خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ به شرح زیر است :

کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور ویزا شنگن نیاز دارید . حضور شخص متقاضی در زمان تعیید شده از طرف سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت نروژ در تهران جهت مراجعه حضوری :خیابان فرمانیه ( لواسانی ) - جنب خیابان سنبل - پلاک 201 و تلفن : 22291333 می باشد همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت نروژ در تهران به نشانی اینترنتی : www.norway-iran.org مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا نروژ :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

 

نکاتی در مورد نحوه ثبت نام و اخذ ویزا نروژ :

برای گرفتن وقت از سفارت نروژ در تهران می توانید به صورت حضوری و تلفنی و آنلاین وقت سفارت خود را دریافت نماید جهت دریافت وقت به صورت آنلاین به سایت selfservice.udi.no مراجعه و کرده و سپس یک حساب کاربری در آن ایجاد کنید در آنجا نزدیکترین تاریخ های باز سفارت نروژ در تهران به شما نمایش داده می شود و شما می توانید یکی از آن تاریخ ها را انتخاب نمائید .

 

نوع ویزای صادره و نکات مهم ویزا :
نوع ویزایی که بطور معمول و برای بیشتر توریستها برای ورود به نروژ نیاز است،ویزای شنگن نوع C تک ورودی یا می باشد که می تواند بسته به تقاضا حداکثر تا 90 روز اعتبار داشته باشد.با این ویزا،شما نمی توانید برای مدت بیشتر از 90 روز در طی یک بازه زمانی شش ماهه در محدوده شنگن باقی بمانید و این بدان معناست که برای دریافت ویزای بعدی باید حداقل شش ماه خارج از محدوده شنگن باشید تا بتوانید مجددا برای ویزای نروژ اقدام کنید.همچنین باید دقت کنید که تنها 90 روز مشخص کننده مدت قانونی مجاز برای باقی ماندن در محدوده شنگن نیست بلکه باید به تاریخ های شروع و پایان ویزا نیز دقت کنید.حداکثر زمان 90 روز(درصورت احراز آن) از زمانی محاسبه می شود که اولین ورود به منطقه شنگن را انجام داده باشید.یعنی اینکه اگر پس از دریافت ویزای توریستی تک ورودی مدتی را (بطور مثال یکماه) برای ورود به نروژ به تاخیر بیاندازید،باید توجه داشته باشید که حتی اگر مدت اعتبار ویزای شما 90 روز هم قید شده باشد،باز چون تاریخ ورودتان با یکماه تاخیر بوده است تنها دوماه فرصت دارید در محدوده شنگن باقی بمانید.بنابراین در زمان تهیه بلیت هواپیما باید دقت کنید که تاریخ ورود و خروج تان با تاریخ های ویزا همخوانی داشته باشد تا بعدها در فرودگاه هنگام خروج از نروژ دچار مشکل نشوید و یا سابقه تان را برای ورود مجدد به کشورهای عضو شنگن دچار مشکل نکنید!دریافت ویزای مالتیپل یا چند ورودی برای حداکثر مدت 5 سال از دیگر گزینه های دریافت ویزاست ولی برای احراز آن باید دلایل کافی و لازم داشته باشید.داشتن کسب و کار در نروژ،راننده ترانزیت بودن و یا داشتن اعضای خانواده مقیم در نروژ می توانند دلایل کافی برای دریافت این نوع ویزا باشند.شانس دریافت ویزای توریستی نروژاگر تمامی مدارک موردنیاز را بی عیب و نقص تهیه نمایید و اگر شرایط موردنیاز برای صدور ویزا را احراز کنید،معمولا با مشکلی برای صدور ویزا مواجه نخواهید شد.وضعیت اقتصادی و اقامتی فرد دعوت کننده در نروژ،نسبت فامیلی و میزان آشنایی و نزدیکی،وضعیت تثبیت شده شما در ایران و اینکه شاغل یا بیکار هستید،وضعیت تاهل و اینکه متاهل یا فردی جوان و مجرد هستید،وضعیت سوءسابقه شما در اروپا و در مجموع عوامل مختلفی که گویا و گواه بازگشت یا شک در عدم بازگشت شما به وطن باشند همگی و هر کدام به نوبه خود در شانس دریافت ویزا موثر هستند.در صورتی که به هر دلیل با درخواست ویزای شما موافقت نشود،این حق قانونی را دارید که ظرف سه هفته پس از اعلام آن بدون پرداخت هیچ هزینه ای به تصمیم گرفته شده اعتراض کنید.اداره مهاجرت نروژ در اسلو در مدت کوتاهی رای نهایی خود را نسبت به اعتراض شما اعلام می دارد.

 

 

رزرو و خرید بلیط نروژ

رزرو و خرید بلیط نروژ

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به نروژ :

در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی از ایران به نروز وجود ندارد و بهترین پرواز توسط هواپیمایی ترکیش ( یک توقف در استانبول ) انجام می شود همچنین با استفاده از هواپیمایی های آژین - لوفتهانزا - ایرفلوت - اتریشی - امارات و ... امکان پرواز با یک توقف به نروژ وجود دارد . شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر ماننده روزها و ساعات پروازی - قیمت - نوع هواپیما و سایر مسیر های پروازی به قسمت بلیط هواپیما نروژ سایت مراجعه نمائید . 

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور نروژ می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.