اخبار
خانه / ویزا / اخذ ویزای دبی

اخذ ویزای دبی

اخذ ویزای دبی فوری ( ویزای امارات فوری ) در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز درباره چگونگی اخذ ویزای توریستی دبی ( ویزای آنلاین دبی - ویزای الکترونیکی دبی ) و شرایط ویزای دبی ( ویزای کار دبی - ویزای تجاری دبی - ویزای ترانزیت دبی ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای دبی و قیمت ویزای دبی و مراحل و مدت زمان اخذ ویزای امارات و فرم ویزا دبی به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

اخذ ویزای دبی فوری ( ویزای امارات فوری ) در قاره پیما : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز درباره چگونگی اخذ ویزای توریستی دبی ( ویزای آنلاین دبی - ویزای الکترونیکی دبی ) و شرایط ویزای دبی ( ویزای کار دبی - ویزای تجاری دبی - ویزای ترانزیت دبی ) همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای دبی و قیمت ویزای دبی و مراحل و مدت زمان اخذ ویزای امارات و فرم ویزا دبی به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید .

مشاوره دریافت ویزای دبی برای ایرانیان و دریافت فرم سفارت امارات برای ویزا :

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای دبی با شماره های قاره پیما در تماس باشید

09121931613 - 02634252774

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی ( ویزای دبی ارزان ) در قاره پیما :

  • اصل پاسپورت
  • کپی همه صفحه های شناسنامه (هر کدام روی یک ورق جدا)
  • کپی پشت و رو کارت ملی
  • گواهی تمکن مالی

درباره امارات - ویزا دبی ( ویزای امارات متحده عربی )

یکی از بزرگترین شهر های امارات متحده عربی دبی است در جنوب کشور ایران و در پیرامون خلیج فارس و در شبه جزیره عربستان واقع شده است.
زبان رسمی مردم و ساکنین دبی عربی می باشد و واحد پول آنها درهم است.
هر ساله بسیاری از متقاضیان کار از خارج از کشور به دبی می آیند تا بتوانند فرصت های شغلی جدیدی پیدا کنند،به تحصیل بپردازند و یا از سفر توریستی خود لذت ببرند.

روش گرفتن ویزای دبی - چگونه ویزای دبی بگیریم

انواع ویزای دبی ( امارات )

  • ویزای توریستی دبی
  • ویزای ترانزیت دبی
  • ویزای تحصیلی دبی
  • ویزای کاری دبی
  • ویزای تجاری دبی

ویزا توریستی دبی ( ویزای توریستی امارات )

بسیاری از کشورها ویزای خود را از طریق سفارت کشورشان انجام می دهند اما امارات متحده عربی این وظیفه را به اداره مهاجرت و کار سپرده است.
متقاضیان سفر های توریستی نیز می بایست برای سفر خود به دبی ویزای مربوطه را دریافت نمایند.
برای دریافت این نوع از ویزا نیازی به مصاحبه و مراجعه به سفارت و اداره مهاجرت نیست بلکه از طریق آژانس های مسافرتی می توانید نسبت به اخذ ویزای مد نظرتان اقدام نمایید.
باید توجه داشته باشید در صورت تایید و اخد ویزای توریستی بیش از حد اجازه نمی توانید در دبی بمانید و اگر بیش از تاریخ تعیین شده در دبی بمانید می بایست روزانه 100 درهم جریمه بپردازید و بعد از این عملکرد درخواست بعدی مسافر برای اخذ ویزا رد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی دبی

  • پاسپورت متقاضیان می بایست حتما حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد در غیر این صورت درخواست ویزای شما رد خواهد شد.
  • همچنین متقاضیان می بایست عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش را نیز برای اخذ ویزای توریستی ارائه دهند.

این نوع از ویزا ها 14 روزه،1 ماهه و 3 ماهه نیز صادر می گردد اما در صورت بررسی و تایید تمامی مدارک ارائه شده.

ویزا توریستی دبی ( ویزای توریستی امارات )

ویزا کار دبی و تجارتی دبی ( ویزای کاری او تجاری امارات )

اگر متقاضی دارای مهرات خا و تجربیات بسیاری باشد دبی یکی از بهترین مکانها برای داشتن شغلی ایده آل می باشد.
نکته ای که در هنگام کار در دبی بیشترین کمک را به متقاضی می کند دانستن و تسلط به یکی از زبان های انگلیسی و یا عربی می باشد و صرفا داشتن مدرک تحصیلی تضمینی برای داشتن شغلی ایده آل نخواهد بود.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در دبی پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس ار ورود به دبی دنبال شغل مورد نظر بود.
برای اینکه بتوانید در دبی مشغول به کار شوید و یا فعالیت خود را داشته باشید می بایست اول از همه ویزای مخصوص کار و تجارت دبی را دریافت نمایید.
تمام مهاجرانی که برای کار به دبی می روند حداقل می بایست ویزای 3 ماهه داشته باشند.
پس از اتمام زمان معییت و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار در دبی بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.
در صورت داشتن دعوتنامه از کارفرما و یا موسسه قبل از ورود متقاضی به دبی تمامی مراحل مورد نظر جهت اخذ ویزا انجام خواهد گرفت.
توجه داشته باشید چنانچه متقاضی که اقدام به اخذ ویزا می نمایید دارای شغل تمام وقت و در یک شغل تمام وقت استخدام شود همسر وی نیز می توانید برای شغلی پاره وقت اقدام به کار نماید.
ساعات معمول کاری در دبی روزانه 9 ساعت است و هفتگی به 47 ساعت می رسد.
هر فردی که در دبی کار می کند سالانه 30 روز امکان و اجازه استفاده از مرخصی دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار و تجاری دبی

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • سن فرد متقاضی نباید بیش از 50 سال باشد
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظی که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور مادری خود
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • نامه حمایت مالی کارفرما که توسط مقامات بالاتر امضا شده است
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • بیمه مسافرتی

ویزا ترانزیت دبی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در امارات متحده عربی (دبی) توقف خواهند داشت و اعتبار این نوع از ویزا 96 ساعت است.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی دبی

دبی یکی از مکانهایی است که در طی سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری در زمینه تحصیل داشته است.
متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در دبی را دارند باید توجه داشته باشند که برای ادامه تحصیل خود می بایست برای اخذ ویزا درخواست بدهند.
دانشگاه های بسیاری در دبی وجود دارند که از اعتبار جهانی بسیار بالایی برخوردار هستند.
یکی دیگر از پرطرفدار بودن تحصیل در دبی این است که با اقمت در دوران تحصیلی خود در دبی و بعد از اتمام درس خود به راحتی میتوانید به کشورهایی نظیر:آنگلیس،کانادا و آمریکا انتقالی ادامه تحصیل بگیرید.
توجه داشته باشید به علت اینکه زبان اصلی مردم دبی عربی است و در زمان تحصیل بیشتر از زبان انگلیسی استفاده می کنند، متقاضیان حتما باید برای تحصیل خود مدرک آیلتس نیز داشته باشند.
تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی در دبی حدود 3 الی 4 سال، تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد حدود 2 سال و تحصیل در مقطع دکترا 3 الی 4 سال به طول می انجامد.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی دبی

  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • تاییده و دعوتنامه موسسه و یا دانشگاهی که مد نظر متقاضی برای ادامه تحصیل است
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • مدرک زبان انگلیسی
  • تمکن مالی و گردش حساب که نشان دهد توانایی پرداخت هزینه های خود و شهریه های کلاس ها را دارید

ویزا ترانزیت دبی

آدرس و تلفن سفارت دبی ( امارات ) در تهران :

شهرک غرب - خیابان ایران زمین - تقاطع مهستان پلاک 2

تلفن : 42792000-021 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور امارات دبی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط امارات

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به امارات :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی کاسپین - تابان - قشم - آسمان - ایران ایر - ماهان - فلای دبی و امارات پرواز مستقیم به دبی و

ایرلاین اتحاد پرواز مستقیم به ابوظبی و ایرلاین ایر عربیا پرواز مستقیم به شارجه امارات انجام می دهند

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و رزرو ها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما امارات سایت مراجعه نمائید .

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور امارات می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور امارات توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

پروازهای چارتر امارات قاره پیما

بلیط هواپیما به تمام شهرهای امارات

رزرو هتل در تمام شهرهای امارات

تورهای ویژه دبی امارات

پروازهای داخلی امارات

CLOSE
CLOSE