خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قبرس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قبرس با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

مسافر می بایستی شخصا در روز مصاحبه در VFS حضور داشته باشد.

هزینه سفارت قبرس و VFS :
20 یورو هزینه صندوق سفارت قبرس
18 یورو هزینه شرکت VFS

که در روز مصاحبه مسافر شخصا پرداخت می کند

آدرس و تلفن سفارت قبرس در تهران :

تجریش خیابان شهید کریمی پلاک 194

کد پستی : 1934844681

ایمیل:  tehranembassy@mfa.gov.cy

تلفن های : 22219842-021

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت قبرس در ایران به نشانی اینترنتی : www.mfa.gov.cy مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

مدارک مورد نیاز جهت انواع ویزا های قبرس :

وبزا توریستی:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  8. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  9. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا ورود جهت وقت مصاحبه سفارت کشوری دیگر در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. ارائه مدرکی که نشان دهد متقاضی در سفارتی در نیکوزیا وقت مصاحبه دارد .
  6. گواهیی اشتغال به کار با ذکر تاریخ مرخصی  .
  7. اگر جهت ویزا تحصیلی به سفارت کشور دیگری می روید نامه پزیرش دانشگاه .
  8. اگر دانشجو هستید نامه اجازه غیبت .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا جهت خرید ملک در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. دعوتنامه از طرف آژانس املاک و یا شرکت ساختمانی در قبرس .
  6. نامه پذیرش مسئولیت از طرف دعوت کننده .
  7. گواهیی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد  .
  8. سند مالکیت در ایران .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا برای افرادی که در قبرس ملک خریداری نموده اند .

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. کپی قرار داد خرید و یا کپی سند قطعی .
  6. کپی مجوز خرید ملک از وزارت کشور .
  7. کپی پرداخت وجه .
  8. کپی آخرین قبض صادره آب یا برق و یا تلفن .
  9. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .
  10. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  11. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  12. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  13. کپی شناسنامه و کارت ملی .

متقاضیان ویزای چند بار ورود :

  • گذرنامه با حداقل 1 سال اعتبار
  • کپی سند مالکیت تائید شده ایران

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا جهت امور کاری و یا شرکت در کنفرانس در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. گواهی اشتغال به کار
  6. نامه تائیدیه از سازمان یا نهاد برای شرکت متقاضی در کنفرانس
  7. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  8. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  9. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  10. کپی شناسنامه و کارت ملی .

جهت امور کاری :

  1. دعوتنامه از یک شرکت قبرسی

جهت شرکت در کنفرانس :

  1. دعوتنامه از طرف سازمان و یا نهاد برگزار کننده

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا برای بازدید از اقوام و آشنایان .

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. دعوتنامه .
  5. تعهد نامه برای کلیه مسولیت ها .
  6. گارانتی بانکی شخص دعوت کننده .
  7. کپی کارت اقامت و یا پاسپورت و یا کارت شناسائی دعوت کننده .
  8. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر میزان درآمد .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا برای تحصیلات ( ویزای داشجویی ) .

  1. اصل پاسپورت با حداقل 2 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. کپی و اصل تمام مدارک تحصیلی .
  5. گواهی آزمایشات پزشکی برای هپاتیت بی و سی - سیفلیس و عکس قفسه سینه که تا 4 ماه قبل گرفته شده باشد .
  6. گواهی عدم سو پیشینه که تا 4 ماه قبل گرفته شده باشد .
  7. نامه پذیرش دانشگاه
  8. گواهی پرداخت هزینه های دانشگاه .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی و با تائیدیه بورسیه تحصیلی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

رزرو و خرید بلیط قبرس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به قبرس :

در حال حاضر شرکت هواپیمایی قشم ایر پروازهای مستقیم بین ایران و لارناکا قبرس انجام می دهد .

همچنین امکان پرواز به قبرس بوسیله شرکت های هواپیمایی

  • اکراینی 
  • اتحاد 
  • آژین 
  • اتریشی 
  • ایرفلوت 
  • لوفتهانزا 
  • امارات به قبرس با یک توقف نیز وجود دارد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات حرکت و مدت پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما قبرس سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما قبرس - هتل و تور قبرس می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما قبرس - هتل و تور قبرس توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

پروازهای چارتر قبرس قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای قبرس

تورهای ویژه قبرس اروپایی

تورهای ویژه قبرس شمالی

رزرو هتل در تمام شهرهای قبرس

CLOSE
CLOSE