خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند به شرح زیر است :

کشور هلند عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشو و برای مسافرت به هلند نیاز به ویزا شنگن دارید و حضور شخص متقاضی ویزا در زمان اعلام شده از طرف سفارت جهت دریافت ویزا هلند الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت هلند جهت مراجعه حضوری : فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰  و تلفن : ۲۳۶۶۰۰۰۰ـ٠٢١  همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت هلند در تهران به نشانی : iran.nlembassy.org مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور هلند :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

 

رزرو و خرید بلیط هلند

رزرو و خرید بلیط هلند

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به هلند :

در حال حاضر تنها هواپیمایی ایران ایر پرواز مستقیم به آمستردام انجام می دهد شما همچنین می توانید بوسیله خطوط هوایی پگاسوس و ترکیش ( با یک توقف در استانبول ) نیز به کشور هلند پرواز انجام دهید علاوه بر خطوط هواپیمایی فوق امکان پرواز به هواپیمایی اتحاد و امارات و اکراینی و بلاویا و ... با یک توقف به هلند نیز وجود دارد جهت آگاهی از قیمت و رزوها و ساعات پرواز همچنین طول پرواز و سایر مسیر های پروازی می توانید به قسمت بلیط هواپیما هلند سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور هلند می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.