خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش در زیر به طور کامل شرح داده شده است همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت اتریش در تهران به نشانی اینترنتی : www.bmeia.gv.at . و همچنین جهت مراجعه حضوری به نشانی سفارت اتریش در تهران : نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8، کد پستی 1979633755 دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک 6-8 مراجعه و یا با شماره تلفن : 22750046 تماس حاصل نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

 

کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد.

اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از 90 روز باشد.

سفارت اتریش در تهران همچنین مسئولیت صدور روادید های شنگِن برای سفر به جمهوری مالت و جمهوری اسلوونی را بر عهده دارد.

 درخواست ویزا و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر است.

متقاضیانی که دارای تعهد نامه الکترونیکی هستند (EVE) و یا در نظر دارند درخواست اقامت نمایند، میتوانند فقط به صورت آنلاین و از طریق مراجعه به وب سایت Terminreservierung ÖB Teheran ، وقت ارائه درخواست خود را رزرو نمایند. دیگر متقاضیان میتوانند از یکشنبه الی پنجشنبه بین ساعت 09:00 الی 12:00 (به وقت ایران) فقط از طریق تماس با شماره تلفن 22750046 021 و یا ارسال ایمیل به نشانی teheran-ob(at)bmeia.gv.at وقت مصاحبه خود را رزرو نمایند. همچنین همکاران بخش کنسولی سفارت از یکشنبه الی پنج شنبه هر هفته بین ساعت 13:30 الی 15:00 (به وقت ایران) از طریق شماره تلفن 22750046 021  آماده پاسخگوئی به سوالات کنسولی (ویزا) شما خواهند بود.

برخی از این دلالان پیشنهاد مدارک جعلی نیز ارائه می نمایند. هر شخصی که مدارک جعلی به سفارت ارائه نماید، دیگر ویزا دریافت نخواهد کرد. سفارت تجربه زیادی با مدارک جعلی داشته و مجهز به آخرین تجهیزات فنی می باشد. تقریبا تمامی موارد جعل  کشف میشوند! اعتراض و گلایه بعدی در این خصوص فایده ای نخواهد داشت.

لذا خواهشمند است توجه داشته باشید:

1. به دلیل انجام انگشت نگاری، حضور متقاضی هنگام ارائه درخواست ویزا الزامی می باشد.

2. برای نوزادان و کودکان نیز می بایست وقت مصاحبه جداگانه درخواست شود.

3. برای ویزا نوع C و یا ویزا نوع D می بایست هنگام تماس تلفنی خود درخواست وقت مصاحبه برای ارائه درخواست «ویزا» نمائید – اما چنانچه در نظر دارید در اتریش به تحصیلات دانشگاهی خود ادامه دهید و یا نوع دیگری از اقامت که بیش از 6 ماه می باشد را برنامه ریزی می نمائید، شما نیازمند وقت مصاحبه برای ارائه درخواست «اقامت» می باشید و می بایست چنین وقت مصاحبه ای را نیز هنگام تماس خود درخواست نمائید. تعویض این دو نوع وقت مصاحبه با یکدیگر امکان پذیر نمی باشد..

پرداخت هزینه های ویزا و خدمات کنسولی فقط با یورو امکانپذیر است.

خواهشمند است توجه داشته باشید که به درخواست های روادید فقط در شرایط زیر رسیدگی خواهد شد:

·         پرداخت هزینه های کنسولی به یورو (پرداخت هزینه ها به ریال از این پس دیگر مقدور نمی باشد)

·         حضور شخص متقاضی (به علت انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا، حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد)

·         ارائه عکس طبق معیار های ICAO (عکس نباید قدیمی تر از 6 ماه باشد، 35 میلیمتر عرض و 45 طول، فاصله 2 چشم حداقل 8 میلی متر

درصورتی که مدارک ارائه شده ناقص بوده و یا شرایط فوق الذکر اجرا نشود، امکان رسیدگی به درخواست شما وجود نخواهد داشت و شما می بایست وقت مصاحبه جدید برای ارائه درخواست خود تعیین نمایید.

فقط اسکناس های یورو تا ارزش حداکثر 100 یورو مورد قبول سفارت است. این بدان معنا است که پرداخت با اسکناس های 200 و 500 یورویی امکان پذیر نمی باشد. از مراجعه کنندگان در خواست می گردد مبالغ پرداختی به یورو را به میزان دقیق درخواستی، به همراه داشته باشند - علی الخصوص هزینه 60 یورویی ویزای شنگن را - زیرا ممکن است پول خُرد مورد نیاز جهت پرداخت باقی وجه از سوی سفارت، موجود نباشد.

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش ( توریستی ) :

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. 2 قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از 6 ماه نباشد به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) - اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل 30.000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد ( تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد ) .
  8. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  9. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  10. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 9 مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه ( تعهد نامه ) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد .
  11. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
  12. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( 60 یورو، کودکان کودکان 6 ال 12 سال 35 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان ) .

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش ( تجاری ) :
  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. 2 قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از 6 ماه نباشد به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آنها به زبان آلمانی .
  6. اصل نامه شرکت و یا کارفرمای ایرانی در خصوص سمت، مدت زمان رابطه کاری و همچنین ذکر هدف از سفر به اتریش به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی .
  7. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) - اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  8. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل 30.000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  9. دعوتنامه از شرکتی که مقر آن در اتریش بوده و متقاضی در چارچوب سفر تجاری خود قصد بازدید از آن را دارد . در دعوتنامه ارسالی می بایست مدت زمان سفر، مشخصا هدف از سفر و همچنین نشانی محل اقامت ( در صورتی که به گونه ای دیگر مشخص نشده باشد ) قید گردد .
  10. بلیط سفر ( رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح : اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .
  11. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  12. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 11 مدارک کافی ارائه ننماید : دعوتنامه الکترونیکی تجاری ( EVE یا GVE .) شرکت دعوت کننده میتواند این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه ای که مقر شرکت در اتریش در آن می باشد ، تنظیم نماید . این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت 48 ساعت به سفارت ارسال میشود
  13. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا 60 یورو می باشد .

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش ( دیدار از بستگان ) :

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. 2 قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از 6 ماه نباشد به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال ( در صورت موجود بودن ) - اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل 30.000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 8 مدارک کافی ارائه ننماید : دعوتنامه الکترونیکی تجاری ( EVE) شرکت دعوت کننده میتواند این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه ای که مقر شرکت در اتریش در آن می باشد ، تنظیم نماید . این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت 48 ساعت به سفارت ارسال میشود
  8. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی ( برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره .) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد .
  9. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند : ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
  10. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( 60 یورو، کودکان کودکان 6 ال 12 سال 35 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان ) .

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش ( سفر های رسمی ) :

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخص متقاضی تکمیل شده باشد .
  2. 2 قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از 6 ماه نباشد به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال ( در صورت موجود بودن ) - اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل 30.000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) به اسنثنا دارندگان گذرنامه های سیاسی و خدمت که از وزارت امور خارجه ایران دارای یادداشت می باشند .
  7. کپی دعوتنامه رسمی .

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اتریش ( ترانزیت ) :

  1. فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی(به حروف لاتین)! توسطشخصمتقاضی تکمیل شده باشد .
  2. 2 قطعه عکس رنگی ( که قدیمی تر از 6 ماه نباشد به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر .
  3. گذرنامه معتبر(گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد .
  4. فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته .
  5. مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد ( در صورت موجود بودن ) - اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی .
  6. بیمه نامه مسافرتی( با پوشش حداقل 30.000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت ) .
  7. بلیط سفر ( برای مثال رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز )
  8.  کپی از ویزای کشوری که مقصد نهایی می باشد ( ویزای کشور مقصد نهایی )
  9.  هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( 60 یورو .)

 
حداقل زمان مورد نیاز جهت رسیدگی به ویزا های مختلف در سفارت اتریش 14 روز می باشد لذا جهت دریافت ویزا حداقل 14 روز قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا نمائید .

انواع ویزای شینگن :

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

 

رزرو و خرید بلیط اتریش

رزرو و خرید بلیط اتریش

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اتریش :

در حال حاضر 2 پرواز مستقیم از ایران به اتریش توسط هواپیمایی ایران ایر و هواپیمایی اتریشی Austrian Airlines وجود دارد . جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این مسیر های پروازی و سایر مسیرهای پروازی تهران به اتریش به قسمت بلیط هواپیما اتریش سایت مراجعه نمائید . 

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور اتریش می باشد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - بلیط هواپیما - هتل و تور اتریش از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.