ویزاویزا فیلیپین

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فیلیپین

اخذ ویزای فیلیپین مستقیم و بدون واسطه با ارزانترین قیمت در قاره پیما

اخذ ویزای فیلیپین تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا فیلیپین و شرایط ویزای فیلیپین و نرخ ویزای فیلیپین ( قیمت و هزینه ویزای فیلیپین ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای فیلیپین برای ایرانی ها ( ویزای فیلیپین بدون مصاحبه و هتل - ویزای توریستی فیلیپین - ویزای فوری فیلیپین )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشد و در حال حاضر امکان اخذ ویزای فیلیپین توسط قاره پیما وجود ندارد

مشاوره دریافت ویزای فیلیپین و دریافت فرم سفارت فیلیپین برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری فیلیپین با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی فیلیپین بدون مصاحبه و بدون هتل در قاره پیما :

 

 

درباره فیلیپین

فیلیپین کشوری است آسیایی که در جنوب شرقی آسیا و در غرب اقیانوس آرام و بین دریای جنوبی چین قرارگرفته و پایتخت آن شهر مانیل می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور فیلیپینی و انگلیسی و واحد رسمی پول آنها پزو می باشد.
اکثریت ساکنین این کشور را مسیحیان کاتولیک و مابقی د درصد کمی را دیگر ادیان مختلف تشکیل می دهند.
فیلیپین با کشورهای مالزی، تایوان، اندونزی، تایلند و سنگاپور همسایه و هم مرز می باشد.
آب و هوای کشور فیلیپین گرم و با رطوبت زیاد است و در طول سال همواره با طوفان و باران‌های موسمی روبرو می باشد.
توجه داشته باشید قبل از سفر و حدود یک ماه پیش از سفر می بایست نسبت به ارائه مدارک و اخذ ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهید.
در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما اجازه ورود به خاک کشور فیلیپین را می دهد اشاره خواهیم کرد.

راهنمای سفارت فیلیپین - چگونه ویزای فیلیپین بگیریم ؟

انواع ویزا های کشور فیلیپین

  1. ویزا توریسیتی
  2. ویزا تجاری
  3. ویزا تحصیلی

ویزا توریستی فیلیپین

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور فیلیپین گردشگری و تفریحی می باشد.
متقاضیانی که این ویزا را دریافت می نمایند می بایست در طی مدت زمان تایید و اجازه داده شده سفر نمایند و پس ار اتکام مدت زمات اجازه داده شده خاک کشور فیلیپین را ترک نمایند و به کشور مبدا و محل زندگی خود بازگردند.
این نوع از ویزا در سفارت کشور فیلیپین در تهران صادر می گردد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی فیلیپین

  • حضور شخص متقاضی هنگام مصاحبه در سفارت کشور فیلیپین
  • پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • بلیط رفت و برگشت به فیلیپین
  • رزرواسیون هتل در کشور فیلیپین
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوطه برای اخذ ویزای توریستی فیلیپین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی متقاضی که می بایست به طور دقیق، صحیح و خوانا نوشته و پر شود
  • تمکن ملی و گردش حساب متقاضی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور فیلیپین
  • گواهی اشتغال به کار
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی

ویزا ترانزیت فیلیپین

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد اقامت در کشور فیلیپین را نداشته و فقط به خاطر پرواز و سفر به کشور و مقصد سفری دیگری نیاز به توقف یک روزه و یا چندین ساعته در خاک کشور فیلین را دارند.
متقاضی باید بلیط سفر بعدی خود برای بررسی های لازم به مامورین مربوطه ارائه دهد تا اجازه مخصوص برای وی صادر و اخذ گردد.

ویزا کار در فیلیپین

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد نیاز و استفاده می باشد.
اگر فردی قصد کار در کشور فیلیپین را دارد می بایست قبل از اقدام به ارائه مدارک تاییدیه کتبی و استخدامی و یا شراکت از یکی از موسسات و شرکت های کشور فیلیپین را داشته باشد و به همراه دیگر مدارک به سفارت کشور مربوطه جهت بررسی های لازو ارائه دهند.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری فیلیپین

  • نامه و یا تاییدیه استخدامی و شراکتی شرکت و یا موسسه مد نظر متقاضی
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • پرینت 6 ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی

ویزا تحصیلی فیلیپین

این نوع ازویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه و مد نظرشان را دارند.
بیشتر متقاضیان اقامت به کشور فیلیپین ابتدا از طریق ویزای تحصیلی اقدام به اخذ ویزا می نمایند و سپس پس از گذشت مدت زمانی می توانند نسبت به اخذ تابعیت این کشور نیز اقدام نمایند.
در بین دانشگاه های آسیایی تحصیل در کشور فیلیپین پیشنهاد می گردد و طی سالهای اخیر این کشور پذیرای دانشجویان خارجی بسیاری بوده است.
در این کشور دانشجویان می توانند با صرف هزینه ای کم به آموزش زبان انگلیسی نیز بنمایند.
برای تحصیل در فیلیپین نیاز به ارائه مدرک زبان مانند آیلتس و تافل نمی باشد و در صورتی که در زبان انگلیسی ضعف داشته باشید می توانید همزمان با دوره تحصیلی خود در دوره آموزش زبان انگلیسی نیز شرکت کنید.
در ادامه مطلب به برخی از دانشگاه هایی که از طرف وزارت علوم فیلیپین مورد تایید می باشند اشاره خواهیم کرد:
Ateneo de Manila University, Quezon City
De la sale University, Manila
University of the Philippines, Manila
University of the Philippines, Diliman-Quezon City
University of the Philippines, Los Banos
International Rice Research Institute (IRRI(
متقاضیان می بایست توجه نمایند برای اخذ ویزای تحصیلی می بایست تاییدیه کتبی یکی از دانشگاه های فیلیپین را نیز داشته باشند و به همراه مدارک خود به سفارت کشور مربوطه ارائه دهند.

مدارک لازم برای ویزای تحصیل در فیلیپین کدام است

  • نامه و تاییدیه کتبی پذیرش در یکی از دانشگاه های فیلیپین
  • اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • ارائه مدارکی که اثبات کند متقاضی تونایی اقامت و پرداخت تمامی هزینه های خود در مدت زمان تحصیل را خواهد داشت
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  • گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت

آدرس و تلفن سفارت فیلیپین در تهران :

بالاتر از پارک وی  - خیابان خیام - پلاک 9

تلفن : 22668774-021

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فیلیپین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط فیلیپینراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به فیلیپین :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به فیلیپین وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به فیلیپین از ایران به وسیله هواپیمایی

  • ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  • امارات ( یک توقف در دبی )
  • قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه )
  • گلف ایر ( یک توقف در بحرین )
  • عمان ایر ( یک توقف در مسقط )
  • کویت ایرویز ( یک توقف در کویت ) می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما فیلیپین سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا فیلیپین می باشد ( مستقیم و بدوم واسطه ) - بلیط هواپیما فیلیپین - هتل و تور فیلیپین می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما فیلیپین - هتل و تور فیلیپین توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای فیلیپین

رزرو هتل در تمام شهرهای فیلیپین

پروازهای داخلی فیلیپین

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن