ویزاویزا اسپانیا

اخذ ویزای اسپانیا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای اسپانیا با ارزانترین قیمت در قاره پیما

قیمت و نحوه و شرایط دریافت و اخذ ویزای اسپانیا در قاره پیما با ارزنترین قیمت

اخذ ویزای اسپانیا فوری و تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا اسپانیا عادی و فوری و شرایط ویزای اسپانیا و نرخ ویزای شینگن اسپانیا ( قیمت و هزینه ویزای اسپانیا ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای اسپانیا برای ایرانی ها ( ویزای تجاری اسپانیا - ویزای توریستی اسپاینا )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای اسپانیا

مشاوره دریافت ویزای اسپانیا  توریستی و دریافت فرم سفارت اسپانیا  برای ویزا شنگن :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری اسپانیا با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی اسپانیا در قاره پیما :

کشور اسپانیا عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت سفر به اسپانیا نیاز به ویزا شنگن می باشد . حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت وقت مصاحبه و انگشت نگاری اسپانیا الزامی می باشد

چگونه ویزای اسپانیا بگیریم - مراحل دریافت آسان ویزای اسپانیا

درباره اسپانیا

اسپانیا کشوری است واقع در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا که پایتخت آن شهر مادرید می باشد.
زبان رسمی ساکنین و مردمی که در این کشور زیبا زندگی می کنند اسپانیایی و واحد پول آنها برای تمامی هزینه ها یورو می باشد.
اسپانیا با کشورهای آندورا، فرانسه، پرتغال و خلیج بیسکای همسایه و هم مرز است.
اکثریت ساکنین کشور زیبای اسپانیا را مسیحیان تشکیل می دهند.
اسپانیا در زمستان دارای آب و هوای معتدل و مدیترانه ای اسن و در تابستان داغ می باشد اما کشوری است که در تمامی فصول سال این امکان برای شما میسر می گردد تا به این کشور زیبا سفر نمایید.
هر شخص برای سفر به کشور اسپانیا ملزم به داشتن ویزا می باشد که در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما این امکان را می دهد که وارد خاک کشور اسپانیا شوید اشاره خواهیم کرد.

ویزا توریستی اسپانیا

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به اسپانیا تفریحی و گردشگری می باشد و مدت زمانی که اجازه اقامت در این کشور با ویزای توریستی را دارند 90 روز می باشد.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست از سفارت کشور مربوطه وقت بگیرد و در زمان تعیین شده به همراه مدارکی که در ادامه این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد در سفارت حاضر شوند.
پس از ارائه مدارک مربوطه، بررسی های لازم جهت تایید مدارک حداقل دو هفته به طول می انجامد.
هزینه صدور ویزا برای بزرگسالان و برای کودکان می باشد. ایم مبالغ به صورت نقد و در روز مصاحبه و در سفارت از متقاضی دریافت می گردد.
هر ساله تعداد بسیاری از بازدید کنندگان و گردشگران به این کشور زیبا سفر می کنند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی اسپانیا

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • مدارک کاری
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با مهر و تاییدیه بانک
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به اسپانیا
  • رزرواسیون هتل در اسپانیا
  • قابل ذکر است که تمامی مدارک ارائه شده می بایست ترجمه شده باشد.

دریافت ویزا ترانزیت اسپانیا

این نوع از ویزا به افرادی داده میشود که مقصد نهایی سفرشان کشوری غیر از اسپانیا می باشد و فقط قصد توقف یک روزه و یا چندین ساعته در کشور اسپانیا را دارند و برای این امر باید ویزای خود به همراهاسپورت و بلیط سفر و مقصد نهایی خود را به مامورین مربوطه جهت بررسی های لازم ارائه دهند.

وقت ویزای ایتالیا

ویزا کار اسپانیا و ویزای تجاری و سرمایه گذاری اسپانیا

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجربه کاری خاص و یا توانایی سرمایه گذاری در این کشور را دارند.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود دنبال شغل مد نظر بود و همه چیز را می بایست قبل از سفر خود برنامه ریزی و تعیین نماید.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهید تا در صورت تایید ادامه فعالیت شما در این کشور صورت پذیرد .

مدارک و شرایط دریافت ویزای کار در اسپانیا ( ویزای سرمایه گذاری و تجاری شینگن اسپانیا )

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

اخذ ویزا تحصیلی اسپانیا

اسپانیا در طی سال های اخیر جدای از توریست هایی که داشته است بسیاری از دانشجویانی را که قصد ادامه تحصیل دارند را نیز پذیرا است.
دانشگاه های اسپانیا در جهان جزو رنکینگ زیر 500 هستند و بسیار معروف هستن و کم هزینه تر نسبت به دیگر کشورهای اروپایی.
دانشجویان در اسپانیا پس از اتمام دوره تحصیلی می توانند کار کنند و همچنین برای دوره های فوق لیسانس و دکترا می توانند بورسیه نیز دریافت کنند آن هم در صورتی که نمرات تحصیلی و معدل تحصیلی آنها بالا باشد.
شهرهای والنسیا، مادرید و بارسلون در اسپانیا جزو محبوبترین شهرها جهت تحصیل در بین مردم شناخته شده اند.
دانشجویان در مدت زمان تحصیل خود در اسپانیا می توانند اقامت تحصیلی دریافت نمایند.
دانشجویان پس از مهاجرت به این کشور باید نسبت به اخذ اقامت اسپانیا و در ادامه اخذ تابعیت اسپانیا اقدام نمایند تا در اسرع وقت و پس از بررسی های لازم و در صورت تایید اجازه اقامت به آنها داده شود.
متقاضیان می بایست به این نکته توجه نمایند که برای اقدام به ادامه تحصیل یکی از شرایط مهم این است که حتما می بایست مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم را داشته باشند.
اگر هم مدرک پیش دانشگاهی ندارید نگران نباشید چون با یک آزمون ورودی و قبولی در آن می توانید به راحتی وارد یکی از دانشگاه های کشور زیبای اسپانیا شوید.
تدریس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی می باشد.
دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند تا در دانشگاه های اسپانیا بتوانند به تحصیل بپردازند.
اما اگر مدرک زبان نداشته باشید هم جای نگرانی نیست، شما می توانید با گذراندن دوره های مخصوص زبان های مورد نظرتان را به راحتی بیاموزید و مدرک مخصوص خود را اخذ نمایید.
مدت زمانی که به طول می انجامد تا مدرک لیسانس دریافت کنید 4 سال، مدرک فوق لیسانس 2 سال و دکترا 5 سال می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی برای اسپانیا شنگن :

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور تونس
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

انواع ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A اسپانیا :

ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای نوع B اسپانیا :

ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C اسپانیا :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوع D اسپانیا :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

اطلاعاتی درباره ویزای اسپانیا شنگن :

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

آدرس سفارت اسپانیا در تهران:

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰
تلفن:
22568681-021
22568684-021

رزرو و خرید بلیط اسپانیا

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اسپانیا :

در حال حاضر پرواز هواپیمایی ماهان هفته ای 3 پرواز مستقیم بین تهران و بارسلونا اسپانیا انجام می دهد

برای سایر شهرهای اسپانیا کلیه پروازها دارای حداقل 1 توقف می باشند :

بهترین و کوتاه ترین مسیر پروازی خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ترکیه ( یک توقف در استانبول ) می باشند همچنین بوسیله خطوط هواپیمایی قطری و آلیتالیا و امارات و لوفتهانزا نیز امکان پرواز با یک توقف به اسپانیا وجود دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و سایر مسیرهای پروازی - رزو ها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز می توانید به قسمت بلیط هواپیما اسپانیا سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور اسپانیا می باشد 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اسپانیا ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

rdlj icdki , lnhv; l,vn kdhc ,dchd hs\hkdh j,vdsjd jqldkd t,vd

بلیط هواپیما به تمام شهرهای اسپانیا

رزرو هتل در تمام شهرهای اسپانیا

تلفن تماس : 33321642-026 | 34252774-026

موبایل : 09121931613

Open

Close
بستن