مهاجرت به اکوادور

مهاجرت به اکوادور

قیمت و هزینه مهاجرت و دریافت اقامت اکوادور

مهاجرت به اکوادور و اخد تضمینی اقامت اکوادور در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات تکمیلی برای اخذ اقامت دائم اکوادور – مزایای تابعیت اکوادور و شرایط مهاجرت به اکوادور و هزینه دریافت تابعیت و شرابط اخذ اقامت اکوادور همچنین اطلاعات در مورد مورد نیاز دریافت اقامت تحصیلی و اقامت سرمایه گذاری و سایر روشهای اقامت دائو اکوادور به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مراحل مهاجرت به اکوادور

درباره کشور اکوادور

اکوادور کشوری است که در آمریکای جنوبی واقع شده است و پایتخت آن شهر کیتو می باشد.
واحد پول این کشور دلار آمریکا و زبان رسمی ساکنین و مردم این کشور اسپانیایی می باشد.
اکوادور با کشورهای کلمبیا، پرو و اقیانوس آرام همسایه و هم مرز است.
اکوادور نسبتا کشوری مقرون به صرفه برای زندگی و فعالیت می باشد.
اکوادور همانند دیگر کشورها دارای محصولات صادراتی و وارداتی می باشد که در ادامه این مطلب به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
محصولات صادراتی:
میگو، موز، کاکائو، چوب، ماهی.
محصولات وارداتی:
کالاهای صنعتی، سوخت و کالاهای مصرفی.
اکثریت جمعیت این کشور را مسیحیان تشکیل می دهند و بزرگترین شهر این کشور گوایاکیول می باشد.
اقامت در این کشور به دو نوع دائمی و موقتی می باشد.
این موضوع قابل ذکر است که افراد و متقاضیانی که ویزای اقامت موقتی دارند نیز پس از اقامت و زندگی 2 ساله در این کشور می توانند نسبت به اخذ ویزای دائم خود نیز اقدام نمایند.
همچنین برای آن دسته از متقاضیانی که اقامت دائم اکوادور را دارند پس از سه سال قادر به اخذ شهروندی و دریافت پاسپورت این کشور می باشند.
در قسمت تحصیل و آموزش مخصوصا در قسمت رشته های پزشکی و کارشناسی ارشد زیاد قوی نمی باشند.
هر متقاضی برای اقامت،کار،تحصیل و یا دیگر مسائل می بایست مسلط به زبان اسپانیایی باشد و اگر کسی به این زبان تسلط و آشنایی ندارد جای نگرانی وجود ندارد زیرا دانشگاه کاتولیگا بهترین محل برای تحصیل در این زمینه می باشد و به همه افراد در این زمینه کمک می کند تا زبان اسپانیایی را آموزش ببینند.
برای داشتن اقامت اکوادور روش های بسیاری وجود دارد که در این مطلب به تمامی آنها اشاره خواهیم کرد.
توجه داشته باشید برای برای مهاجرت همانند قبل اقامت یکجا داده نمی شود و متقاضی می بایست حداقل 2 سال در کشور اکوادور زندگی کند و سپس بعد از بررسی های انجام گرفته به او اجازه اقامت دائم داده شود.
توجه داشته باشید کارت ملی کشور اکوادور که به صورت 2 ساله به متقاضیان داده می شود نیز سه دولا نام دارد.

چگونه به اکوادور مهاجرت کنیم

اقامت توریستی اکوادور

این نوع اجازه اقامت برای متقاضیان به صورت حداکثر 90 روزه برای افراد دارای تابعیت ایرانی صادر می گردد.
ایرانیان می توانند بدون اخذ ویزا به مدت نود روز و به صورت توریستی به خاک کشور اکوادور وارد شوند و حداکثر نود روز در آنجا مانده و پس از پایان مهلت نود روزه به کشور خود باز گردنند.
این نوع از روادید برای ایرانیان در فرودگاه اکوادور ودر زمان ورود صادر می گردد و ملزم به پرداخت هزینه خاصی برای این نوع از روادید نمی باشید.
توجه نمایید که شما فقط می توانید یکبار در سال به کشور اکوادور برای مقاصد توریستی سفر کنید و برای مثال اگر شما در مدت اجازه 90 روزه خود فقط 30 روز در اکوادور بمانید و برگردید و مجدد بخواهید برای تکمیل 90 روز مدت ویزای خود باز گردید این اجازه را ندارید و امکان دیپورت شما در فرودگاه وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ورود به اکوادور به صورت توریستی برای ایرانیان :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار.
تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت مربوطه با تایید و مهر بانک.
رزرو بلیط رفت و برگشت به اکوادور.
رزرواسیون هتل در اکوادور.
سند ازدواج.
گواهی عدم سوء پیشینه که می بایست به تایید سفارت کشور اکوادور در تهران رسیده باشد.
اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه.

اقامت تجاری اکوادور – شرایط اقامت در اکوادور با سرمایه گذاری

این نوع اجازه اقامت در اکوادور به افرادی داده می شود که قصدشان ارائه تجربیات،کار و سرمایه گذاری می باشد.
برای ایرانیان بدلیل ندانستن زبان اسپانیایی پیدا کردن کار بسیار سختر از دیگر متقاضیان می باشد.
اما با گذراندان دورهای آمئزش زبان اسپانیایی فراگیری این زبان نیز برای تمامی افرادی که مسلط به زبان اسپانیایی نیستند میسر می گردد.
در اکوادور حقوق برای کارکنان خارجی کم می باشد که در بعضی مواقع کفاف هزینه های زندگی را جوابگو نمی باشد.
یکی از مزیت های کار در اکوادور ساعات کم کاری در طدل هفته نسبت به دیگر جاها می باشد.
متقاضی پس از ارائه مدارک و در صورت تایید می تواند شروع به کار، تجارت و یا سرمایه گذاری در اکوادور نمایید و پس از گذشت مدت زمانی می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم اکوادور اقدام نمایید.
برای افرادی که از شرایط مالی نسبتاً خوبی برخوردار هستند سرمایه گذاری در اکوادور گزینه بسیار مناسبی می باشد.
هر ساله تعداد بسیار زیادی از متقاضیان کار و سرمایه گذاری به کشور اکوادور میروند و کار خود را در آنجا شروع می کنند.
برای کار در کشور اکوادور می بایست مدرکی داشته باشید که از یک دانشگاه معتبر و تایید شده اخذ گردیده باشد، ضمنا کاری که درخواست داده‌اید نباید در این کشور اشباع شده باشد.

مدارک مورد نیاز دریافت اقامت تجاری و سرمایه گذاری اکوادور

توجه نمایید تمامی مدارک قبل از ارائه به سفارت کشور اکوادور می بایست به زبان اسپانیایی ترجمه شده باشند.

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • پرداخت هزینه های اخذ اقامت تجاری و سرمایه گذاری
  • تکمیل فرم درخواست اخذ ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • گردش 3 ماه آخر حساب متقاضی
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • نامه تاییدیه و استخدامی کارفرما
  • گواهی عدم سوء پیشینه

مهاجرت تحصیلی و کاری و سرمایه گذاری به اکوادور

اقامت تحصیلی اکوادور / مهاجرت با مدرک دانشگاهی به اکوادور

اجازه این نوع اقامت به افرادی داده می شود که قصدشان ادامه تحصیل در رشته مد نظرشان می باشد.
البته می بایست توجه داشت که متقاضیان قبل از اقدام به اخذ این نوع اجازه اقامت می بایست تاییدیه کتبی از یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر و تایید شده وزارت علوم و آموزش اکوادور را داشته باشد.
متقاضیان در صورت پذیرش در اکوادور جهت تحصیل پس از گذراندن مدت زمان تعیین شده ای می توانند نسبت به اخذ اقامت دائم اکوادور اقدام نمایند.
بیش از 60 نوع دانشگاه در اکوادور وجود دارد که تعداد محدودی از آنها در رنکینگ جهانی شناخته شده هستند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
de San Francisco de Quito دانشگاه
del Ecuador دانشگاه مرکزی
de Cuenca دانشگاه
Escuela Politecnica del litoral دانشگاه
de las Fuerzas Armadas – ESPE دانشگاه
تحصیل در این کشور رایگان نمی باشد و به دانشجویان خارجی بورسیه ای تعلق نمی گیرد پس توجه داشته باشید هزینه های پرداختی تحصیلی در اکوادور بالا می باشد.

مدارک لازم برای دریافت اقامت دائم تحصیلی در اکوادور

توجه نمایید تمامی مدارک قبل از ارائه به سفارت کشور اکوادور می بایست به زبان اسپانیایی ترجمه شده باشند.

  • تاییدیه کتبی یکی از موسسات و دانشگاه های کشور اکوادور
  • پرداخت هزینه های مربوطه به اخذ اجازه اقامت تحصیلی
  • مدارکی که نشان دهنده توانایی مالی متقاضی جهت پرداخت تمامی هزینه های تحصیلی و اقامتی باشد
  • ارائه ریز نمرات دوره های تحصیلی قبلی
  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • فرم درخواست اخذ اقامت تحصیلی و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر و تکمیل شود
  • گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت
  • اصل شناسنامه و کارت ملی.

تولد فرزند در اکوادور و اخذ پاسپورت کشور اکوادور

در ابتدا باید این نکته را گویا شویم که به خانم هایی که در ماه های 4 الی 5 بارداری خود هستند اجازه پرواز داده نی شود مگر در صورت داشتن اجازه پزشک که نشان دهد در حین پرواز برای نوزاد هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
متقاضیان نمی توانند با داشتن ویزای توریستی به اکوادور رفته و فرزند خود را در انجا به دنیا بیاورند و اقامت آنجا را بگیرند.
اگر متقاضی مقیم کشور اکوادور باشد و فرزندش در آنجا به دنیا بیایید فقط کارت سه دولا به بچه تعلق می گیرد و در صورت اینکه شرایط والدین بچه در کشور اکوادور خوب و مطلوب باشد طی گذت مدت زمان حدود 2 الی 3 سال و با داشتن وکیلی خوب و مجرب این امکان وجود دارد که برای اخذ پاسپورت فرزند خود اقدام نمایید.
معمولا پروسه ای که برای بچه تازه به دنیا آمده در صورت تایید تمامی مدارک برای اخذ پاسپورت طول می کشد 1 الی 3 سال می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت وزارت امور خارجه اکوادور مراجعه نمائید.

پناهندگی در اکوادور

پناهنده شخصی است که به دلیل نژاد، دین، ملیت و باور های شخصی و سیاسی و یا تعلق به یک گروه اجتماعی خاص، مجبور به ترک زادگاهش می باشد.
متقاضیانی که برای پناهندگی اقدام می کنند تا زمان تایید مدارکشان به عنوان “متقاضیان پناهندگی” شناخته می شوند.
توجه داشته باشید اگر در اکوادور تقاضای پناهندگی متقاضی رد شود و متقاضی به عنوان پناهنده قبول نشود، در این صورت باید کشور اکوادور را ترک کند. خطر اخراج از خاک کشور اکوادور در چنین شرایطی فرد متقاضی را تهدید می کند.
در صورت تصمیم به اخراج شخص متقاضی، کشورهای پناهنده پذیر میتوانند شخص پناهنده را سالها در کمپ های مخصوص نگه دارند و یا در صورت صلاح دید و تغییرات در کشور مبدا پناهنده ، وی را به کشورش باز گردانند و این گونه نیست که هر فرد در صورت ماندن و داشتن اقامت موقت در کمپ ها حتما پس از طی مراحل و مدتی وارد خاک کشور درخواستی خود می شود و پناهنده آن کشور می گردد.
باید توجه داشته باشید درخواستی که برای پناهدنگی داده می شود با دیگر درخواست های اقامت اعم از: تحصیلی،کاری و سرمایه گذاری و غیره فرق دارد.

اقامت افراد بازنشسته در اکوادور

اکوادور یکی از مناسب ترین کشور ها برای بازنشستگان است و در بعضی شهرهای آن بیشتر افراد مسن و مینسالی خواهید دید که در دوران گذراندن بازنشستگی و استراحت خود هستند.
هزینه های پرداختی برای بازنشستگان در این کشور بسیارپایین می باشد و همین امر یکی از دلایلی است که بسیاری از افراد بازنشسته به این کشور می روند و همچنین با ارائه مدراک بازنشستگی خود مالیاتی نیز به دولت پرداخت نمی نمایند.

اقامت از طریق داشتن مدرک تحصیلی

اگر فرد متقاضی دارای مدرک کارشناسی- کارشناسی ارشد و یا دکترا باشد با داشتن این مدارک می تواند به راحتی و پس از بررسی مدراک ارائه شده اقامت دائم کشور اکوادور را دریافت نماید.
این مدارک می تواند از دانشگاه هایی نظیر: دانشگاه آزاد، سراسری و یا پیام نور باشد.
متقاضی می بایست از وزارت علوم استعلام و ریز نمرات تحصیلی خود را دریافت نماید و به همراه مدارک مورد نیاز که می بایست از سفارت کشور مربوطه آنرا جویا شوید را به مامورین مربوطه ارائه دهدی.
لازم به ذکر است بررسی این نوع از درخواست اقامت 4 الی 5 ماه به طول می انجامد.
همچنین باید توجه نمایید که تمامی مدارکی که به سفارت کشور اکوادور ارائه می دهید باید به زبان اسپانیایی ترجمه نمایید.
گواهی عدم سوء پیشینه یکی از مهمترین مدارکی است که می بایست به سفارت کشور اکوادور و به مامورین مربوطه ارائه دهید.
اگر در مدت سه سال تمامی قوانین و مقررات را رعایت نمایید می توانید تابعیت و پاسپورت کشور اکوادور را نیز دریافت نمایید.

اقامت از طریق ازدواج در اکوادور

به زودی اطلاعاتی کاملی درباره اخذ اقامت از طریق ازدواج در اکوادور در این بخش نوشته خواهد شد

مشاوره رایگان مهاجرت به اکوادور

سوالات متداول پرسیده شده در مورد اقامت در اکوادور

در رابطه با اقامت اکوادور سوالات متداولی برای برخی متقاضیان پیش می آید که در ادامه به برخی از سوالاتی که بیشتر از همه پرسیده می شود اشاره خواهیم کرد.

سوال:در صورتی که اقامت اکوادور را دریافت نماییم امکان خروج از کشور را خواهیم داشت؟
جواب:بله این امکان در 2 سال اولیه دریافت اقامت خود به مدت 90 روز در سال وجود دارد که پس از اتمام این مدت 2 ساله به راحتی و در زمان ها و روزهایی که مایل به مسافرت و خارج شدن از کشور هستید امکان دارد.

سوال:چه مدت پس از اخذ اقامت کشور اکوادور می توان درخواست پاسپورت اکوادوری نمود؟
جواب:برای ارائه درخواست در رابطه با دریافت پاسپورت اکوادوری می بایست حداقل سه سال از تاریخ صدور اقامت دائم اکوادوری شما گذشته باشد.
برای اخذ اقامت دائم می بایست دوره دو ساله اقامت موقت سپری شما نیز به اتمام رسیده باشد.

سوال:اگر آشنایی به زبان اسپانیایی نداشته باشیم می بایست در اکوادور آموش داشته باشیم یا قبل از رفتن؟
جواب:داشتن آشنایی اولیه بسیار خوب می باشد اما اگر در کشور اکوادور و در محیطی آموزش ببینید که اطرافتان بیشتر اسپانیایی زبا باشند بسار موثر تر می باشد.

سوال:اگر مسلط به زبان انگلیسی باشیم می توانیم به راحتی در اکوادور تحصیل کنیم؟
جواب:خیر، برخی از دوره های ابتدایی به زبان انگلیسی می باشد اما تمامی مقاطع بالا و مهم به زبان اسپانیایی آموزش داده می شود.

آدرس سفارت اکوادور در تهران
ولنجک – خیابان مقدس اردبیلی – خیابان ملکی – خیابان هشت متری قائم
تلفن
22054382-021

” متقاضیان عزیز توجه نمایند پروسه ای که به طول می انجامد تا مدارکتتان در سفارت کشور اکوادور در تهران بررسی و تایید شود از 3 ماه الی 5 ماه می باشد اما همکاران و وکلای ما این پروسه را برای شما در ظرف مدت 2 هفته انجام می دهند “

اکوادور در اینستاگرام قاره پیما

بستن