خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سوئیس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سوئیس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سوئیس به شرح زیر است :

کشور سوئیس عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به کشور سوئیس ویزا شنگن مورد نیاز است . حضور شخص متقاضی در هنگام ارائه در خواست جهت مصاحبه الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت سوئیس جهت مراجعه : خیابان بوستان - خیابان شریفی منش - کوچه یاسمن پلاک 2  و شماره تلفن : 22008333 همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت سوئیس در تهران به نشانی اینترنتی : www.eda.admin.ch/tehran مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سوئیس

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سوئیس

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا سوئیس :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

 

 مهاجرت به سوئیس: 
 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری :

اصولا مهاجرت به سوئیس از پیچیدگی بسیار خاصی برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا برخوردار میباشد و این شرایط حتی برای اتباع کشور آمریکا نیز اعمال میگردد .  درصورتیکه در نظر دارید به صورت سرمایه گذاری به کشور سوئیس مهاجرت نمائید میبایستکه ابتدا یک شرکت حقوقی در کشور سوئیس ثبت نمائید . سپس باید یک فعالیت اقتصادی را راه اندازی بنمائید به طوریکه برای حداقل 10 نفر شغل ایجاد بنمائید. مبلغ سرمایه گذاری شده چندان مورد توجه  مقامات محلی قرار ندارد ولیکن توجه داشته باشید که حقوق یک کارگر عادی در ماه دست کم 3500 فرانک میباشد . پس از گذشت یکسال و در صورتیکه فعالیت اقتصادی قابل قبولی داشته باشید و میران سود آوری خالص شرکت شما بالای 000 100 فرانک باشد میتوانید برای دریافت اقامت  سالیانه سوئیس که به کارت اقامت B  معروف میباشد  اقدام نمائید که این اقامت پس از گذشت 5 سال به اقامت نوع  دائم که به کارت اقامت  C معروف میباشد  تبدیل خواهد گردید. مطابق با قانون جدید مهاجرت که اکنون در پارلمان این کشور در دست بررسی میباشد دارندگان اقامت دائم  C  بعد از گذشت 3 سال میتوانند برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام بنمایند .

 

مهاجرت از طریق تخصص :

همه ساله بخش عظیمی از نیروی متخصص این کشور از خارج از سوئیس تامین میگردد. مطابق با قانون مهاجرت این کشور اتباع خارج از محدوده اتحادیه اروپا تنها در صورتی میتوانند متقاضی مهاجرت به کشور سوئیس باشند که از یک تخصص حرفه ای در سطح بالا برخوردار باشند و یک شرکت سوئیسی نیز مایل به استخدام این افراد باشد . البته هر شرکتی نیز به راحتی نمیتواند متقاضی استخدام پرسنل خارجی باشد و کیفیت و کمیت شرکت ساپورت کننده از طرف مقامات محلی کاملا مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در صورت موفقیت برای این اشخاص اقامت سالیانه صادر خواهد گردید.

 ویزای تحصیلی :

خوشبختانه در حال حاضر این کشور به سهولت برای دانشجویان ایرانی ویزای تحصیلی صادر مینماید . همچنین مشاهده شده است که والدین دانشجویان ایرانی در این کشور نیز  به راحتی موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور میگردند. از آنجائیکه تمامی در خواستهای ویزای دانشجویی به اداره مهاجرت این کشور ارسال میگردد ، بررسی ویزای تحصیلی حدودا 2 ماه به طول می انجامد و دانشجویان خارجی از اجازه 15 ساعت کارهفتگی نیز برخوردارند .

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

 

رزرو و خرید بلیط سوئیس

رزرو و خرید بلیط سوئیس

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به سوئیس :

در حال حاضر هیچ پرواز مستقیمی بین ایران و سوئیس وجود ندارد و بهترین مسیر پروازی از ایران به سوئیس بوسیله خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ایرلاین ( با یک توقف در استانبول می باشد ) . همچنین شما می توانید بوسیله خطوط هواپیمایی قطری - اکراینی - اتحاد - امارات - آلیتالیا - ایزفلوت و لوفتهانزا با یک توقف به سوئیس پرواز نمائید . جهت کسب اطلاعات بیشت در مورد قیمت بلیط - روزها و ساعات پرواز - مدت زمان پرواز و ... می توانید به قسمت بلیط هواپیما سوئیس سایت مراجعه نمائید . 

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور سوئیس می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سوئیس ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.