خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا به شرح زیر است :

کشور ایتالیا عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به ایتالیا نیاز به ویزا شنگن می باشد . جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در تاریخ تعیین شده از طرف سفارت جها انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد . آدرس سفارت ایتالیا و شماره تلفن جهت دریافت وقت سفارت و مراجعه حضوری : هران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره 15 و شماره تلفن های : ۲۲۰۴۷۸۰۲ - ۲۲۰۴۷۸۰3  می باشد . همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت ایتالیا در تهران به نشانی اینترنتی : www.ambteheran.esteri.it مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور ایتالیا :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

 

انواع ویزا ایتالیا :

  1. ویزا توریستی ایتالیا .
  2. ویزا تجاری ایتالیا .
  3. ویزا ویزا کاری ایتالیا . و ...

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

قیمت و هرینه دریافت ویزا ایتالیا :

قیمت و هزینه ویزا با توجه به نوع ویزا متفاوت است جهت دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

 

رزرو و خرید بلیط ایتالیا

رزرو و خرید بلیط ایتالیا

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به ایتالیا :

در حال حاضر خطوط هوایی ایران ایر و ماهان و آلیتالیا پرواز های مستقیم به شهرهای ایتالیا ارائه می دهند همچنین امکان پرواز با خطوط هواپیمایی ترکیش و پگاسوس و اکراین و امارات و آذربایجان و ... نیز به شهرهای کشور ایتالیا وجود دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت بلیط - روزها و ساعت حرکت و طول پرواز و ... می توانید به صفحه بلیط هواپیما ایتالیا سایت مراجعه نمائید . 

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور ایتالیا می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا ( توریستی و تجاری و سایر ویزا ها ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.