دارد و هر ساله بازدید کنندگان و مسافران بسیاری به اسن کشور زیبا سفر می کنند.
طبق قانون جدید تصویب شده کشور برزیل برای متقاضیان ویزای 90 روزه صادر می نماید و در این مدت زمان مشخص شما می توانید در خاک کشور برزیل حضور داشته و پس از اتمام مهلت این کشور را ترک نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی برزیل

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدوت داشتن روتوش .(عکس می بایست جدید باشد)
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوطه
  • گواهی اشتغال به کار
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به برزیل
  • رزرواسیون هتل در برزیل
  • تمکن مالی به میزان اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • چنانچه دارای گذرنامه قبلی می باشید آنها را نیز می بایست ارائه دهید

دریافت ویزا تحصیلی برزیل

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به برزیل ادامه تحصیل در یکی از مقاطع و در یکی از موسسات و یا دانشگاه های معتبر است.
برزیل دارای دانشگاه های دولتی و خصوصی می باشد که دانشگاه های دولتی در صورت تایید و پذیرش از شما مبلغی دریافت نمی کنند اما تعداد این دانشگاهای دولتی محدود می باشد.
هر متقاضی اول از همه می بایست تاییدیه موسسه و یا دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارد داشته باشد تا بتواند با ارائه دیگر مدارک درخواستی به سفارت کشور برزیل اقدام به اخذ ویزا نماید.
متقاضیان تحصیل در برزیل پس از اخذ اقامت تحصیلی برزیل می توانند نسبت به اخذ تابعیت برزیل یا شهروندی این کشور اقدام کنند و در صورتی که مدارک آنها بررسی و تایید شد می توانند تابعیت برزیل را نیز داشته باشد.
اخذ مدرک کارشناسی در برزیل 4 سال، مدرک کارشناسی ارشد 2 سال و مدرک دکترا 3 الی 5 سال طول می کشد.
در ادامه به برخی از معتبرترین دانشگاه های کشور برزیل اشاره خواهیم کرد:
دانشگاه کمپیناس
یکی از برترین دانشگاه های شهر کمپیناس می باشد که با ورود به این دانشگاه می توانید در رشته های مهندسی مکانیک، برق، شیمی و کامپیوتر و رشته تاریخ و فلسفه ادامه تحصیل دهید.
دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو
یکی از 5 دانشگاه نمونه ی آمریکای جنوبی می باشد که واقع شده در شهر ریو دو ژانیرو می باشد.
شما با ورود به این دانشگاه می توانید در رشته های: مهندسی مکانیک، برق، شیمی و کامپیوتر و رشته تاریخ و فلسفه ادامه تحصیل دهید.
دانشگاه سائوپائولو
این دانشگاه نیز یکی از برترین دانشگاه های برزیل است که در شهر سائوپائولو واقع شده و شما با ورود به این دانشگاه می توانید در رشته های پزشکی،حقوق،مهندسی عمران،مهندسی برق و کامپوتر ادامه تحصیل دهید.

مدارک مورد نیاز ویزای برزیل تحصیلی

  • نامه کتبی تاییدیه و پذیرش موسسه و یا دانشگاه مربوطه.
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی مالی که نشان دهنده توانایی پرداخ تمامی هزینه ها در مدت زمان اقامت شما در برزیل می باشد
  • ریز نمرات تحصیلی قبلی
  • دارا بودن مدرک زبان(در برزیل بیشتر به زبان پرتغالی صحبت می کنند و کمتر از زبان انگلیسی استفاده می نمایند)
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود

شرایط مدارک و هزینه دریافت ویزا برزیل

ویزا کار در برزیل و ویزای تجارتی برزیل و ویزای سرمایه گذاری برزیل

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارب کاری متفاوت و یا دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد استفاده می باشد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور برزیل دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای سرمایه گذاری / تجاری و کاری برزیل

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است

شرایط دریافت ویزای ترانزیت برزیل

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان برزیل
نمی باشد و اقامت آنها در کشور برزیل کمتراز یک روز و یا چندین ساعت می باشد و پس از اتمام مهلت ویزای خود و رسیدن به مهلت پرواز بعدی خاک کشور برزیل را ترک خواهند کرد.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی خود که نشان دهند این موضوع است که مقصد نهایی او کشور دیگری است را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزای اقامت دائم برزیل و مهاجرت به برزیل

این نوع از ویزا برای مهاجران خارجی در نظر گرفته شده است.
اما با موضوع شهروندی و ملیت برزیلی ان را اشتباه گرفت بلکه با داشتن این ویزا متقاضی بدون هیچ محدودیت خاصی می تواند در کشور برزیل اقامت داشته باشد.
با این ویزا متقاضی مجاز به زندگی و فعالیت‌های اجتماعی و کاری در برزیل می‌باشد اما شهروند برزیل محسوب نمی شود.
شرایط و مدارک اخذ این نوع از ویزا برای متقاضیان کشورهای مختلف متفاوت می باشد کخ برای اطلاع از این مدارک و شرایط باید با سفارت کشور برزیل در کشور خود در ارتباط باشید.

ویزای اقامت تولد فرزند

اگر فرزند یک فرد خارجی در برزیل به دنیا بیاید آن بچه جزو تبعه برزیل محسوب می شود و اقامت دائم کشور برزیل را دریافت می کند.
در صورتی که به فرزند یک خارجی که در بریل به دنیا آمده اقامت دائم داده شود به خانواده وی نیز این اقامت دائم شامل می شود.

اقامت برزیل از طریق ازدواج با اتباع برزیلی

اگر فردی با یک شخص مقیم و شهروند برزیل ازدواج نماید زوج و یا زوجه غیر تابع نیز شهروند و مقیم کشور برزیل محسوب می شود.
زمان لازم جهت اخذ اقامت یکساله حدود سه تا شش ماه می باشد.
پس از اتمام زمان منظور شده برای این نوع از اقامت بنا به درخواست متقاضی، اقامت 3 تا 5 ساله و پس از اتمام آن اقامت دائم توسط کشور برزیل به شخص متقاضی داده خواهد شد.

مشاوره دریافت ویزای برزیل

مدارک لازم برای ویزای ازدواج با اتباع برزیلی برزیل

  • تمامی مدارک متقاضی می بایست ترجمه شده باشند
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • اصل و کپی گذرنامه با اعتبار تعیین شده
  • اصل و کپی سند رسمی ازدواج
  • اصل و کپی گواهی عدم سوء پیشینه
  • پرداخت هزینه های مربوطه سفارت
  • فرم درخواست و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • عکس 3*4 که می بایست از روبرو و بدون روتوش باشد
  • اخذ تأییدیه مدارک از سوی سفارت برزیل در ایران

ویزای پزشکی برزیل

اگر برای یک فرد که خارجی می باشد و تابیعت برزیلی ندارد مشکل پزشکی پیش بیاید که ملزم به سفر به کشور برزیل را داشته باشد می بایست برای اقدامات اولیه باید درخواست خود را درسامانه کنسولگری ثبت نمایید.
برای این نوع از درخواست می بایست تمامی مدارک ترجمه شده پزشکی در کشور خود به همراه تاییدیه پذیرش یکی از مزاکر درمانی کشور برزیل رل نیز ارائه دهید.

آدرس سفارت برزیل در تهران

خیابان ولی‌عصر، خیابان زعفرانیه، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، شماره ٢
تلفن
22753108-021
22753010-021

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور برزیل ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط برزیلراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به برزیل :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به برزیل وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به برزیل از ایران به وسیله هواپیمایی

  • ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  • امارات ( یک توقف در دبی )
  • قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه )
  • اتحاد ( یک توقف در ابوظبی )

همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آلیتالیا با یک توقف نیز وجود دارد وجود دارد .

جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما برزیل سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و تور و هتل برزیل می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و تور و هتل برزیل توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای برزیل

رزرو هتل در تمام شهرهای برزیل

پروازهای داخلی برزیل

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن