خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور به شرح زیر است :

اتباع ایرانی جهت ورود به اکوادور به ویزا نیاز ندارند و با پاسپورت ایرانی امکان اقامت 90 روزه در کشور اکوادور وجود دارد فقط در بدو ورود به اکوادور و در فرودگاه می بایستی بلیط رفت و برگشت اکوادور و رزرو هتل در اکوادور را به ماموران فرودگاه ارائه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور

آدرس و تلفن سفارت اکوادور در تهران :

تهران – ولنجک – خیابان مقدس اردبیلی – خیابان ملکی – خیابان هشت متری قائم

تلفن تماس: ۲۲۰۵۴۳۸۲-۰۲۱

مسافر عزیز، مجموعه قاره پیما در حال حاضر امکان ارائه خدمات برای مهاجرت به اکوادور را دارد. لطفا برای مشاوره در زمینه تنظیم مدارک لازم جهت مهاجرت به اکوادور با ما تماس بگیرید:  02634252774  - 09121931613

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور ( برای مهاجرت به اکوادور ) :

برای مهاجرت به اکوادور می بایستی مدارک مورد نیاز را به سفارت اکوادور در تهران تحویل دهید و با توجه به قانون عدم نیاز ویزا نمی توانید به اکوادور سفر کرده و در آنجا درخواست مهاجرت نمائید

 

مدارک مورد نیاز ویزا اکوادور :

  1. پاسپورت
  2. شناسنامه
  3. کارت ملی هوشمند
  4. سند ازدواج
  5. گواهی عدم سوء پیشینه
  6. مدرک تحصیلی ( در صورت وجود )
  7. در خواست تائید مدارک به زبان لاتین ( در صورت وجود )
  8. سند ملک ( در صورت وجود )
  9. سند تمکن مالی ( در صورت وجود )
  10. سند دریافت سود از سپرده بلند مدت ( در صورت وجود )
  11. سند دریافت اجاره از ملک ( در صورت وجود )
  12. فیش و یا حکم بازنشستگی ( در صورت وجود )

مدارک بالا باید به زبان اسپانیای ترجمه شده و روی سربرگ دارالترجمه با مهر مترجم رسمی، تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه نیز وجود داشته باشد

برای اخذ وقت سفارت اکوادور می بایستی هر یک شنبه تا قبل از ساعت 12 ظهر جهت گرفتن وقت با سفارت خانه در تماس باشید .

در روز مشخص شده از سوی سفارت باید درخواست تایید مدارک به زبان لاتین، کپی همه مدارک ترجمه شده و کپی پاسپورت خود را به همراه ۱۵ دلار بابت تایید هر مدرک به سفارتخانه اکوآدور در تهران  ارائه دهید.

 

تحصیل در اکوادور برای اخذ اقامت موقت اکوآدور نیز امکان پذیر است منتهی مسافر اکوادور باید قادر به پرداخت هزینه تحصیل در دانشگاه های اکوآدور باشد.

شما می توانید با ثبت نام در یک کالج اسپانیایی در اکوادور برای اخذ اقامت اکوادور تلاش کنید. گذراندن دوره زبان اسپانیایی در اکوادور، شش ترم زمان می برد – هر ترم: دو ماه.

 

سرمایه گذاری در اکوآدور آسان ترین راه اخذ اقامت اکوادور است. فقط ۲۵۰۰۰ دلار در حساب سپرده با سود سالانه ۶٪ به نام خود در یک بانک در اکوآدور گذاشته و سه سال، قید این پول را زده و در کشور اکوادور بمانید.

 

طبق اصل خاک در کشور مهاجرپذیر اکوآدور اگر فردی در اکوادور به دنیا آمد، از تابعیت اکوآدور برخوردار می شود. به نظر من برای اخذ اقامت دائم اکوادور، به زایمان در اکوآدور یا ازدواج در اکوادور دل خوش نکنید. 

 

رزرو و خرید بلیط اکوادور

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اکوادور :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به اکوادور وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به اکوادور از ایران به وسیله هواپیمایی کی ال ام انجام می شود که نیاز به ویزا ترانزیت هلند دارد .

چنانچه در اخذ ویزا ترانزیت هلند به مشکل برخوردید بهترین مسیر پرواز به اکوادور به شکل زیر می باشد که نیاز به ویزا ترانزیت کوبا دارد :

اخذ ویزا ترانزیت کوبا از سفارت تهران کوبا کار خیلی سختی نیست . اطلاعات بیشتر

پرواز هاوانا ( کوبا ) با ایرفلوت Aeroflot Airlines ، از تهران خارج شده و  در شهر مسکو (روسیه) فرود می آید.

( مسافر ایرانی می تواند ۲۴ ساعت بدون ویزای ترانزیت روسیه در فرودگاه بین المللی شرمتیوو بماند. )

پرواز کوبا با ایرفلوت Aeroflot Airlines ، از مسکو پریده و  همان روز، در شهر هاوانا می نشیند .

پرواز السالوادور با تاکا ایرلاینز Taca Airlines ، از هاوانا می پرد و  وارد سان سالوادور (السالوادور) می شود

پرواز کیتو با اویانکا Avianca Airlines ، از شهر سان سالوادور (السالوادور) خارج شده و  در کیتو فرود خواهد آمد.

توجه داشته باشید :

مسافر ایرانی می تواند ۲۴ ساعت بدون ویزای ترانزیت روسیه در فرودگاه بین المللی شرمتیوو بماند.

مسافر ایرانی می تواند تا ۱۲ ساعت، بدون ویزا ترانزیت السالوادور در فرودگاه بین المللی السالوادور بماند.

در مسیر برگشت

( وقتی مقصد مسافر ایران است می تواند ۷۲ ساعت در فرودگاه بین المللی هاوانا بماند بدون نیاز به ویزای ترانزیت کوبا )

. جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما اکوادور سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور اکوادور می باشد 

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

رزرو هتل در اکوادور :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های اکوادور را برای شما فراهم نموده است

شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های اکوادور برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب اکوادور

 

تور اکوادور و آگاهی از قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور برای تور :

پکیج تور اکوادور قاره پیما به این شکل می باشد تور 6 شب و 7 روز کیتو ( امکان افزودن روزهای تور نیز وجود دارد )

تور 9 شب و 10 روز ترکیبی کیتو - گوایاکیل ( امکان افزودن روزهای تور نیز وجود دارد )

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تورهای اکوادور قاره پیما به صفحه تورهای اکوادور سایت مراجعه نمائید

بلیط به تمام شهرهای اکوادور

رزرو هتل در تمام شهرهای اکوادور

پروازهای داخلی اکوادور

تورهای ویژه قاره پیما برای اکوادور

CLOSE
CLOSE