خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مجارستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مجارستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مجارستان به شرح زیر است :

کشور مجارستان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا شنگن می باشد . حضور شخص متقاضی برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری در زمان تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت مجارستان جهت مراجعه حضوری : خیابان شهید کلاهدوز - خیابان دروس - میدان هدایت - کوچه شادلو - پلاک 10 و تلفن : ‏۲۲۵۵۰۴۵۲ - ‏۲۲۵۵۰۴۶۰‏ همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت مجارستان در ایران به نشانی اینترنتی : www.mfa.gov.hu مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مجارستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مجارستان

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور مجارستان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما

جهت دریافت وقت سفارت مجارستان می توانید با استفاده از تلفن های ذکر شده بالا با سفارت تماس گرفته و اقدام به دریافت وقت سفارت نمائید .

 

انواع ویزا های کشور مجارستان :

  1. ویزا تجاری مجارستان .
  2. ویزا شرکت در کنفرانس .
  3. ویزا فرهنگی و ورزشی .
  4. ویزا تحصیلی مجارستان .
  5. ویزا دیدار از اقوام و خانواده .
  6. ویزا برای پدر و مادر و خانواده .

نکاتی در مورد ویزا مجارستان :

بررسی در خواست ویزا در سفارت مجارستان حداقل 21 روز طول می کشد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود و سفارت از شما مدارک بیشتری در خواست نماید .

پس از دریافت ویزا شنگن بسته به نوع ویزا اجازه اقامت 90 روزه در کشور مجارستان به شما داده می شود و امکان تردد 1 یا 2 بار و یا چند باره به شما داده می شود .

 

قیمت و هزینه دریافت ویزا مجارستان :

قیمت و هزینه ویزا مجارستان با توجه به نوع ویزا درخواستی متفاوت است لذا جهت دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

 

رزرو و خرید بلیط مجارستان

رزرو و خرید بلیط مجارستان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به مجارستان :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به مجارستان وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به مجارتان از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) - پگاسوس ترکیه ( یک توقف در استانبول ) می باشد همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آلیتالیا و امارات و قطری و ایرفلوت و اتریشی هم وجود دارد . جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما مجارستان سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور مجارستان می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مجارستان ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای مجارستان

رزرو هتل در تمام شهرهای مجارستان