ویزاویزا اروگوئه

اخذ ویزای اروگوئه

قیمت - هزینه و شرایط دریافت ویزا اروگوئه

اخذ ویزای اروگوئه تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا اروگوده و شرایط ویزای اروگوده و نرخ ویزای اروگودئه ( قیمت و هزینه ویزای اروگوئه ) همچنین اطلاعات شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت ویزای اروگوئه برای ایرانی ها ( ویزای تحصیلی اروگوئه - ویزای توریستی اروگوئه )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

شرایط اخذ ویزای اروگوئه تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای اروگوئه و دریافت فرم سفارت اروگوئه و وقت سفارت اروگوئه برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری ویتنام با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی اروگوئه در قاره پیما :

جهت آگاهی از قیمت دریافت ویزای اروگوئه با شماره های ما در تماس باشید

درباره اروگوئه

اروگوئه کشور کوچکیست که در آمریکای جنوبی واقع شده است و پایتخت آن شهر مونته ویدئو می باشد.
اروگوئه با کشور های برزیل و آرژانتین همسایه و هم مرز می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور اسپانیایی و واحد پول آنها پزوی اروگوئه می باشد.
اروگوئه همانند دیگر کشورهای دنیا دارای محصولات صادراتی و وارداتی می باشد که در ادامه این مطلب به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
محصولات صادراتی:
لبنیات،گوشت،ماهی و برنج و غیره.
محصولات وارداتی:
کاغذ و پلاستیک،ماشین آلات و غیره.
قابل ذکر است که اکثریت ساکنین کشور اروگوئه را مسیحیان تشکیل می دهند.

چگونه ویزای اروگوئه بگیریم - راهنمای دریافت ویزای اروگوئه

انواع ویزای اروگوئه

  • ویزای توریستی اروگوئه
  • ویزای تحصیلی اروگوئه
  • ویزای کار اروگوئه
  • ویزای تجاری اروگوئه
  • ویزای سرمایه گذاری اروگوئه
  • ویزای ترانزیت اروگوئه

اخذ ویزا توریستی اروگوئه

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به اروگوئه گردشگری و تفریحی می باشد.
جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر در سفارت کشور مربوطه نمی باشد ولی می بایست مدراک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی را به سفارت کشور اروگوئه ارائه دهید.
اگر شخصا و بدون کمک آژانس هواپیمایی قصد اقدام دریافت ویزا دارید می بایست دعوتنامه داشته باشید اما بهترین و مطمئن ترین راه اقدام از طریق آژانس های معتبر هواپیمایی می باشد.
بعد از ارائه مدارک می باست هزینه های مربوطه به ویزای خود را پرداخت نمایید.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای توریستی اروگوئه

  • گذرنامه معتبر شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به اروگوئه
  • رزرواسیون هتل در اروگوئه
  • تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعتبار اعلامی سفارت مربوطه با تایید و مهر بانک
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور اروگوئه
  • ارائه کپی گذرنامه های قبلی در صورت وجود داشتن.

ویزا کار اروگوئه و ویزای تجاری اروگوئه و ویزای سرمایه گذاری اروگوئه

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارا تجارب و توانایی های بسیاری هستند و امکان و توانایی کار در این کشور را دارا هستند.
هر متقاضی برای داشتن این ویزا وی بایست از قبل اقدام به اخذ این نوع ویزا نماید که برای همین موضوع فرد متقاضی می بایست از طرف کارفرما خود و یا موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارد نامه تاییدیه و استخدام و قرار داد داشته باشد تا بتواند نسبت به اخذ ویزای کار اقدام نماید.
در صورتی که این ویزا برای متقاضی صادر گردید اول از همه متقاضی می تواند برای اقامت به آنجا برود و سپس پس از گذراندن مراحلی نسبت به داشتن تابعیت این کشور اقدام نماید.
متقاضی در زمان ثبت نام اولیه برای اخذ ویزای کار باید حتما شغلی که قصد کار در آن زمینه را دارد نیز قید نماید.

مدارک مورد نیاز ویزای سرمایه گذاری / تجاری و کار اروگوئه

  • نامه تاییدیه و استخدامی کارفرما با تایید وزارت کار
  • گذرنامه شخص متقاضی با حداقل میزان اعتبار
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده عدم سوء پیشینه متقاضی باشد
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • ارائه گواهی سلامت
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.

شرایط ویزای ترانزیت اروگوئه

ویزای ترانزیت برای آن دسته از مسافرانی صادر میگردد که قصد دارند از کشور اروگوئه عبور کرده و به کشوری دیگر بروند.
برای اخذ این نوع ویزا لازم نیست مسافر دعوتنامه داشته باشد و فقط بلیط سفر برای صدور این ویزا کافی می باشد.
برای اخذ این نوع ویزا شما می بایست مدارک زیر را ارائه دهید:

مدارک لازم برای ویزای ترانزیت اروگوئه

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای ترانزیت
  • عکس 3*4 با زمینه رنگی،از روبرو و بدون روتوش
  • بلیط رفت و برگشت به کشور مبدا و مقصد متقاضی

تحصیل در اروگوئه

تحصیل در اروگوئه

ویزا تحصیلی اروگوئه

این نوع ویزا مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور اروگوئه را دارند.
توجه داشته باشید متقاضی قبل از ورود به یکی از دانشگاه های کشور اروگوئه باید در یکی از مراکز تحصیلی معتبر اراوگوئه پذیرفته شده و همچنین شرایط مالی زندگی و تحصیلی در کشور اروگوئه را داشته باشد.
بیشتر متقاضیان مهاجرت به اروگوئه اول از همه اخذ ویزای تحصیلی را انتخاب کرده و پس از طی تمامی مراحل و دریافت ویزا و تحصیل در مدت زمان تعیین شده و سپس اتمام آن می توانند نسبت به اخذ اقامت دائم نیز درخواست دهند.
زبان اصلی و رسمی و زبان تحصیل در کشور اروگوئه اسپانیایی می باشد، لذا از تمامی دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در این کشور را دارند انتظار می رود که نسبت به یادگیری این زبان اقدامت لازم را انجام دهند.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی اروگوئه

توجه داشته باشید که تمامی مدارک شما می بایست ترجمه شده باشند.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی شما
  • مدارک مالی
  • پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی اروگوئه
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی

آدرس سفارت اروگوئه در تهران

آفریقا(جردن)- بلوار ‏مینا- پلاک ۵‏
تلفن
88679690-021
فکس

66700657-021

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اروگوئه تجاری با توریستی متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری اروگوئه ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

رزرو و خرید بلیط اروگوئهراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اروگوئه :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به نیجر وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به اروگوئه از ایران به وسیله هواپیمایی قطری و لوفتهانزا انجام می شود .

جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... به قسمت بلیط هواپیما اروگوئه سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور اروگوئه می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اروگوئه ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

بلیط هواپیما به تمام شهرهای اروگوئه

رزرو هتل در تمام شهرهای اروگوئه

تلفن تماس : 02634252774

موبایل : 09121931613 | 09021931613

Open

Close
بستن