اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای تایوان

اخذ ویزای تایوان

اخذ ویزای تایوان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای تایوان و شرایط اخذ ویزا تایوان و قوانین دریافت ویزای تایوان ( نحوه اخذ ویزا تایوان ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای تایوان و اخذ ویزای توریستی تایوان ( ویزای آنلاین تایوان - ویزای تجاری تایوان ) و قیمت و هزینه ویزای تایوان به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای تایوان تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای تایوان و شرایط اخذ ویزا تایوان و قوانین دریافت ویزای تایوان ( نحوه اخذ ویزا تایوان ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای تایوان و اخذ ویزای توریستی تایوان ( ویزای آنلاین تایوان - ویزای تجاری تایوان ) و قیمت و هزینه ویزای تایوان به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره دریافت ویزای تایوان و دریافت فرم درخواست سفارت تایوان برای ویزا

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری تایوان با شماره های قاره پیما در تماس باشید

فرم درخواست روادید تایوان 

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای تجاری تایوان فوری در قاره پیما :

جهت آکاهی از قیمت مدارک و هزینه ها با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

چگونه ویزای تایوان را بگیریم

درباره تایوان - درباره ویزای تایوان و روادید تایوان

راهنمای دریافت ویزای تایوان

تایوان کشوری است واقع در شرق آسیا که پایتخت آن تایپه می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور ماندارین استاندارد می باشد و واحد پول آنها دلار جدید تایوان است.
مسافرین محترم جهت سفر خود به این کشور زیبا قبل از سفر می بایست ویزای این کشور را اخذ کنند.
ما در این مطلب به انواع ویزاهای کشور تایوان اشاره خواهیم کرد.
در ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که کشور تایوان در ایران سفارت ندارد و مسافران باید برای اخذ مدارک خود یه نزدیکترین سفارت تایوان در یکی از کشور های همسایه نظیر دبی مراجعه نمایند.

انواع ویزای تایوان

ویزای یکبار ورود تایوان

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر توریستی می باشد و به اصطلاح ویزای تک سفره دریافت می کنند و بعد از اتمام مهلت زمان ویزا کشور تایوان را ترک می کنند.

ویزای چند بار ورود تایوان

این نوع ویزا برای افرادی که بنا به دلیل و مقاصد کاری و تجاری به کشور تایوان سفر می کنند صادر می گردد و به اصطلاح چند سفره می باشد چون امکان دارد در طول سال چندین مرتبه به کشور تایوان سفر کنند البته این نکته را نیز باید قید کنیم که این دسته از افراد می بایست حتما مدرکی و یا دعوتنامه ای از جانب کارفرما و یا محلی که در آنجا قصد فعالیت دارند را نیز باید به همراه داشته باشند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا تایوان

  • اصل گذرنامه با دارا بون حداقل اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، بدوت روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • فرم درخواست ویزای مربوطه که می بایست دقیق، صحیح و خوانا پر شود
  • رزواسیون هتل در کشور تایوان
  • بلیط رفت و برگشت به کشور تایوان
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور تایوان که می بایست با تایید و مهر بانک باشد
  • مدارک کاری و تجاری
  • سوابق کاری با طرف تایوانی
  • دعوتنامه ارسالی کارفرما و یا شرکت مد نظر تایوانی به شخص متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوطه به اخذ ویزا.

متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند جواب تأییدیه ویزای تایوان بسته به نوع مدارک ارائه شده و افسر مربوطه در کنسولگری از 14 تا 30 روز کاری زمان لازم دارد.
ویزاهای تک سفره معمولا به مدت سه ماه تا یک سال برای اقامت های تا حداکثر 14 روز می باشند و ویزاهای چند سفره (فقط با اهداف تجاری و کاری) از زمان صدور تا 6 ماه دارای اعتبار هستند.

ویزای ترانزیت تایوان

ویزای ترانزیت تایوان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که حداکثر قصد اقامت یک روز را در کشور تایوان دارد مشروط بر اینکه مدارک سفر بعدی خود را نیز به مامورین ارائه دهند تا مطمئن باشند که بیشتر از یک روز و یا چند ساعت در کشور تایوان نخواهند ماند و در زمان مقرر خاک کشور تایوان را ترک خواهند کرد.

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت تایوان

  • ارائه بلیط سفر بعدی که نشان دهد در زمان معییت کشور تایوان را ترک خواهند کرد
  • اصل گذرنامه فرد متقاضی
  • برای دریافت این نوع ویزا باید ویزایی که در پاسپورت مسافر درج خورده را ارائه داده شود
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  • عکس 3*4 با زمینه رنگی،از روبرو و بدون روتوش
  • پرداخت هزینه های مربوطه به اخذ ویزا.

ویزای تحصیلی تایوان و ویزای دانشجویی تایوان

این نوع ویزا مخصوص متقاضیان و دانشجویان است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور تایوان را دارند.
متقاضی برای ورود به دانشگاه های این کشور می بایست از قبل آشنایی کامل در مورد نحوه عملکرد دانشگاه مربوطه و قوانین آن را جویا شده باشد و در صورت لزوم قبل از ورود به دانشگاه بعضی دوره های اولیه را در یکی از موسسات آموزشی مربوط به رشته تحصیلی که می خواهند ادامه دهند را بگذرانند.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی تایوان

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی متقاضی ادامه تحصیل در کشور تایوان
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی تایوان
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی

ویزای کاری تایوان و ویزای تجاری تایوان

ویزای کاری تایوان و ویزای تجاری تایوان

این نوع از ویزا برای افرادای که دارای تجربه مخصوص هستند و یا مایل به سرمایه گذاری در کشور تایوان هسند صادر می گردد.
برای اخذ این نوع ویزا شما می بایست دارای سرمایه خاص و حداقل سن مشخصی باشید که اطلاعات دقیق تر را می بایست از سفارت کشور مربوطه بپرسید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار ویتنام و ویزای تجاری ویتنام

  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت مربوطه با تاییدیه و مهر بانک
  • پرینت 6 ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی

 

 

رزرو و خرید بلیط تایوان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به تایوان :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به تایوان وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به تایوان از ایران به وسیله هواپیمایی

ترکیش ایرلاین ترکیه Turkish Airlines ( یک توقف در استانبول )

هواپیمایی جنوب چین China Southern Airlines ( یک توقف در گوانگژو )

هواپیمایی امارت Emirate Airlines ( یک توقف در دبی ) می باشد .

جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما تایوان سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی تایوان - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور تایوان می باشد 

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تایوان ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تایوان - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

رزرو هتل در تایوان :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های تایوان را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های تایوان برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب تایوان به ترتیب ستاره

 

تور تایوان :

در حال حاضر تور تایوان برگزار نمی شود

بلیط هواپیما به تمام شهرهای تایوان

رزرو هتل در تمام شهرهای تایوان

پروازهای داخلی تایوان

CLOSE
CLOSE