ویزاویزا ایتالیا

اخذ ویزای ایتالیا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای تضمینی ایتالیا با ارزانترین قیمت در قاره پیما

قیمت و نحوه و شرایط دریافت و اخذ ویزای ایتالیا در قاره پیما

اخذ ویزای ایتالیا فوری و تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا ایتالیا عادی و فوری و شرایط ویزای ایتالیا و نرخ ویزای شینگن ایتالیا ( قیمت و هزینه ویزای ایتالیا ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا برای ایرانی ها ( ویزای تجاری ایتالیا - ویزای توریستی ایتالیا - ویزای تحصیلی اسپانیا )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای ایتالیا

در حال حاضر امکان اخذ ویزای ایتالیا توسط قاره پیما وجود ندارد و قاره پیما در زمینه دریافت وقت سفارت ایتالیا فعالیت می نماید

مشاوره دریافت ویزای ایتالیا توریستی و دریافت فرم سفارت ایتالیا برای ویزا شنگن :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری ایتالیا با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی ایتالیا در قاره پیما :

 

چگونه ویزای ایتالیا بگیریم - مدارک و شرایط اخذ ویزای ایتالیا

انواع ویزا ایتالیا :

  1. ویزا توریستی ایتالیا .
  2. ویزا تجاری ایتالیا .
  3. ویزا ویزا کاری ایتالیا . و ...

درباره ایتالیا و انواع ویزای ایتالیا

ایتالیا کشوری است واقع در جنوب قاره اروپا که پایتخت ان شهر رم می باشد.
زبان رسمی ساکنین و مردمی که در ایتالیا زندگی می کنند ایتالیایی و واحد پول آنها یورو می باشد.
اکثریت ساکنین کشور ایتالیا را مسیحیان کاتولیک تشکیل می دهند اما از مذاهب پروتستانها، یهودیها و مسلمانان در ایتالیا زندگی می کنند.
آب و هوای ایتالیا مدیترانه‌ای است. در شمال کشور به دلیل وجود رشته‌کوه آلپ سرد، در جنوب خشک و در کل کشوری تقریباً گرم است.
هر شخص برای سفر به کشور ایتالیا ملزم به داشتن ویزا می باشد که در ادامه مطلب به انواع ویزا هایی که به شما این امکان را می دهد که وارد خاک کشور ایتالیا شوید اشاره خواهیم کرد.

ویزا توریستی ایتالیا بدون دعوتنامه و با دعوتنامه

این ویزا برای متقاضیانی صادر می گردد که هدفشان از سفر به کشور ایتالیا تفریحی و گردشگری می باشد.
گردشگران بسیاری هر ساله برای بازدید از این کشور زیبا به ایتالیا سفر می کنند و لحظات خوشی را برای خود رقم می زنند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا و شرایط ویزا ایتالیا

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • مدارک کاری
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با مهر و تاییدیه بانک
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به ایتالیا
  • رزرواسیون هتل در ایتالیا
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای ایتالیانعیین وقت عادی و فوری سفارت ایتالیا

ویزا ترانزیت ایتالیا

این نوع از ویزا برای متقاضیانی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان کشوری غیر از ایتالیا می باشد و فقط توفق یک روزه و یا چندین ساعته را در کشور ایتالیا خواهند داشت.
برای این همر متقاضی می بایست ویزا، پاسپورت و بلیط کشور و مقصد نهایی خود را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی ایتالیا

ایتالیا از نظر پذیرش دانشجو نخستین کشور در اروپا و سومین کشور در دنیا می باشد و متقاضیان بسیاری جهت این امر به خود جلب کرده است.
برای ادامه تحصیل در ایتالیا می بایست به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی مسلط باشید.
اگر به هیچ کدام از زبان های قید شده مسلط نمی باشید قبل از اقدام به ادامه تحصیل دوره های آموزشی برای یادگیری یکی از زبان ها را بگذرانید.
توجه داشته باشید قبل از ارائه مدراک و درخواست اخذ ویزا می بایست از موسسه و یا دانشگاه مد نظرتان تاییدیه کتبی داشته باشید تا بتوانید نسبت به اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام داده و مدارکتان را به سفارت کشور مربوطه ارائه دهید.
بسیاری از موسسات و دانشگاه هایی که در کشور اتالیا فعالیت دارند مورد تایید وزارت علوم و آموزش کشور خود می باشند.
یکی از مزایای تحصیل در ایتالیا توانایی دریافت بورسیه تحصیلی برای دانشجویان در صورت تایید از سمت مرکز و دانشگاه آموزشی آنها می باشد.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی ایتالیا

  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور ایتالیا
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارک تحصیلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدراک تایید سلامت متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه

ویزا تجاری ایتالیا -ویزای کاری ایتالیا و ویزای سرمایه گذاری ایتالیا

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجربه کاری و یا توانایی سرمایه گذاری و ایجاد شغل در کشور ایتالیا را دارند.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در ایتالیا پیدا کند و قرار داد با آنها داشته باشد تا بتواند از طریق قرار داد و دعوتنامه ای که به وی داده می شود اقدام به اخذ این نوع از ویزا بنمایید و حتما قبل از ورود به خاک کشور ایتالیا می بایست شغل مد نظرتان را پیدا کرده و سپس نسبت به سایر موارد اقدامات لازم را انجام دهید.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهید تا در صورت تایید ادامه فعالیت شما در این کشور صورت پذیرد .

مدارک لازم برای ویزای تجاری ایتالیا :

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا

انواع ویزای شنگن اسپانیا

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A ایتالیا :

ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای نوع B ایتالیا :

ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C ایتالیا :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوع D ایتالیا :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران:

خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره 15
تلفن:
22047802-021
22047803-021

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت ایتالیا در تهران به نشانی اینترنتی : www.ambteheran.esteri.it مراجعه نمائید .

 

 

رزرو و خرید بلیط ایتالیاراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ایتالیا :

در حال حاضر خطوط هوایی ایران ایر و ماهان و آلیتالیا پرواز های مستقیم به شهرهای ایتالیا ارائه می دهند

همچنین امکان پرواز با خطوط هواپیمایی

  • ترکیش 
  • پگاسوس
  • اکراین 
  • امارات 
  • آذربایجان و ... نیز به شهرهای کشور ایتالیا وجود دارد

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت بلیط - روزها و ساعت حرکت و طول پرواز و ... می توانید به صفحه بلیط هواپیما ایتالیا سایت مراجعه نمائید . 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور ایتالیا می باشد

، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا ( توریستی و تجاری و سایر ویزا ها ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای ایتالیا

رزرو هتل در تمام شهرهای ایتالیا

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن