ویزاویزا چین

اخذ ویزای چین

اخذ ویزای چین تضمینی فوری ارزان در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا چین و شرایط جدید ویزای چین و نرخ ویزای چین ( هزینه و قیمت ویزای چین ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک ویزای چین برای ایرانی ها ( ویزای توریستی چین - ویزای کاری و تجاری چین )  به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای چین تضمینی فوری ارزان در قاره پیما

مشاوره اخذ ویزای چین و دریافت فرم سفارت چین برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای چین فوری با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی چین - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای چین در قاره پیما :

اخذ ویزای چین با قیمت ارزان در قاره پیما

درباره چین - ویزای چین و ثبت و صدور ویزای چین

چین کشوری است واقع در شرق قاره آسیا و پایتخت آن شهر پکی می باشد.
زبان رسمی ساکنین و مردم کشور بزرگ چین زبان ماندارین است و واحد پول آنها یوان می باشد.
شما برای ورود به این کشور زیبا می بایست از قبل دارای ویزا و اجازه ورود به خاک کشور چین باشید که در ادامه به انواع آنها اشاره خواهیم کرد.

راهنمای کامل دریافت ویزای چنی و چگونگی اهذ ویزا چین

انواع ویزا چین

  • ویزای توریستی چین
  • ویزای انفرادی چین
  • ویزای گروهی چین
  • ویزای مولتی چین
  • ویزای تحصیلی چین
  • ویزای ترانزیت چین
  • ویزا کاری چین
  • ویزای تجاری چین

ویزا توریستی چین ارزان و فوری

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که هدفشان از سفر به چین گردشگری و تفریح و گذراندن اوقات فراغت و استراحت می باشد.
شما اگر قبلا به چین سفر کرده اید و دارای ویزا بوده اید و در حالی که هنوز ویزای شما اهتبار داشته باشد می توانید مجدد اقدام به سفر نمایید در غیر این صورت می بایست مجدد برای اخذ ویزای توریستی چین اقدام نمایید.
توجه داشته باشید افرادی که ملیتی متعلق به کشورهای: سنگاپور، برونئی و ژاپن دارند لزومی به دریافت ویزا برای سفر به خاک کشور زیبای چین ندارند ولی امکان اقامت برای این گونه از افراد تا 14 روز می باشد.
شما می بایست 1 ماه قبل از سفر خود به چین اقدام به اخذ ویزا نمایید.
البته لازم به ذکر است بررسی،تایید و اخذ ویزای توریستی چین حدود 7 روز کاری به طول می انجامد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی چین

  • اصل و کپی گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به چین
  • رزرواسیون هتل در چین
  • گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه به همراه تاییدیه و مهر بانک
  • پرداخت تمامی هزینه های اخذ ویزای چین

ویزا توریستی چین ارزان و فوری

ویزا کار چین و ویزای تجاری چین

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارب کاری و تجربه حرفه ای هستند.
به علت پر جمعیت بودن کشور و دارا بودن شغل های بسیار مسئولان این کشور توجه قابل توجهی به موضوع کار در کشور خود دارند.
این کشور دارای محیطی بسیار عالی و پر درآمد برای تجار،بازرگانان و جویندگان کار می باشد و هر ساله تعداد بسیاری از متقاضیان کار به این کشور سفر می کنند.
قابل ذکر است که دانشجویانی که در چین تحصیل می نمایند در حین تحصیل نمی توانند همزمان در چین کار نیز داشته باشند.
در این کشور شما می توانید بالاترین هزینه و درآمد را نیز داشته باشید.
یکی از کارهایی که دارای طرفداران بسیاری است آموزش زبان انگلیسی می باشد چون در چین زبان انگلیسی به خوبی صحبت نمی کنند و اگر این شغل را انتخاب می نمایید باید دارای مدرک زبان انگلیسی باشید.
متقاضیان برای اقدام به اخذ ویزای کار می بایست از طرف کارفرما و مسئولان دعوتنامه مخصوص داشته باشند.
مدت اعتبار این ویزا 30 روز می باشد که اگر خواستید بیشتر در کشور چین برای کار بمانید می بایست برای اخذ مدت زمان بیشتر مجدد به سفارت کشور مربوطه مراجعه کرده و نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک لازم برای ویزای کار و ویزا تجاری چین

  • دعوتنامه ارسالی کارفرما و یا موسسه ای که در انجا استخدام شده اید و قصد کار در آنجا را دارید
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،خواناو وصحیح پر شود
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا.

ویزای ترانزیت چین ( ویزای عبور از چین )

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور چین اقامت خواهند داشت و در مدت زمان تعیین شده می بایست خاک کشور چین را ترک نمایند.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

شرایط اخذ ویزای ترانزیت چین - قیمت ویزای ترانزیت چین :

  • ویزا ترانزیت چین / یکبار ورود / عادی 100 دلار  / فوری 130 دلار
  • ویزا ترانزیت چین / دو بار ورود  / عادی 150 دلار / فوری 180 دلار
  • اخذ ویزا ترانزیت عادی چین 1 روز کاری و اخذ ویزا ترانزیت فوری چین 3 روز کاری زمان می برد
  • روزهای کاری کنسولگری چین در تهران: یکشنبه ، سه شنبه ، پنجشنبه

مدارک لازم برای اخذ ویزا ترازنیت چین :

  • اصل پاسپورت
  • کپی ویزای مقصد
  • دو عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل بلیط صادر شده

اخذ ویزا تحصیلی چین

چین از جمله کشورهای پیشرفته در آسیای شرقی در زمینه تحصیل می باشد.
همه ساله بسیاری از متقاضیان تحصیل به کشور چین سفر می کنند و دانشگاه ها و موسسات این کشور بسیار معروف هستند و دارای رنک بالایی می باشند.
این کشور از دانشجویان خود حمایت های بسیاری نظیر کمک هزینه های تحصیلی و بورسیه را انجام می دهند و همین امر موسسات و دانشگاه های این کشور را در بین متقاضیان بسیار محبوب گردانده است.
هزینه تحصیل در چین بالا می باشد اما در مقایسه با هزینه تحصیل دیگر کشورهای اروپایی کمتر می باشد.

مدارک و شرایط ویزای تحصیلی چین

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • نامه تاییدیه پذیرش یکی از موسسات و یکی از دانشگاه های کشور چین
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • مدراکی که نشان دهند شما در مدت اقامت و تحصیل خود در چین توانایی پرداخت تمامی هزینه های تحصیلی و اقامتی خود را خواهید داشت
  • ارائه مدارک تحصیلی و ریز نمرات و ترجمه آن ها به زبان انگلیسی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوطه به اخذ ویزا تحصیلی

آدرس و تلفن سفارت چین در تهران

آدرس و تلفن سفارت چین در تهران

اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک 73
تلفن: 1-22291240-021
فکس: 22290690-021

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت چین در تهران به نشانی اینترنتی : ir.china-embassy.org مراجعه فرمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط چین

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به چین :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی ایران ایر و ماهان و جنوب چین پروازهای مستقیم به مقصد چین انجام می دهند .

همچنین امکان پرواز به چین توسط خطوط هواپیمایی آذربایجان - قطر - امارات - اتحاد - ترکیش و ایرفلوت با یک توقف به چین نیز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و رزرو ها و ساعات پرواز و طول پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما چین سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور چین می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور چین توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

پروازهای چارتر چین قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای چین

رزرو هتل در تمام شهرهای چین

پروازهای داخلی چین

بستن