اخبار
خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور باهاما

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور باهاما

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور باهاما به شرح زیر است :

اتباع ایرانی جهت ورود به باهاما به ویزا نیاز دارند و باید قبل از ورود به باهاما اقدام به دریافت ویزا نمایند . کشور باهاما در ایران سفارت ندارد.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور باهاما

فهرست کشورهایی که باهاما در آنها سفارت دارد عبارتند از :

  1. کانادا
  2. چین
  3. کوبا
  4. هائیتی
  5. بریتانیا
  6. آمریکا

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا باهاما :

- اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
- فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
- اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
- تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل).
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
- ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).
- ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، ... و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه).
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
- پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك).
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود).
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته
اخيرباشد )
- ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
- با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

مراحل اخذ اقامت و دریافت ویزا کاری باهاما :

پروسه اقامت از طریق ویزای کاری مشکل تر از سرمایه گذاری میباشد،اما با این حال دولت باهاما اقدام به اعطای اقامت این کشور از طریق ویزای کار و سرمایه گذاری میکند.

برای دریافت ویزای کاری این کشور زیبا شما باید یا دارای تخصص باشید یا در حرفه خود دارای مهارت باشید ،اگه هیچ کدوم رو ندارید در صورتی بهتون ویزا اعطا میگیره که در شغلی که شما انتخاب کردید فردی در باهاما وجود نداشته باشد.

کارهایی مثل خانه داری ، نظافت و همین کار های پیش پا افتاده توسط خود اهالی باهاما انجام میشه و نیاز به این افراد ندارند

 البته هنگام اعطا ویزای کاری از شما مدارکی یا دلایلی میخواهند که ثابت کنید بعد چند سال به کشورتان بر میگردید و با توجه به کناره گیری دولت لیبرال باهاما کمتر ویزا صادر میشه و شانس کسانی که مدارک دانشگاهیی خوبی داشته باشند خوب ویزا داده میشه.

اعتبار ویزا های کاری باهاما سه ، شش و 1 ساله هست ،که احتمالا تا 3 الی 4 سال تمدید میشه.

خرید خانه ، اعطای اقامت دائم (بدون حق کار):

با خرید خانه به ارزش 250000 دلار میتوانید اقامت دائم این کشور رو داشته باشید البته بدون مجوز کار

گرفتن اقامت دائم (با تمام حقوق شهروندی یک باهامایی):

با سرمایه گذاری 500000دلار یا بیشتر میتوانید اقامت دائم با تمام حقوق یک شهروند باهاما را داشته باشید.

((البته این نکته رو ذکر کنم ا دلار باهاما برابر با 100 سنت امریکا هست))

رزرو و خرید بلیط باهاما

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به باهاما :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به باهاما وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به باهاما از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش و قطری انجام می شود . جهت آگاهی دقیق از قیمت و روزها و ساعات پرواز و طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده و ... به قسمت بلیط هواپیما باهاما سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور باهاما می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور باهاما ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

بلیط هواپیما به تمام شهرهای باهاما

رزرو هتل در تمام شهرهای باهاما

پروازهای داخلی باهاما

CLOSE
CLOSE