خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ژاپن

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ژاپن

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ژاپن در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ژاپن را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ژاپن با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت ژاپن در تهران : تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک 162، کد پستی 93653-19856 و تلفن های : 22660710-021 می باشد . همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت ژاپن در ابران به نشانی اینترنتی : www.ir.emb-japan.go.jp/fa مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ژاپن

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ژاپن

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
  • ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
  • برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)    
  • مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

  • نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
  • کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
  •  مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
  • جواز کسب

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
  • ضمانتنامه :
  • برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد

(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

  • گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
  • حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  • ضمانتنامه
  • برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد

(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

  • گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
  • حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب - مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج - جزوه ویا کاتالوگ

  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
  •  نامه ماموریت متقاضی ویزا

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما - تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ژاپن ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

 

 

رزرو و خرید بلیط ژاپن

رزرو و خرید بلیط ژاپن

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ژاپن :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به ژاپن وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به ژاپن از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) - امارات ( یک توقف در دبی ) - قطر ایرویز ( یک توقف در دوحه ) و اتحاد ایرویز ( یک توقف در ابوظبی ) می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات حرکت پرواز ها و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما ژاپن سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما ژاپن - هتل و تور ژاپن می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما ژاپن - هتل و تور ژاپن توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.