اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا شنگن و شرایط دریافت ویزای شینگن و هزینه اخذ ویزای شینگن همچنین اطلاعات در مورد مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن و سایر اطلاعات در مورد ویزا شینگن به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای شینگن در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزا شنگن و شرایط دریافت ویزای شینگن و هزینه اخذ ویزای شینگن همچنین اطلاعات در مورد مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن و سایر اطلاعات در مورد ویزا شینگن به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره اخذ ویزای شینگن- اخذ ویزای شینگن فوری و تضمینی :

جهت دریافت مشاوره در مورد ویزا شنگن با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 – 02634252774

اخذ ویزای شینگن ارزان و ویزای شینگن فوری و اخذ تضمینی ویزای شینگن در قاره پیما

 

ویزای شنگن چیست ؟

ویزای شنگن اروپا ویزایی است که با داشتن آن شما می توانید به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا ( شنگن ) در قاره اروپا به راحتی سفر کنید.
بسیاری از ایرانیها برای رفتن به کشورهای اروپایی نیاز به داشتن ویزا دارند و بهترین روش برای دریافت ویزا اروپایی اخذ ویزای شینگن می باشد.
26 کشور عضو منطقه شنگن با هم توافق دارند که افرادی که دارای ویزای شنگن هستند برای رفت و آمد به کشورهایشان محدودیتی نداشته باشند که از این 26 کشور، تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا ( اتحادیه اروپا ) می باشند.
اکثر کشورهای اروپایی به جز بریتانیا،رومانی،بلغارستان،قبرس و ایرلند عضو اتحادیه اروپا می باشند و برای ورود به خاکشان نیاز به داشتن ویزای شنگن هستید.
در ادامه به برخی از کشورهایی که برای سفر به آنجا نیاز به داشتن ویزای شنگن می باشد اشاره خواهیم کرد:

کشورهای عضو اتحاد شینگن :

  • اتریش
  • جمهوری چک
  • هلند
  • لهستان
  • پرتغال
  • استونی
  • فنلاند
  • لوکزامبورگ
  • اسپانیا
  • سوئد
  • ایتالیا
  • لیتوانی
  • نروژ
  • مجارستان
  • سوییس
  • یونان
  • آلمان
  • فرانسه

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن همانند دیگر ویزاها دارای انواع متفاوتی می باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

ویزای ملی شنگن

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد اقامت دائم،تحصیل و یا کار در کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند که تمامی مراحل امنیتی و بررسی های لازم می بایست انجام پذیرد و در صورت تایید ویزا برای شخص مورد نظر صادر می گردد.

ویزای معتبر در منطقه ی محدود شینگن و اخذ ویزای شینگن توریستی

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد سفر به کشور های عضو حوزه شینگن را دارند و بعد از بررسی های لازم و بعد از تایید صادر می گردد اما تفاوت آن در این است که شما در صورت داشتن این نوع از ویزا فقط می توانید به کشورهایی که در ویزای شما نام آنها قید شده است سفر کنید و به غیر از نام هایی که در ویزای شما قید شده اگر قصد سفر به کشور دیگری را داشته باشید به شما اجازه ورود به خاک آن کشور داده نخواهد شد.

ویزای عادی شنگن

این نوع از ویزای شنگن برای افرادی صادر می شود که قصد سفر به یکی از کشورهای عضو اتحاد شنگن را دارد پس از بررسی و تایید صادر می گردد که حداکثر اعتبار آنها 90 روزه و در دوره زمانی 6 ماهه می باشد و بعد از اتمام مهلت ویزا فرد دارنده ویزا دیگر نمی تواند از این ویزا استفاده نمایید.

A ویزا شینگن

این نوع ویزا “ویزای ترانزیت فرودگاه” می باشد و دارنده این نوع از ویزا فقط اجازه حضور در فرودگاه کشور مربوطه را دارد و نمی تواند وارد خاک کشوری که در آنجا حضور دارد بشود.

B ویزا شنگن

این نوع ویزا برای عبور و ترانزیت می باشد و فرد می بایست از خاک کشور عضو اتاحدیه شنگن در مدت حداکثر ۵ روز، به مقصدی خارج از این منطقه سفر کند.

C ویزا شینگن

این نوع ویزا در واقع روادید کوتاه مدت است برای حضور افراد در کشور های عضو اتحادیه شنگن که به انواع ویزای یکبار ورود،ویزای دوبار ورود و ویزای چندبار ورود تقسیم می شود.

مراحل دریافت ویزای شینگن

برای دریافت این نوع ویزا بهتر است که قبل از آماده سازی مدارک خود از سفارت کشور مربوطه وقت بگیرید که نحوه گرفتن نوبت مصاحبه و انگشت نگاری برای بعضی سفارت ها به صورت تلفنی و بعضی دیگر به صورت اینترنتی می باشد،بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید زیرا سفارت ها معمولا به تمامی درخواست کنندگان زمان عادی برای ارائه مدارک می دهند.
اول از همه شما می بایست فرم درخواست ویزای شنگن کشور مربوطه را پر نمایید که این فرم ها را می بایست از سفارت کشور مروبطه دریافت نمایید و بعد از تکمیل آن در زمان معیین به همراه دیگر مدارک خود به سفارت ارئه دهید.

مدت زمان و هزینه صدور ویزای شینگن

معمولا زمان بررسی مدارک و سوابق شما 2 الی 3 هفته طول می کشد اما امکان این موضوع نیز وجود دارد که زودتر نیز جواب شما صادر گردد، اما دیگر نهایتا تا 6 هفته بعد از ارائه مدارک خود به سفارت جواب نهایی برای شما داده خواهد شد.
برای ورود شما به کشورهای عضو حوزه شنگن هم تاریخ ویزا و هم مدت اعتبار آن مهم و قابل توجه می باشد.
قیمت صدور بابت ویزای شنگن…. یورو می باشد که در زمان اعلامی سفارت باید به صورت نقدی آن را به مسئولین مربوطه پرداخت نمایید.
توجه داشته باشید پرداخت برای کودکان از 6 سال الی 12 سال نیز …. یورو می باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای شنگن

  • شما برای دریافت ویزای شنگن می بایست مدارک زیر را جهت بررسی به سفارت مربوطه کشور مد نظر ارائه دهید.
  • دریافت و تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن کشور مربوطه.
  • ترجمه رسمی شناسنامه و فوتوکپی از تمامی صفحات.
  • کپی ازتمامی صفحات گذرنامه (توجه داشته باشید گذرنامه شما حتما می بایست حداقل دارای 6 ماه اعتبار بعد از تاریخ درخواست ویزا داشته باشد).
  • عکس رنگی از فرد درخواست دهنده واگر همراهی در گذرنامه خود داردی عکس رنگی همراه خود را نیز می بایست به همراه داشته باشید.
  • اگر از محل کار خود اقدام می نمایید می بایست معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت را با خود به همراه داشته باشید و همچنین باید منابع مالی خود را نیز ارائه دهید.
  • گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  • اگر دارای بیمه کاری هستید می بایست پرینت و سوابق سه ماه آخر خود را ارائه دهید.
  • اصل و ترجمه سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط رفت و برگشت شما به کشور مربوطه.
  • بیمه مسافرتی شما که مربوط به مدت اقامت شما در کشور مذکور می باشد.
  • رزواسیون هتل برای مدت اقامت در کشور مربوطه.
  • اگر دارای دعوتنامه هستید،اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای شما فرستاده است و توجه نمایید اگر دارای دعوتنامه هستید دیگر نیازی به داشتن رزرواسیون هتل برای ارئه به سفارت ندارید.
  • سوالات متداول پرسیده شده در سفارت خانه های ویزای شینگن :

سوالات متداول پرسیده شده در سفارت خانه های ویزای شینگن :

همانطور که می دانید در زمان مراجعه شما به سفارت های مربوطه و در هنگام مصاحبه سوالات گوناگونی از شما پرسیده می شود که ما به برخی از مهمترین و متداولترین سوالاتی که از شما پرسیده می شود اشاره خواهیم کرد.

  • آیا آشنا،دوست و یا فامیلی در یکی از کشور های عضو حوزه شینگ دارید؟
  • قصد سفر به کدام یک از کشورهای عضو حوزه شنگن را دارید؟
  • چه مدت قصد اقامت دارید؟
  • در مدت زمان سفر خود در کجا و چه محلی اقامت خواهید داشت؟
  • درمدت زمان اقامن و سفر خود هزینه هایتان را چگونه و به چه نحوی تامین خواهید کرد؟
  • آیا تا کنون به کشورهای عضو حوزه شنگن سفر کرده اید؟
  • هدف شما از سفرتان چیست؟
  • به چه شغلی مشغول هستید؟
  • چه تضمینی دارید که مجدد به کشور خود باز خواهید گشت ؟
  • آیا ازدواج کرده اید؟ اگر بله، همسر شما چه کار می کند و چند وقت است که ازدواج کرده اید؟
  • آیا دارای فرزند یا فرزندانی هستید؟اگر بله،چند سال دارند و به چه کاری مشغول هستند؟
  • اگر کار نمیکنید و بازنشسته هستید،چه مقدار حقوق بازنشستگی به طور ماهانه دریافت می کنید؟
  • در صورتی که ویزای شما ریجکت شود و به شما اجازه ورود ندهند شما چه کار خواهید کرد؟

بیمه مسافرتی برای ویزای شینگن

شما به هر دلیل و هدف و مدتی که قصد سفر و اقامت در یکی از کشور های عضو حوزه شنگن را که دارید می بایست برای تمامی روزهای حضور خود بیمه ای داشته باشید که تمامی مناطق کشورهای عضو حوزه شنگن را پوشش دهد.
حداقل پوشش بیمه ای که می بایست شما داشته باشید و بیمه باید آن را پوشش دهد به میزان …. یورو می باشد.

کدام یک از کشورها آسانتر ویزای شنگن می دهند؟

برخی از کشور وجود دارند که به نسبت دیگر کشورها آسانتر و راحتر به شما ویزای شنگن را می دهند و در ادامه به برخی از آن کشورها اشاره خواهیم کرد.
آلمان
فرانسه
اتریش
و…

دلایل ریجکت ویزای شنگن

امکان این موضوع وجود دارد که درخواست ویزاس شنگن شما بعد از بررسی های انجام گرفته از طرف افسر کنسولگری رد شود.
در ادامه به برخی مسائلی که باعث خواهد شد که درخواست اخذ ویزیا شنگن شما رد شود اشاره خوایم کرد.

  • ارائه ندادن مدارک کافی برای بازگشت شما بعد از سفرتان به کشور خود.
  • داشتن دعوتنامه ازیکی از اقوام درجه یک شما که ایم امکان و حدس را به افس کنسولگری می دهد که امکان بازگشت شما بعد از سفرتان صفر خواهد بود.
  • داشتن سو پیشینه در کشور محل تولدتان.
  • نداشتن هدف مشخص برای اقامت شما برای سفرتان.
  • ارائه پوشش بیمه ای نامناسب و نامعتبر برای سفر خود و مدت اقامتی که می خواهید داشته باشید.
  • ارائه گذرنامه آسیب دیده(مظور از آسی دیده ظاهر نامناسب و صفحات مخدوش شده و … می باشد).
  • مشخص نبودن محل اقامت شما در حین مدت سفر.

اخذ ویزای شینگن بدون وثیقه و سند ملکی امکان پذیر نمی باشد

سوالات مسافران در مورد ویزای شینگن

سوالات مسافران در مورد ویزای شینگن

معمولا در خصوص دریافت و اخذ ویزا برای مسافران سوالاتی پیش می آید که در ادامه ما به برخی از این سوالات متداول اشاره خواهیم کرد.

سوال: چه زمانی می بایست برای ویزای شنگن اقدام نماییم؟
جواب: قبل از ورود به کشور عضو حوزه شنگن می بایست ویزای خود را دریافت کرده و در پاسپورت شما درج گردد.

سوال: کدام کشورها عضو معاهده شنگن محسوب می شوند؟
جواب: کشورهایی که برای ورود به خاک کشورشان می بایست دارای ویزای شنگن باشید عبارتند از فرانسه،اتریش،جمهوری چک،فنلاند،یونان،آلمان،مجارستان،پرتغال،ایتالیا،اسپانیا،سوئد،سوییس،لهستان،مالتا،لوکزامبورگ،بلژیک.

سوال: آیا برای ارائه مدارک می بایست از سفارت وقت قبلی داشته باشیم؟
جواب: بله شما می بایست برای ارائه مدارک خود از قبل وقت مصاحبه در سفارت مربوطه را داشته باشید.

سوال: بعد از ارائه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن در صورت داشتن پاسپورت قبلی آیا می بایست پاسپورت قبلی را نیز ارائه دهیم؟
جواب: بلی اگر شما دارای پاسپورت قبلی هستید که در آن دارای ویزای شنگن می باشید حتما می بایست آن را نیز به همراه مدارک خود به سفارت مربوطه ارائه دهید.

سوال: اگر برای اخذ ویزای شنگن دارای دعوتنامه باشیم متن این دعوتنامه باید شامل چه مواردی باشد و آیا می شود بهصورت ایمیلی ویا از طریق فکس باشد یا می بایست اصل دعوتنامه را ارائه دهیم؟
جواب: درون آن می بایست هدف شما از سفر و اینکه در کجا و چه مدت قصد اقامت دارید و منابع مالی و مشخصات دعوت کننده شما قید شود.
توجه داشته باشید اعتبار دهوتنامه شما 3 ماه می باشد.
اطلاعات دعوتنامه و مشخصات شخصی شما می بایست با هم همخوانی و مطابقت داشته باشد.

سوال: آیا بلیط رفت و برگشت خریداری شده و بیمه مسافرتی باید همزمان با فرم درخواست اخذ ویزای شنگن به سفارت کشور مربوطه ارائه شود؟
جواب: بله در زمان ارائه مدارک شما به سفارت باید بیمه مسافرتی و بلیط رفت و برگشت خود را نیز به مسئولان کنسولگری و افسران مربوطه سفارت ارائه دهید.

سوال: بعد از دریافت ویزای شنگن چه مدت اجازه اقامت در کشور مربوطه دا خواهیم داشت؟
جواب: مدت زمانی که اجازه استفاده از ویزای خود را دارید 90 روز است که در طی 6 ماه می توانید از ویزای شنگن خود استفاده نمایید.

سوال: در صورتی که بعد از ارائه مدارک به سفارت درخواست اخذ ویزای شنگن از طرف مسئولین ریجکت شد آیا امکان اعتراض وجود دارد؟
جواب: بله شما بعد از ریجکت شدن درخواستتان می توانید بخاطر عدم پذیرش روادید، درخواست تجدید نظر نماید.
شما برای این درخواست یا می توانید شخصا اقدام نمایید و یا از طریق نماینده قانونی خود این اقدام را به صورت کتبا انجام نمایید.
شما حداکثر تا 30 روز بعد از ریجکت شدن درخواستتان امکان ارائه درخواست تجدید نظر را خواهید داشت.

hob ,dchd adk’k t,vd jqldkd hvchk hqldkd

CLOSE
CLOSE