اخبار
خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنت کیتس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنت کیتس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنت کیتس و نویس به شرح زیر است :

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور سنت کیتس و نویس به ویزا نیاز دارند و قبل از ورود به این کشور می بایستی ویزا خود را دریافت نمایند . سنت کیتس در ایران سفارت ندارد در زیر فهرست کشورهایی که سنت کیتس در آنها سفارت دارد آمده است .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنت کیتس و نویس

فهرست کشورهایی که سنت کیتس در آنها سفارت دارد  :

  1. بلژیک
  2. کانادا
  3. کوبا
  4. جامائیکا
  5. تایوان
  6. بریتانیا
  7. آمریکا

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا سنت کیتس و نویس :

- اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
- فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
- اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
- تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل).
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
- ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).
- ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، ... و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه).
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
- پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك).
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود).
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته اخيرباشد )
- ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
- با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در سنت کیتس :

.

تابعیت کشور سنت کیتس و نویس (St. Kitts & Nevis):
برنامه اخذ تابعیت از این کشور از راه سرمایه گذاری اقتصادی از همان سال استقلال این کشور و با اندیشه تقویت اقتصادی کشور از راه جذب سرمایه بنیان نهاده شده است. بر این اساس، به کسانیکه مایل به سرمایه گذاری در این کشور باشند اجازه مشارکت در گسترش اقتصادی داده می شود و در ازای سرمایه گذاری، بر اساس مواد 90 تا 95 قانون اساسی این کشور و تائید کابینه، در مدت حدود سه ماه سه شخص سرمایه گذار و افراد خانواده اش تابعیت و گذرنامه اعطا میشود.
کشور سنت کیتس عضو کشورهای بریتیش کولونی (مانند استرالیا، کانادا و نیوزلند) و عضو کشورهای همکاریهای کارائیب میباشد و به همین دلیل دارای برنامه های معافیت ویزا، مشابه آنان می باشد.

مزایای اخذ پاسپورت سنت کیتس و نویس
–   مسافرت به تمام کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا
–   زندگی در انگلستان بدون نیاز به ویزا
–   مسافرت به کانادا بدون نیاز به ویزا
–   مسافرت به استرالیا بدون نیاز به ویزا
–   صدور ویزای ایالات متحده در عرض یک هفته
–   امکان داشتن دو پاسپورت همزمان
–   اخذ پاسپورت بدون نیاز به مصاحبه با سفارت
–   اخذ پاسپورت بدون نیاز به داشتن شرایط سنی
–   اخذ پاسپورت بدون نیاز به سفر به خارج از کشور محل اقامت خود
–   اخذ پاسپورت بدون نیاز به زندگی و اقامت در کشور مربوطه

شرایط مورد نیاز:
برای سرمایه گذاری جهت اخذ پاسپورت این کشور نیازمند پرداخت مبلغ معینی بین 200000 $ تا 400000 $ (با توجه به تعداد اعضای خانواده این مبلغ متغیر است) به صنعت تصفیه و تولید شکر (SIDF) (یک خیریه عمومی) میباشد.

برای پرداخت مبلغ به صنعت تصفیه و تولید شکر (SIDF)چهار حالت وجود دارد:
1-   جهت یک فرد به تنهایی مبلغ 200000 $ که این مبلغ غیر قابل برگشت میباشد.
2-   جهت یک فرد با سه عضو خانواده (یعنی با همسر و دو فرزند زیر 18 سال) مبلغ 250000 $ که این مبلغ غیر قابل برگشت میباشد.
3-   جهت یک فرد با پنج عضو خانواده (یعنی با همسر و چهار فرزند زیر 18 سال) مبلغ 300000 $ که این مبلغ غیر قابل برگشت میباشد.
4-   جهت یک فرد با شش عضو خانواده و بیشتر مبلغ 400000 $ که این مبلغ غیر قابل برگشت میباشد.
موارد فوق شامل هزینه های دولتی می گردد اما هزینه های اجرایی و وکیل جداگانه محاسبه می گردد که بسته به هر مورد هزینه های اجرایی و وکیل متفاوت است.

مبنای قانونی برای اخذ پاسپورت سنت کیتس و نویس (St. Kitts & Nevis):
برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری در سنت کیتس و نویس در سال 1984 و بر مبنای قانون و مقررات زیر ایجاد گردیده است.
1-   ماده 90 تا 95 از بخش VIII قانون اساسی دولت سنت کیتس و نویس مرتبط به تابعیت.
2-   در سال 1984 مجلس تصویب کرد که بر اساس ماده 92 قانون اساسی می توانند نسبت به تحصیل تابعیت اقدام نمایند. ماده 3 (5) قانون تابعیت 1984 چنین مقرر میدارد که: که با عنایت به مواد 8 و 9 این بخش، افراد واجد صلاحیت در صورت پرداخت تمام هزینه های مربوطه و تایید کابینه (St. Kitts & Nevis) می توانند کسب تابعیت نمایند.
3-   پروزه های واجد صلاحیت جهت سرمایه گذاری به منظور کسب تابعیت بوسیله دولت تعیین و به تایید کابینه خواهد رسید.

اطلاعات مهم در مورد اخذ پاسپورت سنت کیتس و نویس (St. Kitts and Nevis)
–   سنت کیتس و نویس (St. Kitts and Nevis) کشوری است بسیار صلح جو، که با تمامی کشورهای جهان روابط خوب داشته و با جمعیت بسیار کم خود (چهل هزار نفر) حتی در صورت مسافرت همه جمعیت به صورت همزمان، اساس مخاطره ای برای هیچ کشور دیگری ایجاد نخواهد نمود.
–   چه در زمان اقدام برای گرفتن پاسپورت و چه پس از گرفتن گذرنامه و حق شهروندی، شما به هیچ وجه مجبور به اقامت و زندگی در کشور سنت کیتس و نویس نیستید. ولی پس از دریافت پاسپورت جدید، شما به عنوان یک شهروند سنت کیتسی، اجازه زندگی در سنت کیتس و نویس را برای همیشه خواهید داشت.
–   شما به عنوان یک شهروند می توانید ملک و هر چیز قانونی دیگری را خرید و فروش کنید. دولت سنت کیتس و نویس هیچگونه مالیاتی بر درآمد خارجی، ارث، کار، بخشش و … ندارد.
–   شهروندان سنت کیتس و نویس برای سفر به ایالات متحده نیاز به ویزا دارند که این ویزا معمولا چند روزه صادر می شود.
–   همچنین شما می توانید به عنوان یک سنت کیتسی در برمودا اقامت نمائید؛ برای کسانی که بیش از شش ماه در برمودا اقامت داشته باشند، سفر به ایالات متحده آمریکا بدون نیاز به ویزا و به دفعات مقدور میباشد.
–   شما می توانید بدون نیاز به ویزا و تنها با در دست داشتن پاسپورت سنت کیتسی خود در کل کشورهای حوزه کارائیب (شامل: باهاماس، برمودا، دامینیکا، گرانادا، بلیز، آیل آف من، جزایر ویرجین آمریکا و جزایر ویرجین انگلستان و …)، انگلستان، ولز، اسکاتلند، ایرلند، موناکو (اروپا، کنار فرانسه) و … زندگی کنید.
–   شما می توانید با پاسپورت سنت کیتسی خود به بیش از 135 کشور و قلمرو در جهان بدون نیاز به ویزا و یا با اخذ ویزا در زمان ورود به فرودگاه آن کشورها سفر کنید. مهمترین این کشورها عبارتند از: کلیه کشورهای اتحادیه اروپا، انگلستان و توابع آن (ولز، اسکاتلند، ایرلند)، کانادا، هنگ کنگ، کره، سنگاپور، سوئیس و …
–   شما به عنوان یک سنت کیتسی می توانید تا دو سا لدر انگلستان بدون نیاز به هیچ کارفرمای خاص و یا داشتن عنوان شغلی خاصی، آزادانه و برای هر کسی کار کنید

رزرو و خرید بلیط سنت کیتس و نویس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به سنت کیتس و نویس :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به سنت کیتس و نویس وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به سنت کیتس و نویس از ایران به وسیله هواپیمایی قطری و لوفتهانزا انجام می شود . جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... به قسمت بلیط هواپیما سنت کیتس سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور سنت کیتس و نویس می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنت کیتس و نویس ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

بلیط هواپیما به سنت کیتس و نویس

رزرو هتل در تمام شهرهای سنت کیتس و نویس

پروازهای داخلی سنت کیتس و نویس

CLOSE
CLOSE