دسته‌بندی نشدهویزا مصر

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مصر

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مصر :

در حال حاضر برای اتباع ایرانی ویزا توریستی صادر نمی شود و فقط امکان دریافت ویزا تجاری مصر برای اتباع ایرانی وجود دارد .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مصر

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا تجاری مصر :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. دعوتنامه معتبر از شرکتی در مصر .
  4. برگ ضمانت نامه از طرف شرکت مصری در مورد تمام مسئولیت های مسافر ( بیماری - اقامت و ... )
  5. بلیط رفت و برگشت .
  6. برگه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .

پس از اعلام درخواست ویزا تجاری به سفارت حداقل 40 روز کاری طول می کشد تا ویزا شما صادر شود .

 آدرس سفارت مصر در تهران :

شریعتی- بعد از پل ‏رومی- کوچه رضایی- ‏پلاک ۸‏ تلفن : 22214883 - 22242268 - 22205202 .

قیمت و هزینه دریافت ویزا مصر :

جهت آگهی از قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مصر - همچنین بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور های مسافرتی ( در صورت دادن ویزا توریستی ) به مصر از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مصر ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط مصر

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مصر :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مصر وجود ندارد

بهترین مسیر های پروازی به مصر از ایران به وسیله هواپیمایی

  • ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )
  • امارات ( یک توقف در دبی )
  • قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه ) و ... می باشد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مسیرهای پروازی و روزها و ساعات پرواز و قیمت بلیط مصر و ... به قسمت بلیط هواپیما مصر سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما مصر - هتل و تور مصر می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما مصر - هتل و تور مصر توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای مصر

رزرو هتل در تمام شهرهای مصر

پروازهای داخلی مصر

Open

Close
بستن