ویزاویزا اندونزی

اخذ ویزای اندونزی

اخذ ویزای اندونزی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای فوری اندونزی و شرایط ویزای اندونزی و قیمت و هزینه ویزا اندونزی ( نرخ ویزای اندونزی ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای اندونزی برای ایرانی ها ( ویزای توریستی اندونزی - ویزای جاکارتا - ویزای بالی )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای اندونزی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای فوری اندونزی و شرایط ویزای اندونزی و قیمت و هزینه ویزا اندونزی ( نرخ ویزای اندونزی ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای اندونزی برای ایرانی ها ( ویزای توریستی اندونزی - ویزای جاکارتا - ویزای بالی ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره دریافت ویزای اندونزی و دریافت فرم ویزای سفارت اندونزی برای ویزا

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری اندونزی با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

ویزای اندونزی را چگونه بگیریم

مدارک - قیمت و مبلغ و مدت زمان گرفتن ویزای توریستی اندونزی در قاره پیما :

  • اصل پاسپورت
  • کپی همه صفحه های شناسنامه (هر کدام روی یک ورق جدا)
  • کپی پشت و رو کارت ملی
  • بلیط های صادر شده
  • تایید رزرو هتل 100٪

اخذ ویزای توریستی اندونزی در قاره پیما 2 هفته زمان می برد

هزینه هر ویزا 80 دلار

درباره اندونزی - ویزای اندونزی و روادید اندونزی

اندونزی کشوری است واقع در آسیای جنوب شرقی و پایتخت آن شهر جاکارتا می باشد.
واحد پول این کشور روپیه می باشد و زبان رسمی ساکنین و مردم این کشور اندونزیایی می باشد.
متقاضیان محترم سفر به کشور اندونزی می بایست برای ورود به کشور اندونزی ویزای مربوط به درخواستشان را از قبل دریافت نمایند.
در ادامه به ویزای های کشور اندونزی اشاره خواهیم کرد.

انواع ویزا های کشور اندونزی :

  1. ویزا توریستی
  2. ویزا تحصیلی
  3. ویزا تجاری
  4. ویزای کار اندونزی

ویزای توریستی اندونزی

ویزای توریستی اندونزی

کشور اندونزی برای متقاضیانی که قصد گردش در کشورش را داند بر اساس ضوابط خاص و ارائه مدارک خاص ویزا صادر می کند.
کشور اندونزی برای مسافران ایرانی که قصد سفر گردشگری دارند ویزای 14 روزه صادر می کند.
این نوع از ویزا دارای اعتبار 2 ماهه است و چنانچه فرد متقاضی در مدت زمان معیین به اندونزی سفر نکند ویزا باطل می شود و مجدد می بایست برای سفر خود اقدام به اخذ ویزا نماید.
این نوع از ویزا یکبار ورود است و چنانچه شما زودتر از تاریخ تععین شده کشور اندونزی را ترک نمایید تا قبل از اتمام مهلت ویزای خود دیگر اجازه ورود به خاک کشور اندونزی را نخواهید داشت.
توجه داشته باشید با ویزای توریستی اندونزی اجازه‌ کار، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را نخواهید داشت.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اندونزی

مدارکی که جهت اخذ ویزای توریستی اندونزی می بایست به سفارت مربوطه ارائه دهید به شرح ذیل است:

  • پرداخت هزینه های مربوطه به اخذ ویزا
  • اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدوت روتوش
  • بلیط رفت و برگشت به کشور اندونزی
  • رزواسیون هتل در اندونزی
  • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی صادر شده باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند
  • تکمیل کامل و دقیق و خوانا فرم درخواست اخذ ویزا
  • حتما توجه داشته باشید تاریخ رفت و برگشت بلیطی که رزرو می‌کنید باید با تاریخ درخواستی برای ویزا مطابقت داشته باشد، در غیر این‌صورت ویزای شما طبق بلیط رزرو شده صادر می‌شود.
  • حداکثر زمانی که طول می کشد تا مدارک شما بررسی و تایید و ویزا برای شما صادر گردد 14 روز کاری می باشد

ویزای تحصیلی اندونزی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد ادامه تحصیل در مقطع دلخواه خود هستند.
بیاد توجه داشته باشید که می بایست از قبل از اقدام نسبت به مکانی که قصد تحصی در آن را دارید باید تحقیقات و بررسی های لازم را انجام دهید.
شما با اخذ این نوع ویزا و اقامت در مدت زمان معیین و در نزدیکی اتمام زمان ویزا می توانید برای اقامت خود در این کشور در صورت تمایل اقدام نمایید تا در صورت بررسی و تایید اقامت کشور اندونزی برای شما صادر گردد.
تمامی موسسات آموزی و دانشگاه ها زیر نظر وزارت آموزش و پرورش ملی کشور اندونزی فعالیت های خود را انجام می دهند.
در کشور اندونزی دانشگاه ها به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم خواهند شد، این در حالیست که اکثر این دانشگاه ها خصوصی می باشند.
در ادامه مطلب به برخی از دانشگاه های مطرح و معتبر کشور اندونزی اشاره خواهیم کرد:
دانشگاه Diponegoro
دانشگاه Airlangga
دانشگاه Muhammadiyah Surakarta
دانشگاه Brawijaya

شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی اندونزی

مدارکی که می بایست برای اخذ ویزای تحصیلی ارائه دهید به شرح زیر است:

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم درخواست ویزا که بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • نامه و مدارک تحصیلی متقاضی اخذ ویزا
  • پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی اندونزی
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • ارائه مدارک و تاییدیه های پزشکی فرد متقاضی اخذ ویزا.

ویزای تجاری اندونری و ویزای کار اندونزی

ویزای تجاری اندونری و ویزای کار اندونزی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که تجارب کاری داشته و یا مایل به سرمایه گذاری در کشور اندونزی می باشند.
برای اخذ این نوع ویزا شما می بایست دارای سرمایه خاص و حداقل سن مشخصی باشید که اطلاعات دقیق تر را می بایست از سفارت کشور مربوطه بپرسید.

مدارک مورد نیاز ویزای تجااری و کار اندونزی

مدارکی که برای اخذ ویزای تجاری لاز به ارائه به سفارت کشور اندونزی می باشد به شرح ذیل است:

  • دعوتنامه و نامه مخصوص کارفرما و یا واحدی که قصد همکاری با آنها را دارید
  • اصل گذرنامه با حداقل مهلت اعتبار
  • عکی 3*4 با زیمه سفید، از روبرو وبدون روتوش
  • پرینت 6 ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • ارائه فیش پرداخت خزینه های مخصوص اخذ ویزای تجاری
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.

 

آدرس سفارت اندونزی در تهران

خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس‌آباد)، جنب ساختمان پزشکان 200، شماره 210
تلفن:
88716865-021

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اندونزی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط اندونزی

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اندونزی :

در برخی از ماه های تابستان هواپیمایی قشم ایر پرواز مستقیم به جارکارتا اندونزی انجام می دهد

ولی در سایر ماه ها پرواز مستقیم به اندونزی وجود ندارد و بهترین پرواز ها به اندونزی توسط خطوط هواپیمایی

  • ترکیش ( یک توقف در استانبول )
  • امارات ( یک توقف در دبی )
  • اتحاد ( یک توقف در ابوظبی )
  • عمان ایر ( یک توقف در مسقط )
  • قطری ( یک توقف در دوحه ) انجام می شود .

جهت کسب اطلاعات بیشت در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما اندونزی سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور اندونزی می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور اندونزی توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

ovdn tv,a vcv, , rdlj hob , nvdhtj ,dchd hkn,kcd , v,hndn j,vdsjd hkn,kcd

بلیط هواپیما به تمام شهرهای اندونزی

رزرو هتل در تمام شهرهای اندونزی

تورهای ویژه اندونزی

پروازهای داخلی اندونزی

بستن