اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای قبرس

اخذ ویزای قبرس

اخذ ویزای قبرس اروپایی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت نحوه اخذ ویزا قبرس و شرایط ویزای قبرس جنوبی و نرخ ویزای قبرس ( قیمت و هزینه ویزای قبرس ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز انواع ویزا های قبرس ( اخذ ویزای تجاری قبرس - اخذ ویزای توریستی قبرس )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای قبرس اروپایی تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت نحوه اخذ ویزا قبرس و شرایط ویزای قبرس جنوبی و نرخ ویزای قبرس ( قیمت و هزینه ویزای قبرس ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز انواع ویزا های قبرس ( اخذ ویزای تجاری قبرس - اخذ ویزای توریستی قبرس ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره دریافت ویزای قبرس ( قبرس اروپایی یا قبرس جنوبی یا قبرس یونانی ) و دریافت فرم سفارت قبرس برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری و عادی قبرس با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی قبرس در قاره پیما :

هزینه سفارت قبرس و VFS 

20 یورو هزینه صندوق سفارت قبرس
18 یورو هزینه شرکت VFS

که در روز مصاحبه مسافر شخصا پرداخت می کند

درباره قبرس - ویزا قبرس ( روادید قبرس )

کشور قبرس که به نام قبرس اروپایی و قبرس جنوبی هم شناخته می شود ( قبرس شمالی با قبرس متفاوت می باشد و در اختیار کشور ترکیه می باشد ) قبرس کشوری جزیره ایت که در شرق دریای مدیترانه واقع است و پایتخت آن شهر نیکوزیا است و به دو بخش قبرس شمالی (بخش ترک نشین) و قبرس جنوبی (بخش اروپا نشین) تقسیم می شود.
زبان رسمی مردم و ساکنین قبرس یونانی / ترکی استانبولی می باشد و واحد پول آنها یورو است.

چگونه ویزای قبرس بگیریم

راهنمای اخذ ویزای قبرس

انواع ویزای قبرس :

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری / تجاری
  • ویزای خرید ملک
  • ویزای بازدید اقوام و آشنایان

ویزا توریستی قبرس

شما در فصول مختلف سال می توانید به قبرس سفر کنید اما قبل از سفر حتما می بایست ویزای مخصوص ورود به خاک کشور قبرس را دریافت نمایید.
توجه داشته باشید اگر در گذرنامه شما مهر قبرس شمالی خورده باشد و تصمیم به سفر به قبرس جنوبی،ایتالیا و یا یونان را دارید برای اینکه دچار مشکل نشوید و به راحتی بتوانید ویزای خود را دریافت نمایید بهتر است قبل از اقدام به اخذ ویزا گذرنامه خود را تعویض نمایید.
ویزای توریستی به صورت یکبار ورود صادر می گردد و حداکثر برای مدت دو هفته
معتبر می باشد و بعد از اتمام معلت می بایست خاک کشور قبرس را ترک کرده و یا در صورت لزون زودتر از اتمام مهلت ویزا نسبت به تمدید تاریخ آن اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی قبرس

  • اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • فرم دخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،خوانا و صحیح پر و تکمیل شود
  • بلیط رفت و برگشت به قبرس
  • رزرواسیون هتل در قبرس
  • ارائه کپی گذرنامه های قبلی در صورت وجود داشتن
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت قبرس با مهر و تاییدیه بانک
  • گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن

ویزا تحصیلی قبرس ( ویزای دانشجویی قبرس )

موسسات و دانشگاه های با استاندارد بالا در این کشور فعالیت می کنند و به همین دلیل تحصیل در کشور قبرس بسیار پر اهمیت است.
تحصیل در کشور قبرس دارای مزیت هایی است که در ادامه به بعضی از آنها اشره خواهیم کرد

مزایای تحصیل در قبرس 

امکان اخذ بورسیه تحصیلی.
تمامی دانشگاه های و موسسات آموزشی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشند.
امکان پذیرش دانشجو بدون نیاز به داشتن مدرک زبان.
در کشور قبرس تحصیل در مقطع لیسانس حدود 4 سال، تحصیل در مقطع فوق لیسانس حدود 1 الی 2 سال و تحصیل در مقطع دکتری حدود 3 الی 4 سال به طول می انجامد.
در قبرس دانشجویان و متقاضیان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بیشترین طرفداراد تحصیل را دارد

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی قبرس

  • فرم درخواست اخذ ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • گذرنامه با حداقل اعتبار 2 سال
  • مدرک تحصیلی دبیرستان و ریز نمرات تحصیلی
  • تاییدیه و نامه موسسه و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنجا را دارید
  • برگه عدم سوء پیشینه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو وبدون روتوش
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تایید و مهر بانک
  • مدارکی که نشان دهد شما در حید اقامت و تحصیل در قبرس توانایی پرداخت تمامی هزینه های خود را خواهید داشت.

ویزای کار قبرس و ویزای تجاری قبرس

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارا تجارب و توانایی های بسیاری هستند و امکان و توانایی کار در این کشور را دارا هستند.
هر متقاضی برای داشتن این ویزا وی بایست از قبل اقدام به اخذ این نوع ویزا نماید که برای همین موضوع فرد متقاضی می بایست از طرف کارفرما خود و یا موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارد نامه تاییدیه و استخدام و قرار داد داشته باشد تا بتواند نسبت به اخذ ویزای کار اقدام نماید.

مدارک مورد نیاز ویزای تجارت قبرس و ویزای کار قبرس

  • نامه تاییدیه و استخدامی کارفرما با تایید وزارت کار
  • گذرنامه شخص متقاضی با حداقل میزان اعتبار
  • ارائه مدارکی که نشان دهنده عدم سوء پیشینه متقاضی باشد
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • ارائه گواهی سلامت
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.

ویزای کار قبرس و ویزای تجاری قبرس

ویزا ورود جهت وقت مصاحبه سفارت کشوری دیگر در قبرس

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. ارائه مدرکی که نشان دهد متقاضی در سفارتی در نیکوزیا وقت مصاحبه دارد .
  6. گواهیی اشتغال به کار با ذکر تاریخ مرخصی  .
  7. اگر جهت ویزا تحصیلی به سفارت کشور دیگری می روید نامه پزیرش دانشگاه .
  8. اگر دانشجو هستید نامه اجازه غیبت .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

ویزا جهت خرید ملک در قبرس

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. دعوتنامه از طرف آژانس املاک و یا شرکت ساختمانی در قبرس .
  6. نامه پذیرش مسئولیت از طرف دعوت کننده .
  7. گواهیی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد  .
  8. سند مالکیت در ایران .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

ویزا برای افرادی که در قبرس ملک خریداری نموده اند

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. کپی قرار داد خرید و یا کپی سند قطعی .
  6. کپی مجوز خرید ملک از وزارت کشور .
  7. کپی پرداخت وجه .
  8. کپی آخرین قبض صادره آب یا برق و یا تلفن .
  9. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .
  10. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  11. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  12. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  13. کپی شناسنامه و کارت ملی .

متقاضیان ویزای چند بار ورود

  • گذرنامه با حداقل 1 سال اعتبار
  • کپی سند مالکیت تائید شده ایران

ویزا جهت امور کاری و یا شرکت در کنفرانس در قبرس

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. گواهی اشتغال به کار
  6. نامه تائیدیه از سازمان یا نهاد برای شرکت متقاضی در کنفرانس
  7. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  8. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  9. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  10. کپی شناسنامه و کارت ملی .

جهت امور کاری 

  1. دعوتنامه از یک شرکت قبرسی

جهت شرکت در کنفرانس

  1. دعوتنامه از طرف سازمان و یا نهاد برگزار کننده

ویزا برای بازدید از اقوام و آشنایان

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. دعوتنامه .
  5. تعهد نامه برای کلیه مسولیت ها .
  6. گارانتی بانکی شخص دعوت کننده .
  7. کپی کارت اقامت و یا پاسپورت و یا کارت شناسائی دعوت کننده .
  8. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر میزان درآمد .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

رزرو و خرید بلیط قبرس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به قبرس :

در حال حاضر شرکت هواپیمایی قشم ایر پروازهای مستقیم بین ایران و لارناکا قبرس انجام می دهد .

همچنین امکان پرواز به قبرس بوسیله شرکت های هواپیمایی

  • اکراینی 
  • اتحاد 
  • آژین 
  • اتریشی 
  • ایرفلوت 
  • لوفتهانزا 
  • امارات به قبرس با یک توقف نیز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات حرکت و مدت پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما قبرس سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما قبرس - هتل و تور قبرس می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما قبرس - هتل و تور قبرس توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

پروازهای چارتر قبرس قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای قبرس

تورهای ویژه قبرس اروپایی

تورهای ویژه قبرس شمالی

رزرو هتل در تمام شهرهای قبرس

CLOSE
CLOSE