اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای بلاروس

اخذ ویزای بلاروس

اخذ ویزای بلاروس تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا بلاروس و شرایط دریافت ویزای بلاروس و هزینه ویزای بلاروس ( نرخ و قیمت ویزا بلاروس ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای بلاروس برای ایرانی ها ( ویزای تجاری بلاروس - ویزای توریستی بلاروس ) و دعوتنامه بلاروس به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای بلاروس تضمینی در قاره پیما

مشاوره اخذ ویزای بلاروس و دریافت فرم سفارت بلاروس برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص دریافت ویزای فوری و ارزان بلاروس با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک موردنیاز ویزا بلاروس - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی بلاروس در قاره پیما :

یکیج اخذ ویزا بلاروس توسط قاره پیما سال 97

ویزا توریستی ( 1 هفته اقامت در بلاروس ) 200 دلار
ویزا توریستی ( 2 هفته اقامت در بلاروس ) 225 دلار
ویزا توریستی ( 3 هفته اقامت در بلاروس ) 250 دلار
ویزا توریستی ( 1 ماه اقامت اقامت در بلاروس ) 275 دلار
مدارک مورد نیاز اخذ ویزا بلاروس توسط قاره پیما : اصل پاسپورت - یک قطعه عکس 3 در 4 رنگی با زمینه سفید
قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه فرمائید :

قاره پیما امکان اخذ ویزا تجاری 1 بار ورود و چند بار ورود بلاروس برای متقاضیان ویزا تجاری را نیز دارد

مدت زمان صدور ویزا بلاروس :

  • ویزا عادی بلاروس 7 روز کاری
  • ویزا فوری بلاروس 2 روز کاری ( 15 دلار به مبلغ ویزا اضافه می شود )

سفارت بلاروس در تهران روزهای جمعه - شنبه - چهارشنبه تعطیل می باشد

اگر مسافر تا به حال به بلاروس سفر نکرده Travel History او برای اخذ ویزا بلاروس حائز اهمیت است

اگر در سفر های قبلی به بلاروس Over Stay شده اید حتما قاره پیما را در جریان بگذارید

اگر میهمان فردی در بلاروس هستید ( هتل رزرو نکرده اید ) - حتما ما را در جریان بگذارید و شماره تلفن میزبان خود در بلاروس را به ما بدهید

قاره پیما در خواست دهنده ضامن بازگشت مسافر از بلاروس به ایران می باشد .

 

درباره کشور بلاروس - ویزای بلاروس ( روادید بلاروس )

کشور جمهوری روسیه سفید یا بلاروس سرزمینی است به دور از اروپای خاوری و در شرق اروپا واقع می باشد که پایتخت آن شهر مینسک است.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور روسی و بلاروسی می باشد و واحد پول آنها روبل بلاروس می باشد.
بلاروس با کشورهای:لهستان،اوکراین،روسیه،لیتوانی و لتونی هم مرز است.
همانند کشورهای دیگر در این کشور نیز اقوام متعددی با ملیت های گوناگون نظیر:مسیحیان،مسلمانان ،یحودیان و غیره ساکن هستند و در کنار یکدیگر زندگی می کنند.
شما برای ورود به خاک کشور بلاروس ملزم به داشتن ویزای ورودی این کشور هستید که در ادامه مطلب به انواع آن اشاره خواهیم کرد.

مراحل گرفتن ویزای بلاروس - چگونگی اخذ ویزای بلاروس

انواع ویزا بلاروس ( روسیه سفید )

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای تجاری
  • ویزای کار
  • ویزای ترانزیت

مراحل گرفتن ویزای بلاروس - چگونگی اخذ ویزای بلاروس

ویزای توریستی بلاروس

ویزا توریستی بلاروس به سه نوع 7، 14، 21 روزه صادر می گردد که این تعداد روزها بر اساس درخواست متقاضی و بررسی مدارک تایید صادر می گردد.
مدت زمانی که به طول می انجامد تا ویزای توریستی شما بررسی، تایید و صادر گردد از 4 الی 12 روز کاری می باشد.
متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که هزینه صدور ویزا با توجه به مدت مورد نظر برای اقامت در این کشور تعیین می شود.

مدارک مورد نیاز ویزا توریستی بلاروس

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به بلاروس
  • رزرواسیون هتل در بلاروس
  • تکمیل فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • دریافت بیمه مسافرتی
  • گواهی اشتغال به کار

ویزای ترانزیت بلاروس

ویزای ترانزیت برای آن دسته از متقاضیانی صادر می گردد که قصد دارند از کشور بلاروس عبور کرده و مابقی سفر خود را در کشور دیگری بگذرانند.
این توفق می تواند چند ساعته یا حداکثر 1 روز به طول بیانجامد اما مسافر می بایست سر تاریخ و زمان معیین شده توسط مامورین مخصوص بلاروس خاک کشور را ترک نمایند.
برای دریافت این نوع ویزا باید ویزایی که در پاسپورت مسافر درج خورده ارائه داده شود.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای ترانزیت بلاروس

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  • عکس 3*4 با زمینه رنگی،از روبرو و بدون روتوش
  • بلیط رفت و برگشت به کشور مبدا مسافر

ویزای تحصیلی بلاروس

شما برای تحصیل در کشور بلاروس همانند دیگر کشورها ملزم به داشتن ویزای تحصیلی می باشید.
قبل از اینکه متقاضی بخواهد نسبت به اخذ این نوع از ویزا اقدام نماید می بایست تاییدیه و دعوتنامه موسسه آموزشی و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنجا را دارد را داشته باشد تا از طریق آن نامه ها و تاییدیه ها اقدام به اخذ ویزای تحصیلی بنماید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

توجه داشته باشید تمامی مدارک فوق می بایست به زبان انگلیسی و یا روسی ترجمه شده باشند.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • نامه و یا تاییدیه موسسه آموزشی و یا دانشگاه مورد نظر
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • ارائه ی مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، از روبرو و بدون روتوش
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخی متقاضی که می بایست به صورت کاملا صحیح،دقیق و خوانا پر شود
  • ارائه ی مدرکی که مبنی بر صحت و سلامتی فرد متقاضی باشد
  • مدت زمانی که طول می کشد تا ویزای تحصیلی شما بررسی،تایید و صادر گردد 5 الی 7 روز کاری می باشد
  • شما با تحصیل در کشور بلاروس از محاسن بسیاری که در ادامه مطلب به بعضی از آنها اشاره خواهیم کرد بهره مند خواهید شد
  • تحصیل در کشوری امن و زیبا با مردمی خونگرم و مهمان نواز
  • استفاده از خوابگاه های دانشجویی با قیمت های بسیار مناسب
  • آشنایی با دوستان جدید هم در کشور بلاروس و هم کشورهای خارج از بلاروس
  • تحصیل در بهترین آموزشگاه ها و دانشگاه های معتبر جهان.

ویزای کار بلاروس و ویزای تجاری بلاروس

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارت و توانایی های خاص در زمینه های مختلف می باشند که می تواند به صنعت و حرفه های کشور بلاروس مفید بوده و مسمر ثمرباشد.
افرادی که اقدام به اخذ این ویزا می نمایند می بایست از کارفرما و موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارند دعوتنامه کتبی که حاوی توافقات طرفین و قرارداد کار باشد را داشته باشند تا با ارائه آن به سفارت کشور بلاروس بتوانند با روند سریعتر اقدام به اخذ ویزای کار خود نمایند.
در ادامه مطلب به مدارکی اشاره خواهیم کرد که لازم است فرد متقاضی جهت اخذ ویزیا کار و تجارت به سفارت بلاروس ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری و ویزای کار در بلاروس

  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر برای کار متقاضی
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو و بدون عینک
  • تمکن مالی بر اساس حداقل موجودی اعلامی سفارت بلاروس که می باست با تاییدیه و مهر بانک باشد
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای کار و تجارت.

آدرس سفارت بلاروس در تهران

آدرس سفارت بلاروس در تهران

خیابان زعفرانیه ، خیابان شهید فلاحی ، خیابان شهید طاهری ، خیابان آبان ، کوچه آذر ، پلاک ۱
تلفن:
22752229-021
فکس:
22751382-021
متقاضیان محترم از سات 9.30 صبح الی 16.00 بعداظهر می توانند به سفارت مربوطه مراجعه کرده و مدارک خود جهت اخذ ویزای کار و تجارت را ارئه دهند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا بلاروس می توانید به سایت سفارت بلاروس در ایران به نشانی اینترنتی زیرمراجعه نمائید  www.iran.mfa.gov.by

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس تجاری با توریستی متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری بلاروس ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو خرید بلیط بلاروس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به بلاروس :

در حال حاضر خط هواپیمایی بلاویا پروازهای مستقیم به مینسک انجام می دهد .

همچنین امکان پرواز به بلاروس به وسیله خطوط هواپیمایی

آذربایجان 

ترکیش 

اکراینی 

اتریشی 

لوفتهانزا با یک توقف به بلاروس نبز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما بلاروس سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور بلاروس می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور بلاروس توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای بلاروس

رزرو هتل در تمام شهرهای بلاروس

CLOSE
CLOSE