ویزاویزا کوبا

اخذ ویزای کوبا

قیمت و شرایط دریافت ویزای کوبا - اخذ فوری ویزای کوبا در قاره پیما

اخذ ویزای کوبا

اخذ ویزای کوبا تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا کوبا و شرایط دریافت ویزای کوبا و نرخ ویزای کوبا ( قیمت و هزینه ویزای کوبا ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای کوبا برای ایرانی ها ( ویزای تجاری کوبا - ویزای توریستی کوبا )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای کوبا تضمینی در قاره پیما

مشاوره دریافت ویزای کوبا و دریافت فرم سفارت کوبا و وقت سفارت کوبا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای فوری کوبا با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای کوبا در قاره پیما :

  • اصل پاسپورت فعلی و قبلی
  • دو عکس رنگی زمینه سفر سایز ۳.۴
  • ترجمه سند ملک و مدرک کار روی سربرگ دارالترجمه رسمی با مهر مترجم رسمی
  • کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی تمکن مالی به زبان لاتین با مهر بانک (حداقل موجودی برای هر نفر 45 میلیون تومان )
  • اصل تعهد محضری برگشت از کوبا و ترجمه آن

برای آگاهی از قیمت با ما در تماس باشید

روزهای مصاحبه حضوری مسافر و کنسولگری کوبا در تهران
یک شنبه / سه شنبه

درباره کوبا

کشوری است که از مجموع جزایر کارائیب تشکیل شده و پایتخت آن شهر هاوانا می باشد.
واحد پول این کشور پزو می باشد.
کشور کوبا یکی از مستعمره های اسپانیا بوده است و از لحاظ فرهنگی و گردشگری در آمریکای لاتین بسیار مشهور و شناخته شده می باشد.
این کشور به خاطر سیگار برگ، خودروهای کلاسیک و مناظر زیبایی که فقط در جزایر کارائیب می توانید پیدا و مشاهده کنید، سالهاست که جزو پرطرفدارترین مقاصد برای گرشگران و دیگر مسافران می باشد و قابل ذکر است بیشتر منبع درآمد این کشور از طریق گردشگران بدست می آید.
متقاضیان محترم سفر به کشور کوبا باید در نظر داشته باشند که برای سفر به این کشور می بایست برای ورود خود ویزا اخذ نمایند.
در ادامه این مطلب به انواع ویزاهایی که به شما اجازه ورود به خاک کشور کوبا را می دهند اشاره خواهیم کرد.

چگونه ویزای کوبا بگیریم - مراحل دربافت ویزای کوبا

انواع ویزا کوبا :

  1. ویزا توریستی ( نیاز به تعهد نامه محضری دارد مبنی بر اینکه هدف از سفر به کوبا، تفریح است و در تمام مدت اقامت در کوبا، دنبال کار در کوبا یا تحصیل در کوبا نبوده و قبل از اتمام روادید کوبا، از کشور کوبا خارج می شود  )
  2. ویزا فوری
  3. ویزا تجاری
  4. ویزا ترانزیت ( درخواست کننده ویزا ترانزیت کوبا با ارائه مدارک فوق به نتیجه می رسد. این مسافر فقط می تواند یک روز را در فرودگاه بین المللی خوزه مارتی هاوانا کوبا بگذراند. )

ویزا توریستی کوبا

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کوبا توریستی و گردشگری می باشد.
هر ساله تعداد بسیاری از گردشگران برای دیدن و تفریح به این کشور زیبا سفر می کنند اما برای سفر خود ملزم به داشتن ویزای توریستی می باشند.
در ادامه مطلب به مدارکی که برای اخذ ویزای توریستی کشور کوبا می بایست به سفارت مربوطه ارائه دهید اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای کوبا توریستی

متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که تمامی مدارکی که به سفارت کوبا ارائه می دهند می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

  • گواهی اشتغال به کار
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با پس زمینه سفید، بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کوبا
  • رزرواسیون هتل در کوبا
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه البته با تایید و مهر بانک
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی
  • در صورتی که متاهل هستید و قصد سفر خانوادگی دارید می بایست مدراک همسر و فرزندان خود(در صورت داشتن فرزند) را نیز ارائه دهید
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • بیمه مسافرتی

ویزا ترانزیت کوبا

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان کوبا نمی باشد و اقامت آنها در کشور کوبا کمتر از یک روز و یا چندین ساعت می باشد و پس از اتمام مهلت ویزای خود و رسیدن به مهلت پرواز بعدی خود خاک کشور کوبا را ترک می کنند.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی خود که نشان دهند این موضوع است که مقصد نهایی او کشور دیگری است را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی کوبا

این نوع ازویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه و مد نظرشان را دارند.
بیشتر متقاضیان اقامت به کشور کوبا ابتدا از طریق ویزای تحصیلی اقدام به اخذ ویزا می نمایند و سپس پس از گذشت مدت زمانی می توانند نسبت به اخذ تابعیت این کشور نیز اقدام نمایند.
در کشور کوبا بیش از 50 دانشگاه دولتی وجود دارد که از ادارات قانونی کشور مورد تایید هستند.
در کشور کوبا تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد 4 سال و دکترا 5 الی 6 سال به طول می انجامد.
متقاضیان با تحصیل در دانشگاه های این کشور فرصت های شغلی بسیاری را به دست می آورند.
یکی از معروفترین و پرطرفدارترین دانشگاه ها در کشور کوبا دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی می باشد.
تعداد محدودی از دانشگاه های کشور کوبا که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد در رتبه بندی دانشگاه های برتر جهان در طی چند سال اخیر قرار گرفته اند.

Oriente Santiago de Cuba دانشگاه
این دانشگاه درسال 1947 تاسیس شده و دارای 11 دانشکده و 3 محوطه دانشگاهی می باشد که در زمینه های علوم طبیعی، کشاورزی، علوم اجتماعی و ... در حال فعالیت و آموزش می باشند.

de La Havana دانشگاه
این دانشگاه در سال 1728 تاسیس شده و جزو قدیمی ترین دانشگاه های کوبا محسوب می شود که دارای 16 دانشکده می باشد.
در این دانشگاه در زمینه های گرایش علوم طبیعی، علوم اجتماعی و علوم انسانی فعالیت و تدریس انجام می پذیرد.

Marta Abreu de Las Villas دانشگاه مرکزی
این دانشگاه در سال 1952 تاسیس شده و دارای 13 دانشکده و 2 محوطه دانشگاهی می باشد.
در این دانشگاه در زمینه های گرایش حقوق، روانشناسی، علوم انسانی فعالیت و تدریس انجام می گیرد.

متقاضیان می بایست توجه نمایند برای اقدام اخذ ویزای تحصیلی می بایست تاییدیه کتبی یکی از دانشگاه های کوبا را نیز داشته باشند و به همراه مدارک خود به سفارت کشور مربوطه ارائه دهند.

مدارک مورد نیاز ویرای تحصیلی کوبا

  • نامه و تاییدیه کتبی پذیرش در یکی از دانشگاه های کوبا
  • اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • ارائه مدارکی که اثبات کند متقاضی تونایی اقامت و پرداخت تمامی هزینه های خود در مدت زمان تحصیل را خواهد داشت
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  • گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت

ویزا کار کوبا و ویزای سرمایه گذاری کوبا

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد نیاز و استفاده می باشد.
اگر فردی قصد کار در کشور کوبا را دارد می بایست قبل از اقدام به ارائه مدارک تاییدیه کتی و استخدامی و یا شراکت از یکی از موسسات و شرکت های کشور کوبا را داشته باشد و به همراه دیگر مدارک به سفارت کشور مربوطه جهت بررسی های لازو ارائه دهند.

مدارک مورد نیاز ویزای کوبا

  • نامه و یا تاییدیه استخدامی و شراکتی کتب شرکت و یا موسسه مد نظر متقاضی
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید، کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • پرینت 6 ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی

آدرس سفارت کوبا در تهران

بزرگراه اشرفی اصفهانی - بعد از پل نیایش - کوچه دربندی 2 - پلاک 491 - ساختمان 55 واحد 5
تلفن
44865097-021
روز و ساعت کاری سفارت
یکشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۴
برای امور ویزای کوبا
یکشنبه الی چهارشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۳

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کوبا ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط کوباراهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به کوبا :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به کوبا وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به کوبا از ایران به وسیله هواپیمایی ایرفلوت روسیه ( یک توقف در مسکو ) می باشد .

جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات حرکت و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما کوبا سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و تور و هتل کوبا می باشد شما می توانید

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کوبا و رزرو و خرید بلیط و تور و هتل کوبا توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

رزرو هتل در کوبا :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های کوبا را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های کوبا برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب کوبا

 

تور کوبا  :

پکیج تور کوبا قاره پیما به این شکل می باشد تور 6 شب و 7 روز هاوانا ( امکان افزودن روزهای تور نیز وجود دارد )

تور 9 شب و 10 روز ترکیبی هاوانا - وارادرو ( امکان افزودن روزهای تور نیز وجود دارد )

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تورهای کوبا قاره پیما به صفحه تورهای کوبا سایت مراجعه نمائید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای کوبا

دریافت ویزا کوبا

رزرو هتل در تمام شهرهای کوبا

تورهای ویژه کوبا

تلفن تماس : 02634252774 | 02634255490 | 02633321642

موبایل : 09121931613 | 09021931613 | 09201931613

بستن