اخبار
خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هائیتی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هائیتی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هائیتی به شرح زیر است :

اتباع ایرانی جهت ورود به هائیتی به ویزا نیاز ندارند و امکان اقامت 30 روزه با پاسپورت ایرانی در هائیتی بدون دریافت ویزا وجود دارد .

کشور هائیتی در ایران سفارت ندارد در زیر فهرست کشورهایی که هائیتی در آنها سفارت دارد آمده است .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هائیتی

فهرست کشرهایی که هائیتی در آنها سفارت دارد :

  1. آرژانتین
  2. باهاما
  3. بلژیک
  4. بنین
  5. برزیل
  6. کانادا
  7. شیلی
  8. کوبا
  9. جمهوری دومینیکن
  10. اکوادور
  11. فرانسه
  12. آلمان
  13. واتیکان
  14. ایتالیا
  15. ژاپن
  16. مکزیک
  17. پاناما
  18. آفریقای جنوبی
  19. اسپانیا
  20. تایوان
  21. بریتانیا
  22. آمریکا
  23. ونزوئلا
  24. ویتنام

رزرو و خرید بلیط هائیتی

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به هائیتی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به هائیتی وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به هائیتی از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش و ایر فرانس انجام می شود . جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... به قسمت بلیط هواپیما هائیتی سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور هائیتی می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هائیتی ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

بلیط هواپیما هائیتی

رزرو هتل در تمام شهرهای هائیتی

پروازهای داخلی هائیتی

CLOSE
CLOSE