خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فنلاند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فنلاند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فنلاند به شرح زیر است :

کشور فنلاند عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به فنلاند متقاضی می بایستی ویزا شنگن دریافت نماید . حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده از طرف سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد . آدرس سفارت فنلاند در تهران جهت مراجعه حضوری : خیابان شریعتی - خیابان میرزاپور - خیابان حدادیان - پلاک 2 تلفن : 23 512 240 می باشد همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت فنلاند در تهران به نشانی اینترنتی : www.finland.org.ir مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فنلاند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فنلاند

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا فنلاند :

 ·فرم درخواست روادید باید بطور خوانا، کامل و صحیح تکمیل و در حضور متصدي امور رواديد در سفارت امضاء شود. اگر ساير اعضای خانواده که نام آنها به عنوان همراه در گذرنامه متقاضی اصلي ذكر شده و قصد سفر داشته باشند، هرکدام بايستي بطور جداگانه فرم درخواست روادید را تکمیل كنند.

·گذرنامه باید از تاريخ اتمام سفر حداقل تا 3 ماه اعتبار داشته، دارای حداقل 2 صفحه خالی   باشد و بخش مربوط به امضاء، در صفحه اول گذرنامه، توسط دارنده گذرنامه امضاء شده باشد. فتوکپی از کلیه صفحات پر شده  گذرنامه از قبیل کلیه مهرها و روادیدهای قبلی) نیز در موقع درخواست روادید باید ارایه شود. اصل گذرنامه  پس ازکنترل توسط سفارت مهرشده و به متقاضی بازگردانده می شود. سفارت احتمالاً گذرنامه های قبلی شما را کنترل خواهد کرد. لطفاً آنها را همراه داشته باشید.

·اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی براي اتباع ايراني و اصل و فتوكپي اقامت يا رواديد معتبر براي اتباع خارجي مقيم ايران.

·عکس 4 × 6 تمام رخ، بدون رتوش و با زمينه سفيد که بيشتر از 6 ماه از تاريخ گرفتن آن نگذشته باشد.

·اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه کار یا اقامت معتبر ارایه نمایند.

· برای کودکان و اشخاص زیر 18 سال، اجازه نامه محضری والدین یا سرپرست قانونی لازم است.

·فتوكپي کلیه مدارک باید روی كاغذ با سايز استاندارد A4 تحويل سفارت شود.

  حق درخواست مدارك بيشتر كه نامي از آنها در اينجا برده نشده براي سفارت محفوظ است

مدارک تکمیلی جهت سفرهای تجاری - شرکت در کنفرانس و یا دوره آموزشی :

· دعوت نامه رسمی از شرکت يا سازمان میزبان در فنلاند

· پروانه ثبت شرکت یا سازمان ایرانی همراه با ترجمه

· فتوکپی کلیه مدرک تحویلی به سفارت باید بر روی برگه استاندارد  A4 (کاغذ با سایز استاندارد)

.گواهي رسمي به زبان انگليسي از شركت/ سازمان/ موسسه ای که در آن مشغول به کار هستید با ذكر هدف از سفر و تاريخ سفردعوتنامه رسمي از شركت/ سازمان/ موسسه  ميزبان در فنلاند با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام / تلفن/  نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.

. تاييديه بانكي متقاضي  يا كارفرما  به زبان انگليسي به همراه گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب

. سفارت ممکن است علاوه بر مدارک فوق از متقاضی درخواست مدارک دیگری نماید.

مدارک مورد نیاز جهت دیدار از اقوام و خانواده :

حضور شخص متقاضي الزامي است.

. گذرنامه معتبر( با حداقل اعتبار 3ماه پس از پايان سفر مورد درخواست و دارا بودن 2 صفحه خالي)

. شناسنامه به همراه ترجمه رسمي به زبان انگليسي و كپي از صفحات شناسنامه

. فرم تكميل شده درخواست رواديد (لطفا فرم را قبل از حضور در سفارت تکمیل کنید و فقط امضاء فرم را در حضور مسئول دریافت مدارک انجام دهید.)

. درخواست کننده و همراهان او بایستی هر کدام فرم درخواست ویزای جداگانه تکمیل کنند.

. يك قطعه عكس رنگي كه از تاريخ آن شش ماه نگذشته باشد، سايز عكس بايد4X6 تمام رخ بدون رتوش و با زمينه كاملاً سفيد باشد.

. فتوكپي از صفحه اول گذرنامه و از ساير صفحات پر شده با رواديد و مهرها ( روي كاغذ (A4

. اتباع خارجي مقيم ايران بايد اجازه اقامت و اجازه كار خود را ارائه دهند.

. دعوتنامه از فنلاند با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام/ تلفن/نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.

. فتوكپي اقامت و يا پاسپورت شخص دعوت كننده براي رواديد ديدار از اقوام و دوستان

. تاييديه حساب بانكي به زبان انگليسي با گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب

. چنانچه شاغل هستيد بايد  معرفي نامه شغلي و آخرين فيش حقوقي به همراه ترجمه انگليسي تهيه شود.

. در صورت عدم  تمايل به ارايه اصل ترجمه انگليسي اسناد و مدارك خود بايد  اصل و كپي ترجمه آنها را تهيه نماييد تا سفارتپس از رويت اصل آنها  فقط اقدام به  نگهداري از كپي آنها بنمايد.

. اجازه نامه  والدين در صورتيكه متقاضي كمتر از 18 سال سن داشته باشد يا امضاي والدين (هم پدر وهم مادر) در فرم

دعوتنامه باید حاوی اطلاعات زیر باشد :

دعوتنامه شكل خاصي ندارد. بايستي حاوي اطلاعات درباره مقصد و هدف از سفر بوده، براي مثال حاوي اطلاعات درباره چگونگي اقامت متقاضي در فنلاند باشد. ارائه رزرو هتل و توضيح درباره قصد سفر براي متقاضياني كه فاقد دعوتنامه هستند ضروري است. اعتبار دعوت نامه سه ماه است. لازم به ذکر است صرفاً ارائه دعوتنامه، تضميني براي صدور روادید به همراه نخواهد آورد.

اطلاعات دعوتنامه و اطلاعات درج شده در فرم رواديد بايستي با هم مطابقت داشته باشد.

دعوت شخصی :

دعوت نامه باید شامل اطلاعات زير باشد:

-  مشخصات دعوت كننده شامل نام و نام خانوادگي، تاريخ تولد، شماره تلفن، آدرس كامل و كد پستي

- مشخصات متقاضي (نام و تاريخ تولد و آدرس کامل پستی)

- هدف از سفر

- تاريخ تقريبي و مدت زمان سفر

- توضيح درباره نسبت  بين دعوت كننده و متقاضي

- توضيح درباره محل اقامت متقاضي در طول سفر

- توضيح درباره اينكه آيا دعوت كننده، هزينه سفر متقاضي را تقبل مي نمايد.

- داراي تاريخ بوده و توسط دعوت كننده امضاء شده باشد.

دعوت نامه باید از طرف شخصی باشد که متقاضی قصد دیدار از وی را دارد.

دعوتنامه تجاری :

- مشخصات شركت يا سازمان دعوت كننده شامل شماره تلفن، آدرس و ایمیل

-  مشخصات فرستنده دعوتنامه شامل نام، تلفن و ایمیل

-  مشخصات متقاضي (نام و تاریخ تولد)

- هدف از سفر

-  تاریخ و طول مدت سفر (در صورت نياز به چند بار سفر كاري، توضيح درباره سفر هاي آينده)

- توضيح درباره ارتباط شركت يا سازمان دعوت كننده با متقاضي

- توضيح درباره شخص يا شركت مسئول پرداخت هزينه هاي سفر متقاضي و نحوه پرداخت آن

- دعوت نامه باید دارای امضاء شخص دعوت کننده و تاریخ باشد.

موجب امتنان خواهد بود چنانچه شرکت یا سازمان دعوت كننده، تاییدیه ای درباره افراد دعوت شده به آدرس پست الکترونیکی سفارت  visa.teh@formin.fi ارسال نماید. با این حال ارائه اصل یا کپی دعوتنامه توسط شخص متقاضی هنگام ارائه مدارك به سفارت حتماً الزامي است.

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

 

رزرو و خرید بلیط فنلاند

رزرو و خرید بلیط فنلاند

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به فنلاند :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به فنلاند وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به فنبلند از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) می باشد همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آیژن هم وجود دارد . جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما فنلاند سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور فنلاند می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فنلاند ( توریستی و تجاری ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای فنلاند

رزرو هتل در تمام شهرهای فنلاند