خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بلاروس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا بلاروس با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس

یکیج اخذ ویزا بلاروس توسط قاره پیما سال 97
ویزا توریستی ( 1 هفته اقامت در بلاروس ) 200 دلار
ویزا توریستی ( 2 هفته اقامت در بلاروس ) 225 دلار
ویزا توریستی ( 3 هفته اقامت در بلاروس ) 250 دلار
ویزا توریستی ( 1 ماه اقامت اقامت در بلاروس ) 275 دلار
مدارک مورد نیاز اخذ ویزا بلاروس توسط قاره پیما : اصل پاسپورت - یک قطعه عکس 3 در 4 رنگی با زمینه سفید
قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه فرمائید :

قاره پیما امکان اخذ ویزا تجاری 1 بار ورود و چند بار ورود بلاروس برای متقاضیان ویزا تجاری را نیز دارد

مدت زمان صدور ویزا بلاروس :

  • ویزا عادی بلاروس 7 روز کاری
  • ویزا فوری بلاروس 2 روز کاری ( 15 دلار به مبلغ ویزا اضافه می شود )

سفارت بلاروس در تهران روزهای جمعه - شنبه - چهارشنبه تعطیل می باشد

اگر مسافر تا به حال به بلاروس سفر نکرده Travel History او برای اخذ ویزا بلاروس حائز اهمیت است

اگر در سفر های قبلی به بلاروس Over Stay شده اید حتما قاره پیما را در جریان بگذارید

اگر میهمان فردی در بلاروس هستید ( هتل رزرو نکرده اید ) - حتما ما را در جریان بگذارید و شماره تلفن میزبان خود در بلاروس را به ما بدهید

قاره پیما در خواست دهنده ضامن بازگشت مسافر از بلاروس به ایران می باشد .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس تجاری با توریستی متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری بلاروس ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

آدرس و تلفن سفارت بلاروس در تهران :

تهران، زعفرانیه، خ. فلاحی، خ.طاهری، خ. آبان، ک.آذر، پ.1 

تلفن های : 22752229-021 می باشد .

 

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا بلاروس می توانید به سایت سفارت بلاروس در ایران به نشانی اینترنتی زیرمراجعه نمائید  www.iran.mfa.gov.by


رزرو خرید بلیط بلاروس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به بلاروس :

در حال حاضر خط هواپیمایی بلاویا پروازهای مستقیم به مینسک انجام می دهد .

همچنین امکان پرواز به بلاروس به وسیله خطوط هواپیمایی

آذربایجان 

ترکیش 

اکراینی 

اتریشی 

لوفتهانزا با یک توقف به بلاروس نبز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما بلاروس سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور بلاروس می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور بلاروس توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

 

راهنمایی اخذ ویزا برای افرادی که خود خواهان اخذ ویزا بلاروس از سفارت تهران بلاروس هستند

راهنمایی اخذ ویزا برای افرادی که خود خواهان اخذ ویزا بلاروس از سفارت تهران بلاروس هستند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا بلاروس :

  1. اصل پاسپورت .
  2. 1 قطعه عکس رنگی 3 در 4 با پس زمینه سفید .
  3. مشخصات فردی : آدرس محل کار و سکونت شماره تلفن و ...
  4. چک ضمانت حداقل 15 میلیون تومانی
  5. رزرو بلیط هواپیما و هتل
  6. برای ویزا های تجاری و تحصیلی جواز کسب یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از طرف شرکتی در بلاروش و یا گواهی اشتغال به تحصیل ( برای ویزا تحصیلی ) نیاز است .

انواع ویزا های کشور بلاروس :

  1. ویزا کوتاه مدت توریستی ( 1-2-3 هفته ای و 1 ماهه )
  2. ویزا کوتاه مدت تحصیلی
  3. ویزا کوتاه مدت مهمانی
  4. ویزا کوتاه مدت تجاری
  5. ویزا بلند مدت
  6. ویزا ترانزیت

نکاتی در مورد ویزا توریتسی کشور بلاروس :

ارائه اصل دعوتنامه صادره از اداره اتباع و مهاجرت بلاروس (۳ ماه اعتبار) برای اخذ ویزا بازدید از اقوام در بلاروس الزامی است.

دارنده ویزای مهمان بلاروس می تواند ۱ ماه در کشور بلاروس بماند.

چه بهتر که تعداد شب های اقامت خود در بلاروس را برای کنسولگری بلاروس در تهران مشخص کنید برای ویزا انفرادی بلاروس، ویزای تحصیلی بلاروس.

برای درخواست ویزا گروهی بلاروس، حداقل ۵ مسافر باید برنامه سفر به بلاروس یکسان داشته باشند

اگر دعوتنامه تجاری بلاروس دارید، دنبال ویزا تجاری بلاروس بروید. دارنده ویزای تجاری بلاروس، بدون نیاز به اجاره آپارتمان در بلاروس، می تواند ۲ هفته در بلاروس بماند.

ارائه گواهی ثبت شرکت بلاروسی (کپی برابر اصل) / روزنامه رسمی شرکت ایرانی / قرارداد بین دو شرکت فعال در ایران و بلاروس، الزامی است.

برای گرفتن ویزا یکساله بلاروس که باید از هفتخان رستم گذشت. . .

 

در صورت اقامت بیش از ۵ روز در بلاروس، ثبت اقامت در اداره پلیس بلاروس الزامی است – با در نظر گرفتن روزهای تعطیل در بلاروس.

قیمت ویزا بلاروس :

 

 

 

بلیط هواپیما به تمام شهرهای بلاروس

رزرو هتل در تمام شهرهای بلاروس

CLOSE
CLOSE