اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای کره جنوبی

اخذ ویزای کره جنوبی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کره جنوبی در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

اخذ ویزای کره جنوبی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز ثبت و صدور و اخذ ویزای کره جنوبی و شرایط اخذ ویزای کره جنوبی همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای کره جنوبی و قیمت و هزینه ویزای کره جنوبی و نمونه فرم درخواست ویزا کره جنوبی به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای کره جنوبی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز ثبت و صدور و اخذ ویزای کره جنوبی و شرایط اخذ ویزای کره جنوبی همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای کره جنوبی و قیمت و هزینه ویزای کره جنوبی و نمونه فرم درخواست ویزا کره جنوبی به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره دریافت ویزای کره جنوبی در قاره پیما :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای کره جنوبی با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه ( نرخ ) و مدت زمان اخذ ویزای توریستی کره جنوبی با ارزانترین قیمت در قاره پیما :

  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی و مدرک کاری روی سربرگ دارالترجمه رسمی با مهر مترجم بدون تایید دادگستری و وزارت امور خارجه
  • اگر بفرمایید شغلتان چیست درباره مدرک کاری شما را راهنمایی می کنم
  • دو عکس رنگی زمینه سفید جدید سایز 6.4
  • اصل پاسپورت فعلی
  • امضاء شده توسط مسفر
  • اصل پاسپورت قبلی برای ارائه سابقه سفر مسافر به سفارت کره جنوبی
  • اصل بلیط صادر شده
  • اصل تایید هتل در کره جنوبی
  • 50 میلیون تومان ضمانتنامه برگشت
  • گواهی تمکن مالی از بانک ب زبان لاتین روی سربرگ بانک با مهر بانک  حداقل موجودی 44 میلیون تومان

نرخ ویزای کره جنوبی 250 دلار
اخذ ویزا ۲ هفته نهایتا زمان می برد
ویزا توریستی و یکبار ورود و غیر قابل تمدید است

درباره کره جنوبی - درباره ویزای کره جنوبی و روادید کره

کره جنوبی کشوریست واقع در بخش جنوبی شبه جزیره کره در شرق آسیا که پایتخت آن شهر سئول می باشد.
زبان رسمس مردم و ساکنین این کشور کره ای و واحد پول آنها وون می باشد.
شما برای سفر به کشور کره جنوبی می بایست اقدام به دریافت ویزای مربوطه نمایید که در ادامه مطلب به آن اشاره خواهیم کرد.

انواع ویزا کشور کره جنوبی :

  1. ویزا توریستی
  2. ویزا تجاری - کار
  3. ویزا تحصیل
  4. ویزا کنفرانس کره جنوبی

 

چگونه ویزای کره جنوبی را بگیریم - ( شرایط سفر به کره جنوبی )

ویزای توریستی کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد تفریح و گشت و گذار در کشور کره جنوبی را دارند.
توجه داشته باشید اگر قبلا شما دارای ویزای شنگن بوده اید از آنها کپی گرفته و به همراه مدارک خود به سفارت مربوطه ارائه دهید.
در صورتی که متقاضیان ویزا اعضای یک خانواده باشند مانند (همسر- فرزندان ) ارائه کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه و یا کپی سند ازدواج نیز برای همسران ضروری می باشد.
ویزای یک ماهه توریستی 3 ماه اعتبار دارد و بعد از تایید مدارک در مدت زمان 15 روز کاری صادر می گردد.
توجه داشته باشید هزینه ای که برای دریافت ویزا پرداخت می کنید قابل برگشت نیست و باید حتما به دلار آمریکا باشد.
تمام مدارکی که برای درخواست ویزا ارائه می دهید باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
مدارکی که برای ارائه به سفارت مورد نیاز است به شرح ذیل می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کره جنوبی

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه(در صورت داشتن پاسپورت قبلی آنها را نیز می بایست به همراه دیگر مدارک ارائه دهید).
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و از روبرو و بدون عینک.
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.
  • اصل مدارک کاری.
  • رزرواسیون هتل در کره جنوبی.
  • بلیط رفت و برگشت به کره جنوبی.
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت مربوطه به همراه مهر و تاییدیه بانک مربوطه.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا باشد.

ویزای کار کره جنوبی و ویزای تجاری کره جنوبی

ویزای کاری در کره جنوبی انواع متفاوتی دارد که قبل از اقدام به اخذ این نوع از ویزا می بایست در باره آنها مطالعه داشته باشید.

انواع ویزای کار کره جنوبی

ویزای استخدام کوتاه مدت کره :

برای افرادی صادر می گردد که مایل هستند در مدت زمانی کمتر از 90 روز در کره جنوبی کار کنند.
این نوع ویزا شامل رشته هایی از قبیل هنر , معماری , موسیقی و گرایش ها و زیر شاخه های این رشته ها را شامل می شود.

ویزای مدرس زبان خارجی کره :

این نوع از ویزا به سازمان ها ، شرکت های پخش ، موسسات آموزشی و سایر موسسات داده می شود.

ویزای سرمایه گذاری خارجی کره :

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد دارند با ارائه مدارک مهتبر و کافی و ارائه هدفشان از فعالیت در کشور کره جنوبی سرمایه گذاری کنند و به فعالیت و ادامه و ارتقاع حرفه خود بپردازند.

ویزای اشتغال و فن کره :

این نوع از ویزا مختص افرادی است که دارای مدارک خاص در رشته تحصیلی و فنی خود دارند و همچنین مدارکی که ارائه می دهند می بایست مورد تایید کشور کره جنوبی باشد.

ویزای مشاغل خاص کره :

به انواع مشاغلی که کشور کره جنوبی نیاز داشته باشد مشاغل خاص می نامند و در صورت واجد شرایط بودن فرد متقاضی از طرف سفارت کره جنوبی این نوع ویزا برای متقاضی صادر می گردد.

ویزای انتقالی درون شرکتی کروه جنوبی :

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که در شرکتی که در تهران کار می کنند شعبه ای نیز در کشور کره جنوبی داشته باشد و بعد از مدتی فرد متقاضی از طریق ویزای انتقالی درون شرکتی اقدام به اخذ این نوع ویزا نماید.

مدارک مورد نیاز ویزا تجاری و ویزای کار کره جنوبی

مدارکی که فرد متقاضی می بایست برای درخواست ویزای کار کره جنوبی ارائه دهد به شرح زیر است:

  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • خلاصه سوابق کاری
  • پاسپورت فرد متقاضی
  • کپی از مدارک تحصیلی
  • نامه انتساب اصلی ( قرارداد)
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • در صورتی که فرد متقاضی متاهل باشد نیز مدارک زیر می بایست به همراه دیگر مدارک ارائه گردد

دو قطعه عکس برای همسر و در صورت داشتن فرزند برای هر کدام از فرزندان
کپی از گواهی و سند ازدواج
کپی از گواهی تولد فرزندان
کپی از پاسپورت همسر و فرزندان

اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی

اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی

کره جنوبی کشوری توسع یافته در زمینه علم و دانش است و دارای دانشگاه های معتبر جهانی می باشد که هرساله پذیرای بسیاری از دانشجویان کره ای و خارجی می باشد.
فرد متقاضی پس از انجام تمامی مراحل جست و جو برای دانشگاه مربوط به رشته درخواستی تحصیلی خود می بایست اقدام به گرفتن نامه و تاییده از دانشگاه مربوطه برای تحصیل باشد تا بتواند آن را به همراه دیگر مدارک به سفارن کشور کره جنوبی ارائه داده و در صورت تایید ویزای خود را اخذ نماید.
برای تحصیل در کره جنوبی داشتن مدرک زبان انگلیسی ضروری می باشد.
متقاضیان محترم خواستار تحصیل در کشور کره جنوبی می بایست توجه داشته باشند کخ مدت زمان دوره کارشناسی در اغلب دانشگاههای کره جنوبی ۴ سال، کارشناسی ارشد۲ سال و دکتراهم حدود ۳ سال است.

مدارک اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی

مدارکی که می بایست برای اخذ ویزای تحصیلی به سفارت کشور کره جنوبی ارائه دهید به شرح ذیل است:
توجه فرمایید که تمامی مدارکی که می باست ارائه دهید حتما باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.
اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه.
اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.
اگر گذرنامه باطل شده ای دارید آن را نیز می بایست ارائه دهید.
عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو.
دعوتنامه و تاییدیه دانشگاه و مرکز آموزش مد نظر متقاضی.
تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا که می بایست به صورت دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.
پرینت گردش 3 ماهه آخر حساب.

ویزای کنفرانس،سمینار،نمایشگاه علمی کره جنوبی

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که در شرکت و یا ارگانها،بیمارستانها،دانشگاه ها و مراکز دیگری مشغول به کار هستند و جهت ارائه اطلاعات و فناوری های روز و بهره مندی از اطلاعات و فناوری های همکاران خود در کشور کره جنوبی قصد سفر به این کشور را دارند صادر می گردد.
متقاضی محترم جهت اخذ ویزای کنفرانس،سمینار،نمایشگاه علمی می بایست مدارک زیر را به سفارت کشور کره جنوبی ارائه دهید.
دعوتنامه ارسالی از محلی که قصد دارید آنجا کنفرانس،سمینا و یا نمایشگاه علمی داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای کنفرانس کره جنوبی

  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی
  • ارائه رزرواسیون هتل در کشور کره جنوبی
  • ارائه بلیط رفت و برگشت به کشور کره جنوبی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کره جنوبی با تاییده و مهر بانک

قاره پیما در خصوص اقامت دائو کره جنوبی فعالیتی ندارد

آدرس سفارت کره جنوبی در تهران :

ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی کوچه دانشور غربی شماره 2

صندوق پستی 3581-11155

تلفن های : 4-88054900-021

ایمیل سفارت کره جنوبی :

emb-ir@mofa.go.kr

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت کره در تهران به نشانی اینترنتی : irn.mofa.go.kr

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کره جنوبی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط کره جنوبی

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به کره جنوبی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به کره جنوبی وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به کره جنوبی از ایران به وسیله هواپیمایی

  • ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  •  امارات ( یک توقف در دبی )
  •  قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه )
  •  اتحاد ( یک توقف در ابوظبی ) می باشد

جهت آگاهی دقیق از قیمت و رزر ها و ساعات پرواز طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما کره جنوبی سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور کره جنوبی می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کره جنوبی و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور کره جنوبی توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

رزرو هتل در کره جنوبی :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های کره جنوبی را برای شما فراهم نموده است

شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های کره جنوبی برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب کره جنوبی به ترتیب ستاره

تور کره جنوبی :

پکیج تور کره جنوبی قاره پیما شامل شهر های سئول - بوسان و جیجو می باشد ولی امکان اضافه کردن سایر شهر های کره جنوبی به پکیج تور کره جنوبی وجود دارد ( اطلاعات بیشتر )

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای کره جنوبی و قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کره جنوبی از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید

kvo icdki lfgy rdlj hob ,dchd ;vi [k,fd j,vdsjd j[hvd ;hv jpwdgd hvchk

بلیط هواپیما به تمام شهرهای کره جنوبی

رزرو هتل در تمام شهرهای کره جنوبی

پروازهای داخلی کره جنوبی

CLOSE
CLOSE