ویزاویزا استرالیا

اخذ ویزای استرالیا

اخذ ویزای استرالیا تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا استرالیا و شرایط ویزای استرالیا و هزینه ویزای استرالیا همچنین اطلاعات در مورد مدارک لازم جهت اخذ ویزای استرالیا و اخذ وقت سفارت استرالیا و کلیه پرداخت های ویزا استرالیا  و نحوه پرداخت هزینه سفارت استرالیا و قیمت ویزای استرالیا ( توریستی - کار - تحصیلی - 190 - 189 و ... ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای استرالیا تضمینی در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا استرالیا و شرایط ویزای استرالیا و هزینه ویزای استرالیا همچنین اطلاعات در مورد مدارک لازم جهت اخذ ویزای استرالیا و اخذ وقت سفارت استرالیا و کلیه پرداخت های ویزا استرالیا و نحوه پرداخت هزینه سفارت استرالیا و قیمت ویزای استرالیا ( توریستی - کار - تحصیلی - 190 - 189 و ... ) به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره اخذ ویزای استرالیا :

جهت دریافت مشاوره در مورد ویزای استرالیا با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

اطلاعات کلی درباره کشور استرالیا :

استرالیا کشوری است که در نیم کره جنوبی واقع شده است و پایتخت آن شهر کانبرا می باشد.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور انگلیسی استرالیایی و واحد پول آنها دلار استرالیا می باشد.

قبل از سفارش ویزای استرالیا به قاره پیما نکات زیر توجه فرمائید :

  • شما برای ورود به خاک کشور استرالیا نیاز به داشتن ویزای استرالیا دارید که از طریق سفارت کشور استرالیا در کشور محل اقامت خود می توانید اقدامات لازم را انجام دهید ما در ادامه این متن به انواع ویزا های استرالیا اشاره خواهیم کرد.
  • توجه داشته باشید هزینه هر یک از ویزای های درخواستی متفاوت بوده و قبل از اقدام به درخواست شما می بایست نحوه پرداخت و میزان پرداختی در رابطه با ویزای درخواستی خود را از سوی سفارت مربوطه جویا شوید.
  • همچنین توجه داشته باشید تمامی مدارکی که می بایست به سفارت استرالیا ارائه دهید باید ترجمه شده و بدون هیچ نقصی باشند.

انواع ویزاهای استرالیا :

  1. ویزا توریستی
  2. ویزا تجاری
  3. ویزا تحصیلی
  4. ویزا مهاجرتی
  5. ویزا ترانزیت
  6. ویزا کنفرانس

چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم ؟

اخذ ویزای توریستی ایتالیا تضمینی

اخذ ویزای توریستی ایتالیا تضمینی :

این نوع ویزا برای افراد و متقاضیانی صادر می گردد که قصدشان از سفر به استرالیا تفریجی می باشد و در طول سفر خود اجازه کار،تحصیل و غیره را ندارند و سر تاریخ تعیین شده می باست کشور استرالیا را ترک نمایند.

انواع ویزای توریستی استرالیا :

  • ویزای توریستی استرالیا ( گردشگری )
  • ویزای توریستی خانوادگی  استرالیا ( ویزای دیدار از اقوام استرالیا )
  • ویزای توریستی کاری استرالیا

ویزای توریستی استرالیا ( قیمت ویزای گردشگری استرالیا ) :

ویزای توریستی برای افرادی که به صورت گردشگر به خاک استرالیا وارد می شوند داده شده و در مدت زمان 3 الی 12 ماه اجازه ماندن در استرالیا با این نوع روادید را دارند.

هزینه ویزای توریستی استرالیا :

برای اطلاع از هزینه صدور این نوع ویزا با شماره های قاره پیما در تماس باشید 09121931613 - 02634252774

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا - ویزای دیدار از اقوام :

اگر یکی از بستگان شما ساکن کشور استرالیا هستند شما به راحتی نسبت به دیگر متقاضیان می توانید نسبت به اخذ ویزای خود اقدام نمایید و فقط می بایست دعوتنامه ای از شخص مورد نظر را به سفارت مربوطه ارائه دهید. مدت اعتبار آن از 3 ماه الی 12 ماه می باشد.

نرخ ویزای توریستی خانوادگی استرالیا - ویزای دیدار از اقوام :

برای اطلاع از نرخ صدور این نوع ویزا با شماره های قاره پیما در تماس باشید 09121931613 - 02634252774

 

ویزای توریستی کاری استرالیا :

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری قصد سفر به کشور زیبای استرالیا را دارند.
مدت اعتبار این ویزا نیز از 3 الی 12 ماه می باشد.

قیمت ویزای توریستی خانوادگی استرالیا :

برای اطلاع از قیمت صدور این نوع ویزا با شماره های قاره پیما در تماس باشید 09121931613 - 02634252774

مدارک مورد نیاز ویزا توریستی استرالیا و ویزای دیدار از اقوام استرالیا :

  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی
  • سه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • رسید پرداخت ۱۳۵ AUD در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB در استرالیا
  • شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )
  • کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )
  • سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)
  • باید رزرو بلیط استرالیا
  • رزرو هتل در استرالیا
  • برنامه سفر به استرالیا
  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی
  • آخرین مالیات پرداخت شده
  • مدرک کاری
  • مدرک مالی
  • سند مالکیت دعوت کننده

ویزای تجارت استرالیا و ویزا سرمایه‌گذاری استرالیا :

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد نیاز و استفاده می باشد.
افراد متقاضی در ابتدا می بایست ویزای موقت تجاری و سرمایه گذاری بگیرند و بعد از گذشت 2 الی 4 سال می توانند برای ویزای دائم تجارت و سرمایه گذاری خود اقدام نمایند.

شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری و ویزای تجاری استرالیا :

برای اخذ این نوع ویزا شما می بایست دارای سرمایه خاص و حداقل سن مشخصی باشید که در قسمت مدارک مورد تیاز به آنها اشاره شده است

مدارک مورد نیاز برای درخواست اخذ ویزای تجارت و سرمایه گذاری استرالیا به شرح زیر است:

  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی
  • سه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • رسید پرداخت ۱۳۵ AUD در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB در استرالیا
  • شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )
  • کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )
  • سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )
  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)
  • باید رزرو بلیط استرالیا
  • رزرو هتل در استرالیا
  • برنامه سفر به استرالیا
  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی
  • آخرین مالیات پرداخت شده
  • مدرک کاری
  • مدرک مالی
  • سند مالکیت دعوت کننده
  • رزومه کاری
  • مدارک دال بر ارتباط تجاری با شرکت در استرالیا
  • فرم ۱۴۱۵
  • فرم ۱۲۲۱

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا

این نوع ویزا مخصوص متقاضیانی است که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز معتبر تحصیلی در کشور استرالیا می باشند.

درباره ویزای تحصیلی استرالیا

توجه داشته باشید متقاضی قبل از ورود به یکی از دانشگاه های کشور استرالیا باید در یکی از مراکز تحصیلی استرالیا پذیرفته شده و همچنین شرایط مالی زندگی و تحصیلی در استرالیا را داشته باشد.
این نوع ویزا برای حداکثر 5 سال صادر میگردد که در شرایطی خاص که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد ممکن است بیشتر شود:
اگر دانشجویی در حال تحصیل در یکی از رشته های پزشکی و یا معماری باشد که مدت زمان اتمام و فارغ التحصیلی این رشته ها 6 سال می باشد.

شرایط ویزای تحصیلی استرالیا

  • در یکی از دوره های آموزشی معتبر استرالیا پذیرفته شده باشد.
  • اگر متقاضی زیر 18 سال باشد می بایست هزینه های تحصیلی او از پیش تامین و پرداخت شده باشد.
  • شما برای تحصیل یا از شرکتی معتبر در استرالیا و یا از دانشگاه های استرالیا می توانید بیمه دانشجویی دریافت نمایید.
  • همچنین برای اخذ ویزای دانشجویی شما می بایست برخی مراحل پزشکی را نیز بگذرانید و به علت اینکه این نوع آزمایشات مدت زمان زیادی طول می کشد شما می توانید قبل از اقدام به ارائه مدارکتان به سفارت مربوطه برای آزمایشات پزشکی خود درخواست دهید و اقدامات لازم را انجام دهید.
  • معمولا برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا سوالاتی برای متقاضیان پیش می آید که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی استرالیا :

توجه داشته باشید که تمامی مدارک شما می بایست ترجمه شده باشند.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار.
    عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کانلا از روبرو.
    اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.
    مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی.
    فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی.
    نامه و مدارک تحصیلی شما.
    مدارک مالی.
    پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد.
    گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید.
    ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی استرالیا.
    ارائه گواهی عدم سوء پیشینه.

 

ویزای والدین استرالیا

این نوع ویزا برای افراد و متقاضیانی می باشد که بیشتر از نیمی از فرزندانشان در کشور استرالیا زندگی می کنند.
توجه داشته باشید بعد از تایید سفارت استرالیا و دریافت ویزای مربوطه، پس از زندگی در استرالیا به مدت 4 سال متقاضیان با داشتن شرایط لازم حق درخواست شهروندی را نیز خواهند داشت.

ویزای همسر استرالیا

این نوع ویزا مرتبط برای اشخاصی است که همسرشان تابعیت استرالیایی دارد و در صورتی که فرد مور نظر طی مدت 2 سال با همسرش زندگی کند می تواند بعد از آن دخواست اقامت دائم را بدهد.

ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا

این نوع ویزا مرتبط با اشخاصی است که تمامی خانواده و بستگانشان در کشور استرالیا اقامت دارند و فرد متقاضی تنها بازمانده از انها در ایران می باشد.

ویزا کنفرانس استرالیا 

برای اخذ ویزای کنفرانس استرالیا باید تاییدیه ثبت نام در کنفرانس در استرالیا را داشته باشید.

ویزای ترانزیت استرالیا و مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت استرالیا :

  • فرم ۸۷۶
  • فرم اطلاعات اضافی
  • کپی ویزا مقصد
  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • رزرو بلیط مقصد

دو هفته پس از دریافت مدارک، به درخواست مسافر رسیدگی می شود

پرداخت هزینه های سفارت و ویزای استرالیا با کارت اعتباری

سوالات متداول درباره ویزای استرالیا

سوال: آیا با این ویزایی که دریافت می کنیم می توانید اقامت دائم نیز داشته باشیم؟
جواب: خیر این امکان به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.

سوال: برای ویزای تحصیلی چه مردک زبانی مورد نیاز است؟
جواب: مدرک آیلتس که بنا بر میزان و مقطع تحصیلی شما متفاوت می باشد.

سوال: در هنگام درخواست اخذ ویزای استرالیا چخ مدرکی به ما کمک میکند و لازم می باشد؟
جواب: مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم برای دوره کارشناسی، مدرک کارشناسی برای دوره کارشناسی ارشد.

سوال: آیا برای داشتن این ویزا وضعیت مالی مهم است؟
جواب: بله به علت اینکه هزینه تحصیل در کشور استرالیا بسیار بالا می باشد و شما می بایست توانایی پرداخت آن را داشته باشید.

 

آدرس سفارت استرالیا در تهران

شما برای ارائه دخواست برای اخذ هر یک از ویزا های مرتبط با کشور استرالیا می بایست به سفارت این کشور مراجعه نمایید.
در ادامه می توانید آدرس و شماره تماس سفارت استرالیا در تهران را ملاحظه نمایید.
آدرس:
خیابان خالداسلامبولی، خیابان بیست و سوم، شماره ١٣
تلفن:
88724456-021
021-88724457
021-88724458
فکس:
021-88720484
021-88720490
روز و ساعات کاري: يکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الي 15:30 - پنجشنبه ها از ساعت 7:30 الي 14:45

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت استرالیا در تهران به نشانی اینترنتی www.iran.embassy.gov.au مراجعه نمائید .

 

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استرالیا ( مسافرتی و کار و تحصیلی و ... ) با هم متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط استرالیا

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به استرالیا :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به استرالیا وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به استرالیا از ایران به وسیله

  • هواپیمایی امارات ( یک توقف در دبی )
  •  قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه )
  •  اتحاد ایرویز ( یک توقف در ابوظبی )
  • عمان ایر ( یک توقف در امان )
  • ماهان ایر و ایر آسیا  ( یک توقف در کوالالامپور ) ارزانترین بلیط استرالیا

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت قیمت بلیط هواپیما استرالیا سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا تضمینی استرالیا - بلیط هواپیما استرالیا - هتل و تور استرالیا می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استرالیا - بلیط هواپیما استرالیا - هتل و تور استرالیا توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

09121931613 - 02634252774

رزرو هتل در استرالیا :

قاره پیما امکان رزرو کلیه هتل های استرالیا را برای شما فراهم نموده است و شما می توانید پس از کسب اطلاعات دقیق ( از کارشناسان قاره پیما ) در مورد هر یک از هتل های استرالیا برای رزرو هتل خود از طریق قاره پیما اقدام نمائید .

لیست برخی از هتل های خوب استرالیا به ترتیب ستاره

 

تور استرالیا :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای استرالیا از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید و به صفحه تور استرالیا سایت مراجعه نمائید

بلیط هواپیما به تمام شهرهای استرالیا

رزرو هتل در تمام شهرهای استرالیا

پروازهای داخلی استرالیا

آموزش و پرداخت هزینه ویزای استرالیا

بستن