ویزاویزا ترکمنستان

اخذ ویزای ترکمنستان

قیمت - هزینه و شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای ترکمنستان

اخذ ویزای ترکمنستان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا ترکمنستان و شرایط ویزای ترکمنستان و نرخ ویزای ترکمنستان ( قیمت و هزینه ویزای ترکمنستان ) همچنین اطلاعات شرایط و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ترکمنستان ( ویزای تجاری ترکمنستان - ویزای توریستی ترکمنستان )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

در حال حاضر امکان اخذ ویزای ترکمنستان در قاره پیما وجود ندارد لطفا  سوال نفرمائید

اخذ ویزای ترکمنستان تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای ترکمنستان و دریافت فرم سفارت ترکمنستان و وقت سفارت ترمنستان برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری ترکمستان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی ترکمنستان در قاره پیما :

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی ترکمنستان در قاره پیما

درباره ترکمنستان

ترکمنستان کشوری است که در آسیای میانه قرار دارد و پایتخت آن شهر عشق آباد می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور ترکمنی و واحد پول آنها منات ترکمنستان می باشد.
ترکمنستان با کشورهای ایران، افغانستان، قزاقستان، ازبکستان و از طریق دریای خرز با روسیه و جمهوری آذربایجان همسایه و هم مرز می باشد.
متقاضیانی که قصد سفر به کشور ترکمنستان را دارند می بایست توجه نماییند که قبل از سفر خود می بایست ویزا و اجازه ورود به خاک کشور ترکمنستان را از سفارت کشور مربوطه اخذ نمایند.
در ادامه این مطلب به انواع ویزاهایی که به متقاضی اجازه ورود به خاک کشور ترکمنستان را می دهند اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای ترکمنستان بگیریم - راهنمای اخذ ویزای ترکمنستان

انواع ویزا های ترکمنستان

  • ویزای توریستی ترکمنستان
  • ویزای ترانزیت ترکمنستان
  • ویزای تجاری ترکمنستان
  • ویزای کار ترکمنستان
  • ویزای سرمایه گذاری ترکمنستان

ویزا توریستی ترکمنستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور ترکمنستان توریستی و گردشگری می باشد.
متقاضیان می بایست دقت داشته باشند که قبل از اقدام به سفر خود می بایست ویزای ورود به خاک کشور ترکمنستان را نیز در ابتدا اخذ نمایند.

مدارک مورد نیاز  دریافت ویزای ترکمنستان

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • مدارک کاری و تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با مهر و تاییدیه بانک
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به ترکمنستان
  • رزرواسیون هتل در ترکمنستان
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای ترکمنستان

ویزا ترانزیت ترکمنستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور ترکمنستان توقف خواهند.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.
توجه نمایید متقاضیان می بایست طی زمان مشخص شده اتمام ویزای ترانزیت کشوری که در آن توقف کوتاه دارند را ترک نمایند.

ویزا ترانزیت ترکمنستان

ویزا تحصیلی ترکمنستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور ترکمنستان ادامه تحصیل در رشته مد نظر و مورد علاقه آنها می باشد.
توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید.
تمامی موسسات و دانشگاه های معتبر کشور ترکمنستان مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود می باشند.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ترکمنستان

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور ترکمنستان
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

ویزا کار ترکمنستان و ویزای تجاری ترکمنستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور ترکمنستان ایجاد شغل و یا فعالیت در رشته تخصصی فرد متقاضی می باشد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در ترکمنستان پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود دنبال شغل مد نظر بود.
اگر پس از اتمام قرار داد فرد متقاضی تمایلی فی ما بین دو طرف برای ادامه همکاری وجود داشت متقاضی می تواند طی انجام فرایند های تعیین شده از سمت سفارت کشور ترکمنستان اقدام به تمدید ویزای خود نماید.

مدارک و شرایط مورد نیاز ویزای کاری و تجاری ترکمنستان

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه در کشور ترکمنستان که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود و به سفارت کشور ترکمنستان ارائه شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ

آدرس سفارت ترکمنستان در تهران

آدرس سفارت ترکمنستان در تهران

خیابان لواسانی ( فرمانیه ) خیابان وطن پور خیابان براتی پلاک 34
تلفن
22206731-021

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکمنستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط ترکمنستانراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ترکمنستان :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به ترکمنستان وجود ندارد

بهترین مسیر پروازی به ترکمنستان از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما ترکمنستان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما ترکمنستان - هتل و تور ترکمنستان می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما ترکمنستان - هتل و تور ترکمنستان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای ترکمنستان

رزرو هتل در تمام شهرهای ترکمنستان

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490

موبایل : 09121931613 | 09021931613

بستن