خانه / ویزا / ویزای ایران

ویزای ایران

اخذ ویزای ایران توریستی تجاری نمایشگاهی فرودگاه با ارزانترین قیمت و سریع ترین زمان ممکن جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزا ایران و نحوده دریافت ویزا ایران و هزینه دریافت ویزا ایران متن زیر را مطالعه نمائید .

ویزای ایران

اطلاعات کلی درباره اخذ ویزای ایران

شما مسافران عزیزی که قصد سفر به کشور زیبا و مهمان نواز ایران را دارید می بایست پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه را داشته باشید تا بتوانید برای دریافت ویزا و سفر به ایران اقدامات لازم را انجام دهید.
توجه داشته باشید که مسافران خارجی چنانچه تمایل به به رفتن به مناطق آزاد نظیر: کیش،قشم و یا چابهار را دارند برای رفتن به آنجاها نیاز به اخذ روادید ندارند و در هنگام ورود می توانند مجوز حضور 14 روزه دزیافت کنند اما اگر قست اقامت بیش از 14 روز را دارید باید وزارت امور خارجه را در جریان قرار دهید تا اقدامات لازم جهت اقامت بیشتر شما انجام شود.
توجه داشته باشید طبق قوانین ایران اتباعی که ترک تابعیت ایران را نکرده اند و در خارج از کشور ساکن هستند و قصد مسافرت به ایران را دارند حتما می بایست با پاسپورت ایرانی خود اقدام به سفر به ایران نمایند.

مدارک مورد نیاز ویزای ایران برای اتباع خارجی که دارای مادر ایرانی و پدر خارجی هستند :

اتباع خارجی که دارای مادر ایرانی هستند اما پدر آنها خارجی می باشد و قصد سفر به ایران را دارند علاوه بر مدارک درخواستی سفارت مربوطه می بایست مدارک زیر را نیز به همراه دیگر مدارک خود ارائه دهند:

  • درخواست کتبی مادر
  • سند ولادت
  • کپی گواهی ازدواج.

مدارک مورد نیاز ویزا ایران برای اتباع خارجی آقا که همسر ایرانی دارند :

اتباعی خارجی آقا که همسر ایرانی داشته و قصد سفر به ایران را دارند علاوه بر مدارک درخواستی سفارت مربوطه می بایست مدارک زیر را نیز به همراه دیگر مدارک خود ارائه دهند:

  • کپی گواهی ازدواج
  • درخواست کتبی زوجه

برای دریافت هر نوع روادید برای ورود به ایران چند مدرک مشترک وجود دارد که باید به همراه دیگر مدارک خود به سفارت مربوطه ارائه دهید:

  • فرم درخواست روادید
  • عکس 3*4 ( از روبرو،بدون روتوش،بدون عینک و با زمینه سفید )
  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه ( دارای برگه های سفید کافی )

شما خودتان می توانید با مراجعه به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام به اخذ روادید خود نمایید اما چنانچه می خواهید مراحل دریافت روادید را توسط قاره پیما که دارای مجوز اخذ روادید ایران هست انجام دهید  قیمت و مدت زمانی که طی می شود تا روادید شما صادر گردد کمتر از زمانی خواهد بود که شما شخصا بخواهید برای دریافت روادید اقدام نمایید.

در این صورت قاره پیما دعوتنامه ای به نام شما صادر کرده و پس از تائید بخش صدور روادید جمهوری اسلامی ایران به قاره پیما شماره تایید صدور ویزا ایرانی را می دهد و مهمان می توانید با داشتن آن شماره به قسمت کنسولگری ایران مراجعه کرده و به ارائه کد مربوطه ویزای درخواستی خود را دریافت کند.

توجه داشته باشید اعتبار هر نوع روادیدی که به اشخاص و مسافران داده می شود بر اساس مدت زمان قید شده معتبر می باشد و اگر شما دیرتر از تاریخ مذکور اقدام به سفر نمایید روادید شما باطل می شود و مجددا می بایست نسبت به اخذ روادید ایران خود اقدام نمایید

چنانچه به ایران آمده می خواهید بیشتر از حد مجاز قید شده در ویزای خود در ایران بمانید حتما می بایست مقامات اداره گذرنامه و کنسولگری ایران را در جریان قرار دهید تا در صورت تایید بتوانند اقدامات لازم جهت درخواست شما را در اسرع وقت انجام دهند.

شما از طرق مختلف و تحت عنواین متفاوت می توانید نسبت به اخذ روادید خود اقدام نماید که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

جهت آگاهی از نحوه اخذ ویزای ایران توسط قاره پیما و هزینه و شرایط آن با شماره های ما در تماس باشید

02634252774 – 09121931613

انواع ویزای ایران

کشورهایی که اتباع آنها می توانند بدون ویزا وارد ایران شوند :

آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، لبنان، گرجستان، ارمنستان، ونزوئلا، مصر و مالزی نیاز به اخذ روادید برای ورود به ایران را ندارند و می توانند با توجه به قوانین و شرایط تعیین شده جمهوری اسلامی ایران مجوزهای لازم برای ورود به کشور ایران را کسب نمایند.

انواع ویزای ایران :

ویزای فرودگاهی ایران ( مدارک مورد نیاز ویزا فرودگاهی ایران ) :

برای دریافت ویزا فرودگاهی ایران بیشتر کشورها به غیر از( آمریکا،انگلیس،افغانستان،عراق،کانادا،اردن،کلمبیا،بنگلادش،سومالی و پاکستان ) می توانند فرم درخواست صدو روادید خود را برای قاره پیما ارسال نمایید و در صورت موافقت قاره پیما با ارائه شماره مجوز به آنها – می توانند با ارائه شماره مجوز به دفاتر اداره گذرنامه و روادید وزارت خارجه در فرودگاه‌های بین‌المللی ایران مراجعه کرده و روادید 2 هفته ای خود را دریافت نمایند.

فرودگاه هایی که می توانید با ویزای فرودگاهی ایران به آنها وارد شوید :

  • فرودگاه امام خمینی (ره)
  • مهرآباد
  • کیش
  • قشم
  • بوشهر
  • شیراز
  • تبریز
  • مشهد
  • چابهار

نام کشورهایی که می توانند ویزا فرودگاهی ایران دریافت نمایند :

در ادامه به برخی از کشور هایی که اجازه دریافت ویزا فرودگاهی ایران از فرودگاه های قید شده را دارند اشاره می کنیم:
اتریش،آلمان،اوکراین،امارات،اسلوانی‌، اسلوواکی،هند،هلند،قطر،قبرس،مغولستان،نروژ،مالزی،لهستان،لوکزامبورگ،فرانسه،کرواسی،کره جنوبی،کره شمالی،بلژیک،کرواسی،کویت،روسیه،کلمبیا،دانمارک،ازبکستان،قرقیزستان،سوئد،ژاپن،سنگاپوربحرین،برزیل و…

جهت آگاهی از نحوه اخذ ویزای ایران توسط قاره پیما و هزینه و شرایط آن با شماره های ما در تماس باشید

02634252774 – 09121931613

ویزای تجاری ایران :

کارشناسان،متخصصان و بازرگانانی که برای کار و تجارت قصد سفر به جمهوری اسلامی ایران را دارند در صورت داشتن دعوتنامه از طرف شرکتی که قصد همکاری با انها را دارند(حقیقی و یا حقوقی) می توانند نسبت به اخذ ویزا تجاری ایران خود اقدام نمایند و همچنین می بایست مدارک زیر را به قاره پیما ارائه دهند:

مدارک مورد نیاز ویزا تجاری ایران :

  • تکمیل فرم درخواست روادید.
  • عکس 3*4(بدون روتوش،با زمینه سفید)
  • دعوتنامه از طرف شرکت مد نظر در ایران
  • پرداخت هزینه سفر
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • نامه درخواست روادید از طرف شرکت خارجی به‌ سفارت جمهوری اسلامی ایران با تعیین اهداف سفر و مدت سفر( نامه می بایست بر روی سربرگ و با مهر باشد )
  • اسکن و ارائه مدارک کاری.

ویزای 72 ساعته تجاری ایران ( مدارک مورد نیاز دریافت ویزا 72 ساعته تجاری ایران ) :

افرادی که در کشور خود دارای اقامت معتبر هستند و رابطه ویزایی با کشور جمهوری اسلامی ایران دارند می توانند با ارائه مدارک زیر اقدام به اخذ روادید 72 ساعته تجاری نمایند.
شرکت دعوت کننده شخص مورد نظر می بایست 48 ساعت قبل از پرواز مهمان خود هماهنگی های لازم با اداره گذرنامه و روادید جمهوری اسلامی ایران را انجام داده و مجوز های لازم را اخذ نماید.
پس از موافقت، فرد متقاضی می‌تواند به ایران سفر نماید و به هنگام ورود نسبت به اخذ روادید خود از دفتر وزارت امور خارجه مستقر در مبادی ورودی اقدام نماید.

ویزای توریستی ایران

ویزای توریستی ایران :

افرادی که قسد سفر توریستی به ایران را دارند باید برای اخذ ویزا توریستی ایران مدارک زیر را به قاره پیما ارائه دهند:

مدارک مورد نیاز ویزا توریستی ایران :

  • تکمیل فرم کتبی دخواست روادید.
  • عکس 3*4(از روبرو،با زمینه سفید،بدون کلاه و عینک،بدون روتوش)
  • کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه.
  • پرداخت هزینه صدور روادید.

ویزای ترانزیت ایران ( ویزا عبور ) :

این نوع روادید برای افرادی صادر می گردد که قصد سفر زمینی و عبور از مرز کشور جمهوری اسلامی ایران را دارند.
این افراد در مدت زمان حداکثر 7 روز می توانند به صورت ترازیت از مرز ایران و بصورت زمینی عبور نمایند.

مدارک مورد نیاز ویزا ترانزیت ایران :

  • تکمیل فرم درخواست اخذ روادید
  • روادید معتبر کشوری که از آنجا قصد سفر به ایران را دارند
  • عکس 3*4(با زمینه سفید،بدون روتوش،بدون عینک و کلاه)
  • پرداخت هزینه صدور روادید.
  • اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه.

جهت آگاهی از نحوه گرفتن ویزا ایران توسط قاره پیما و مبلغ و شرایط آن با شماره های ما در تماس باشید

02634252774 – 09121931613

ویزای مولتی ایران ( درباره ویزا مولتی ایران ) :

اتباع کشور های که که در طول سال چندین مرتبه به ایران جهت امور کاری سفر می کنند اقدام به دریافت این نوع ویزا می نماییند که با یکبار پرداخت هزینه ویزا مولتی ایران بتوانند چندین مرتبه به ایران سفر کنند و در هر بار سفر خود هزینه جداگانه ای پرداخت ننمایند.

توجه داشته باشید کسانی که متداولا از ویزای توریستی برای ورود به ایران استفاده کرده اند نمیتوانند ویزای مولتی ایران را دریافت کنند.

مسافر و فردی که درخواست اخذ ویزای مولتی را دارد باید در یکسال گذشته حداقل سه ویزای یکبار ورود تجاری دریافت کرده باشد تا بتواند از خدمات ویزای مولتی ایران استفاده نماید.

افرادی که قصد دریافت ویزای مولتی ایران را دارند می بایست به نکات زیر توجه داشته باشند:

  • ویزای مولتی به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد
  • کشورهای انگلستان، کانادا و آمریکا امکان اخذ ویزای مولتی ایران را ندارند
  • روز اقامت یعنی میهمان در هربار ورود به کشور ایران میتواند به اندازه مدت اقامت خود حضور داشته باشد و در پایان مدت زمان تعیین شده می بایست از کشور خارج شود.

انواع دیگر روادید برای حضور و سفر به ایران نیز وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

  • ویزای سیاحتی ایران
  • ویزای ورزشکاران ایران
  • ویزای زیارتی ایران
  • ویزای سیاسی ایران
  • ویزای مطبوعاتی ایران
  • ویزای تحصیلی ایران

درباره کشور ایران

درباره کشور ایران :

ایران با نام رسمی جمهوری اسلامی ایران کشوری است در منطقه خاورمیانه و واقع در جنوب غربی آسیا و پایتخت آن تهران می باشد.
ایران با کشورهای:ارمنستان،ترکمنستان،جمهوری آذربایجان،افغانستان،پاکستان،ترکیه،عراق هم مرز است و همچنین از شمال به دریای خزر،از جنوب به خلیج فارس و دریای عمان محدود می شود.
ایران قدرتی منطقه ای و متوسط در خاورمیانه است.
ایران به‌خاطر ذخایر بزرگ سوخت فسیلی‌اش که شامل بزرگترین میدان گاز طبیعی در جهان و چهارمین ذخایر نفتی بزرگ کشف و تأیید شده می‌شود نفوذ و نقش قابل توجهی را دارا می باشد.
زبان رسمی در ایران فارسی است و از همه نوع اقوامی در ایران سکونت و اقامت دارند.
بیش از نیمی از ایران کویری و نیمه کویری است. حدود یک سوم ایران نیز کوهستانی است و بخش کوچکی از ایران نیز از جلگه‌های حاصلخیز تشکیل شده‌است.

جهت آگاهی از نحوه دریافت ویزای ایران توسط قاره پیما و قیمت و شرایط آن با شماره های ما در تماس باشید

02634252774 – 09121931613

CLOSE
CLOSE