اخبار قاره پیما
خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند و در حال حاضر قاره پیما در مورد اخذ ویزا هیچ فعالیتی ندارد لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای مختلف نفرمائید

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس در زیر به طور کامل شرح داده شده است . هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قبرس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قبرس با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). آدرس و تلفن سفارت قبرس در تهران : تجریش خیابان شهید کریمی پلاک 194و کد پستی : 1934844681 و ایمیل:  tehranembassy@mfa.gov.cy و تلفن های : 22219842-021 می باشد . همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت قبرس در ایران به نشانی اینترنتی : www.mfa.gov.cy مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قبرس

 

مدارک مورد نیاز جهت انواع ویزا های قبرس :

وبزا توریستی:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  8. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  9. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

ویزا ورود جهت وقت مصاحبه سفارت کشوری دیگر در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. ارائه مدرکی که نشان دهد متقاضی در سفارتی در نیکوزیا وقت مصاحبه دارد .
  6. گواهیی اشتغال به کار با ذکر تاریخ مرخصی  .
  7. اگر جهت ویزا تحصیلی به سفارت کشور دیگری می روید نامه پزیرش دانشگاه .
  8. اگر دانشجو هستید نامه اجازه غیبت .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

 

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

ویزا جهت خرید ملک در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. دعوتنامه از طرف آژانس املاک و یا شرکت ساختمانی در قبرس .
  6. نامه پذیرش مسئولیت از طرف دعوت کننده .
  7. گواهیی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد  .
  8. سند مالکیت در ایران .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

ویزا برای افرادی که در قبرس ملک خریداری نموده اند .

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. کپی قرار داد خرید و یا کپی سند قطعی .
  6. کپی مجوز خرید ملک از وزارت کشور .
  7. کپی پرداخت وجه .
  8. کپی آخرین قبض صادره آب یا برق و یا تلفن .
  9. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .
  10. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  11. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  12. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  13. کپی شناسنامه و کارت ملی .

متقاضیان ویزای چند بار ورود :

  • گذرنامه با حداقل 1 سال اعتبار
  • کپی سند مالکیت تائید شده ایران

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

ویزا جهت امور کاری و یا شرکت در کنفرانس در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. رزرو هتل .
  5. گواهی اشتغال به کار
  6. نامه تائیدیه از سازمان یا نهاد برای شرکت متقاضی در کنفرانس
  7. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  8. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  9. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  10. کپی شناسنامه و کارت ملی .

جهت امور کاری :

  1. دعوتنامه از یک شرکت قبرسی

جهت شرکت در کنفرانس :

  1. دعوتنامه از طرف سازمان و یا نهاد برگزار کننده

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

ویزا برای بازدید از اقوام و آشنایان .

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. دعوتنامه .
  5. تعهد نامه برای کلیه مسولیت ها .
  6. گارانتی بانکی شخص دعوت کننده .
  7. کپی کارت اقامت و یا پاسپورت و یا کارت شناسائی دعوت کننده .
  8. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر میزان درآمد .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .
  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

ویزا برای تحصیلات ( ویزای داشجویی ) .

  1. اصل پاسپورت با حداقل 2 ماه اعتبار .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .
  4. کپی و اصل تمام مدارک تحصیلی .
  5. گواهی آزمایشات پزشکی برای هپاتیت بی و سی - سیفلیس و عکس قفسه سینه که تا 4 ماه قبل گرفته شده باشد .
  6. گواهی عدم سو پیشینه که تا 4 ماه قبل گرفته شده باشد .
  7. نامه پذیرش دانشگاه
  8. گواهی پرداخت هزینه های دانشگاه .
  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی و با تائیدیه بورسیه تحصیلی .
  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .
  11. کپی شناسنامه و کارت ملی .

هنگام تحویل مدارک 20 یورو هزینه کنسولی دریافت می شود و در صورت عدم صدور ویزا مبلغ بر گردانده نخواهد شد .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

 

در صورتیکه تقاضای ویزا مولتی داشته باشید مبلغ 20 یورو در تمام ویزا ها به 60 یورو تغییر خواهد کرد.

 

 

رزرو و خرید بلیط قبرس

رزرو و خرید بلیط قبرس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به قبرس :

در حال حاضر شرکت هواپیمایی قشم ایر پروازهای مستقیم بین ایران و لارناکا قبرس انجام می دهد . همچنین امکان پرواز به قبرس بوسیله شرکت های هواپیمایی اکراینی - اتحاد - آژین - اتریشی - ایرفلوت - لوفتهانزا و امارات به قبرس با یک توقف نیز وجود دارد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات حرکت و مدت پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما قبرس سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - بلیط هواپیما قبرس - هتل و تور قبرس می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا - بلیط هواپیما قبرس - هتل و تور قبرس توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.

 

CLOSE
CLOSE