ویزاویزا اکوادور

ویزای اکوادور

شرایط ویزای 90 روزه اکوادور و قیمت و هزینه ویزای اکوادور

ویزای اکوادور

اخذ ویزای اکوادور و شرایط و مدارک دریافت ویزا اکوادور در متن زیر برای هموطنان عزیز توضیح داده شده است

ویزای اکوادور

 

ویزای 90 روزه اکوادور

اتباع ایرانی جهت ورود به اکوادور به ویزا نیاز ندارند و با پاسپورت ایرانی امکان اقامت 90 روزه در کشور اکوادور وجود دارد

فقط در بدو ورود به اکوادور و در فرودگاه می بایستی بلیط رفت و برگشت اکوادور و رزرو هتل در اکوادور را به ماموران فرودگاه ارائه نمائید .

 

ویزا ترانزیت اکوادور

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان اکوادور
نمی باشد و کمتراز یک روز و یا چندین ساعت در اکوادور می مانند و پس از اتمام مهلت ویزای خود و رسیدن به مهلت پرواز بعدی خاک کشور اکوادور را ترک خواهند کرد.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی خود که نشان دهند این موضوع است که مقصد نهایی او کشور دیگری است را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزای تجاری و ویزا کاری اکوادور

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور اکوادور ارائه تجربیات،کار و سرمایه گذاری می باشد.
برای ایرانیان بدلیل ندانستن زبان اسپانیایی پیدا کردن کار بسیار سختر از دیگر متقاضیان می باشد.
اما با گذراندان دورهای آموزش زبان اسپانیایی فراگیری این زبان نیز برای تمامی افرادی که مسلط به زبان اسپانیایی نیستند میسر می گردد.
متقاضی پس از ارائه مدارک و در صورت تایید می تواند شروع به کار، تجارت و یا سرمایه گذاری در اکوادور نمایید.
برای کار در کشور اکوادور می بایست مدرکی داشته باشید که از یک دانشگاه معتبر و تایید شده اخذ گردیده باشد، ضمنا کاری که درخواست داده‌اید نباید در این کشور اشباع شده باشد.

ویزای تحصیلی اکوادور

این نوع از ویزا به افرادی داده می شود که قصدشان ادامه تحصیل در رشته مد نظرشان در کشور اکوادور می باشد.
متقاضیان می بایست توجه داشت باشند که قبل از اقدام به اخذ این نوع از ویزای کشور اکوادور می بایست تاییدیه کتبی از یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر و تایید شده وزارت علوم و آموزش و پرورش اکوادور را داشته باشند.
بیش از 60 نوع دانشگاه در اکوادور وجود دارد که تعداد محدودی از آنها در رنکینگ جهانی شناخته شده هستند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز ویزای اکوادور :

  1. پاسپورت
  2. شناسنامه
  3. کارت ملی هوشمند
  4. سند ازدواج
  5. گواهی عدم سوء پیشینه
  6. مدرک تحصیلی ( در صورت وجود )
  7. در خواست تائید مدارک به زبان لاتین ( در صورت وجود )
  8. سند ملک ( در صورت وجود )
  9. سند تمکن مالی ( در صورت وجود )
  10. سند دریافت سود از سپرده بلند مدت ( در صورت وجود )
  11. سند دریافت اجاره از ملک ( در صورت وجود )
  12. فیش و یا حکم بازنشستگی ( در صورت وجود )

خدمات مهاجرت به اکوادور

سوالات متداول درباره ویزای اکوادور

سوال:آیا بعد از دریافت ویزا و اقامت توریستی امکان تمدید آن وجود دارد؟
جواب:خیر مدت اعتبار این نوع از ویزا 90 روز در یک سال است و امکان تمدید آن وجود ندارد.

سوال:آیا برای توقف چند ساعته در این کشور و سفر به مقص نهایی سفر خود نیاز به داشتن ویزای ترانزیت کشور اکوادور هستیم؟

جواب:بله همانند دیگر کشورها جهت توفق یک روزه و یا حتی چند ساعته در کشور اکوادور می بایست حتما ویزای ترانزیت دریافت نمایید.

سوال:آیا در صورت اخذ و داشتن ویزای توریستی این امکان وجود دارد که بتوانیم در اکوادور کاری داشته باشیم؟
جواب:خیر این امکان وجود ندارد و کار غیر قانونی می باشد و چنانچه در مدت اقامت توریستی خود در کشور اکوادور به کاری مشغول شوید یا ملزم به پرداخت جریمه می شوید و یا ویزای شما باطل می شود و می بایست به کشور خودتان باز گردید.

 

آدرس سفارت اکوادور در تهران

ولنجک – خیابان مقدس اردبیلی – خیابان ملکی – خیابان هشت متری قائم
تلفن
22054382-021

 

 

رزرو و خرید بلیط اکوادورراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اکوادور :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به اکوادور وجود ندارد

پرواز با ترکیش ایرلاینز بدون نیاز به ویزای اکوادور مسیر پروازی

پرواز ترکیش پس از یک توقف در استانبول و توقفی دیگر پاناما وارد کیتو اکوادور می شود که این پرواز نیاز به ویزای ترانیت ترکیه و پاناما ندارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه بلیط اکوادور سایت وارید شود

پرواز به اکوادور با ایرفلوت ( نیاز به ویزای ترانزیت کوبا )

هواپیمایی ایرفلوت برای رفتن به اکوادور علاوه بر مسکو در هاوانا کوبا نیز توقف دارد که نیاز به ویزای ترانزت کوبا برای این مسیر وجود دارد

قاره پیما ویزای ترانزت کوبا را برای مسافران خود به صورت تضمینی اخذ می نماید

. جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما اکوادور سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا اکوادور - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور اکوادور می باشد 

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

رزرو هتل در اکوادور :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های اکوادور را برای شما فراهم نموده است

شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های اکوادور برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب اکوادور

 

تور اکوادور و آگاهی از قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور برای تور :

پکیج تور اکوادور قاره پیما به این شکل می باشد تور 6 شب و 7 روز کیتو ( امکان افزودن روزهای تور نیز وجود دارد )

تور 9 شب و 10 روز ترکیبی کیتو - گوایاکیل ( امکان افزودن روزهای تور نیز وجود دارد )

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تورهای اکوادور قاره پیما به صفحه تورهای اکوادور سایت مراجعه نمائید

بلیط به تمام شهرهای اکوادور

رزرو هتل در تمام شهرهای اکوادور

پروازهای داخلی اکوادور

تورهای ویژه قاره پیما برای اکوادور

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن