خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آلمان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آلمان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آلمان به شرح زیر است :

کشور آلمان عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به کشور آلمان ویزا شنگن مورد نیاز است . حضور شخص متقاضی در هنگام ارائه در خواست جهت مصاحبه الزامی می باشد . آدرس و تلفن سفارت آلمان جهت مراجعه : خیابان فردوسی شماره 320 - 324 و شماره تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت آلمان در تهران به نشانی اینترنتی : www.teheran.diplo.de مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آلمان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آلمان

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

اطلاعات تازه

نکته مهم در خصوص تحویل گرفتن رواید دانشجویی
لطفا توجه داشته باشید که در حال حاضر،  تحویل گذرنامه جهت دریافت روادید تحصیلی  و پژوهشی فقط بین ساعت 7 تا 9 صبح  به سفارت انجام می شود. بازپس گرفتن گذرنامه همچنان  بعداز ظهرها انجام می شود.

نکات جدید در خصوص روادید دانشجویی

بررسی درخواست روادید دانشجویی در حال حاضر بین 5 الی 10 هفته زمان می برد. لطفاً تنها در صورتی برای ترم زمستانی اقدام نمائید که بین وقتی که از سفارت گرفته اید و شروع ترم دانشگاه حداقل 5 هفته فاصله زمانی وجود داشته باشد.
در غیر این صورت حضور به موقع برای شروع ترم دانشگاهی امکان پذیر نخواهد بود. سفارت تصمیم دارد درخواست هایی که کمتر از 5 هفته پیش از شروع ترم به باجه مربوطه ارائه می گردند را نپذیرد.
ارائه درخواست برای ترم تابستانی 2016 همراه با فرم درخواست پذیرش uniassist، تأییدیه دریافت درخواست ثبت نام و یا تأییدیه (موقت) پذیرش همچنان امکان پذیر است.

نکته مهم درباره رزرو وقت مصاحبه!!!
 وقت های مصاحبه چندین بار در طول هفته در فواصل زمانی نامشخص آزاد می گردد. در این زمان ها، وقت هایی برای ماه اکتبر قابل رزرو است. به علت تقاضای زیاد ممکن  است وقت های مصاحبه در کوتاه ترین زمان اشغال شوند. درصورتی که زمان کوتاهی پس از آزاد شدن، همه ی وقت های مصاحبه رزرو شده باشند، باید منتظر آزاد شدن وقت در سری آینده بمانید. لطفا دراین فاصله از تقاضا برای وقت مصاحبه خوداری نمایید.
لطفا توجه داشته باشید که رزرو وقت مصاحبه از طریق وبسایت سفارت رایگان است  و می توانید آن را از طریق رایانه شخصی انجام دهید.
در بخش روادید سفارت آلمان ساعت کار باجۀ تحویل گذرنامه از تاریخ 1394.06.10 به شرح زیر
می باشد: 9:30 تا 11:30 و 13:00 تا 15:00

درخواست  برای ویزای شنگن در ایران هم اکنون بسیار بالاست. به همین دلیل هم سفارت آلمان در تهران بیشترین گنجایش زمانی ممکن را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. وقت های جدید مصاحبه، جهت ارایه درخواست ویزا در فواصل زمانی مشخص، آزاد می شوند. از این که رزرو وقت مصاحبه، با وجود گنجایش بالا می تواند دشوار باشد، متاسفیم  و به درخواست کنندگان توصیه می کنیم  به طور منظم، از طریق سیستم آنلاین گرفتن وقت مطمئن شوند آیا زمان جدیدی آزاد شده است یا نه. خواهشمندیم  تنها زمانی وقت مصاحبه رزرو کنید که اطمینان دارید می توانید در آن زمان در سفارت حضور یابید. ارایه مدارک لازم وکامل به هنگام وقت مصاحبه، می تواند باعث شود که به حداکثر تعداد درخواست ها رسیدگی گردد. سفارت، شما را اکیدا از رزرو وقت مصاحبه از طریق «آژانس های ویزا» برحذر می دارد. درخواست وقت مصاحبه به طور رایگان و ازطریق وبسایت سفارت امکان پذیر است.

سفارت آلمان تلاش می کند ورود به بخش باجه ها را، به ویژه در ماه های تابستان، هرچه سریع تر و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهد. لطفاً توجه نمایید که ورود به بخش باجه ها در آینده تنها رأس ساعت اعلام شده صورت خواهد گرفت. حضور زودهنگام باعث انتظار در جلوی درب سفارت و حضور دیرهنگام باعث ابطال وقت گرفته شده می گردد

ارایه تصویر گذرنامه در هنگام رزرو وقت مصاحبه

توجه! همه درخواست کنندگان باید دارای گذرنامه باشند.

همان طور که برای ویزای شنگن  مرسوم است برای در خواست ویزای ملی آلمان نیز ارایه تصویر گذرنامه الزامی است. این در مورد کلیه وقت ها ی درخواست شده در سفارت آلمان در تهران صدق می کند.
پس از رزرو وقت مصاحبه برای درخواست ویزا، لطفا در همان روز، تصویر اسکن شده گذرنامه  را همراه با ذکر نام و تاریخ و ساعت وقت ملاقات به آدرس  terminbuchung@tehe.diplo.de  ارسال نمایید.
اگر وقت مصاحبه ای رزرو شود ولی تصویر گذرنامه مربوط به آن فرستاده نشود، آن وقت مصاحبه بدون هیچ گونه اطلاع رسانی لغو خواهد شد.

درخواست ویزا برای افراد غیر ایرانی
همه متقاضیان ویزا که تابعیت غیر ایرانی دارند، باید جهت ارایه تقاضای ویزای خود، وقت مصاحبه بگیرند.

متقاضیان ویزای ساکن عراق که اثبات نمایند امکان ارایه درخواست خود در شهر امان پایتخت اردن را ندارند، می توانند درخواست ویزای خود را، پس از این که شخصاً اقدام به گرفتن وقت قبلی نمودند، در روز مصاحبه به این سفارت ارایه نمایند. خواهشمند است اطلاعات مربوط به ارایه درخواست روادید در سایت اینترنتی سفارت را مورد توجه قرار دهید.
متقاضیانی که قصد ارایه درخواست روادید نزد سفارتی خارج از کشور محل سکونت خود را دارند، شخصاً مسئول برقراری بدون مشکل ارتباط کلامی با مسئول باجه و ترجمه مدارک مربوطه به زبان فارسی و یا آلمانی می باشند. هزینه ترجمه کتبی و شفاهی بر عهده متقاضیان می باشد.

نقصی مدارک

مدارکی که در موارد استثنایی پس از ارایه درخواست روادید از سوی بخش روادید مطالبه می گردند (نقصی مدارک)، می توانند فقط در روزهای کاری سفارت از ساعت 10:00 الی 11:30 تحویل بخش روادید گردند.

اثر انگشت جهت ویزای شنگن و ویزای اقامت

روز سه شنبه دوم اکتبر 2012 برابر با  یازدهم مهر ماه 1391 کلیه سفارت خانه های کشورهای عضو پیمان شنگن در ایران اقدام به جمع آوری داده های بیومتریک ، یعنی گرفتن اثر انگشت از متقاضیان روادید خواهند نمود.بدین ترتیب از تاریخ  دوم اکتبر 2012 برابر با  یازدهم مهر ماه 1391 هر کدام از متقاضیان روادید ( روادید شنگن، ترانزیت یا اقامت بلند مدت) به طور اصولی ملزم به دادن اثر انگشت خود به هنگام ارایه درخواست صدور روادید خواهند بود.

اطلاعات پیرامون ارایه درخواست ویزا

به موقع در خواست ویزای خود را بدهید! به مدت زمان انتظار توجه نمایید

به دلیل تعداد زیاد مراجعه کنندگان و نیز محدودیتهای مکانی و پرسنلی بخش ویزای سفارت ، به ویژه در فصل تابستان (ماه می تا اکتبر) و نیز ایام نوروز، امکان دارد که تعین وقت چند هفته به طول بیانجامد. علاوه بر این حدود چهارده روز نیز بررسی تقاضا جهت دریافت ویزای شنگن زمان می برد. بنابراین لطفا" در برنامه ریزی مسافرت خود به این زمان بندی ها توجه نمایید. استثنا در سیستم تعیین وقت فقط به دلایل انساندوستانه و یا اضطراری صورت می گیرد.

توجه! چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت برای خود نمایید و یا اقدام به ارایه تاییدیه های جعلی نمایید, این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده و شما برای مدت طولانی از دریافت وقت محروم خواهید شد. این موارد به نفع اکثریتی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاه می نمایید.

ارایه درخواست تنها با مدارک کامل امکان پذیر است! خواهشمند است به اطلاعات موجود در ستون سمت چپ صفحه مراجعه نمایید.

هنگام ارایه درخواست ویزا باید تمام مدارک به طور کامل تکمیل شده و تمام گواهی ها ارایه داده شود. به این ترتیب روند کار تسریع می یابد. کمبود مدارک می تواند موجب رد درخواست شود. برای درخواست کنندگان زیر 16 سال الزامی است که هر دو نفر از والدین یا قیمین فرم درخواست را امضا کنند.

به سود خودتان است که برگه های راهنمای سفارت (به بالا سمت راست توجه نمایید) را به دقت مطالعه فرمایید. در این برگه ها جزئیات امر و مدارک لازم ذکرشده اند. این امکان وجود دارد که قوانین اعلام شده تغییر نمایند. بنابراین پیش از آن که در تاریخ تعیین شده مراجعه نمایید، یک بار دیگر برگه ها را مطالعه فرمایید تا از تغییرات احتمالی آگاه شوید.

خواهشمند است پیش از روز تعیین شده هیچ مدرکی (به طور مثال دعوت نامه) را برای سفارت ارسال نفرمایید. همه مدارک را باید شخص متقاضی هنگام ارایه درخواست به طور کامل به همراه داشته باشد. مدارکی را که قبلا" و بدون درخواست از شما و یا مدارکی که توسط فاکس یا پست الکترونیک می فرستید، دلیلی برای درخواست صدور ویزا نمی باشند ونمی توانند مورد توجه قرار گیرند.

مقابل ساختمان سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام کارهای ویزا را می دهند. سفارت مایل است متذکر شود که این افراد که گاهی ادعا می کنند با سفارت همکاری دارند، هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.

فرم های درخواست ویزا رایگان بوده و می توانید آن ها را از وب سایت سفارت دانلود نمایید. به اطلاعات پایین تر توجه کنید.
لطفا" توجه فرمایید که چنانچه مدارک جعلی و یا دستکاری شده ارایه دهید، برای شما ویزا صادر نشده و مدت طولانی هم هیچ ویزای شنگنی برای شما صادر نخواهد شد.

بنا به گفته بسیاری از متقاضیان، شرکت های بیمه مدعی گرفتن وقت در قبال دریافت وجه می باشند در صورتی که رسید تعیین وقت ارسال شده برای آنان جعلی می باشد.

امکان باطل کردن وقت های گرفته شده نیست. به همین سبب لطفـا" دقت کنید که زمانی برای گرفتن وقت به سایت سفارت مراجعه نمایید که مطمئن هستید می توانید  وقتی را که می گیرید، استفاده کنید و مدارک شما تا آن زمان کامل هستند. لطفا" همچنین دقت کنید که وقتی که برای ارایه مدارک دریافت ویزا می گیرید، باید حداکثر سه ماه پیش از تاریخ سفر شما باشد.

امکان باطل کردن وقت های گرفته شده نیست. به همین سبب لطفـا" دقت کنید که زمانی برای گرفتن وقت به سایت سفارت مراجعه نمایید که مطمئن هستید می توانید  وقتی را که می گیرید، استفاده کنید و مدارک شما تا آن زمان کامل هستند. لطفا" همچنین دقت کنید که وقتی که برای ارایه مدارک دریافت ویزا می گیرید، باید حداکثر سه ماه پیش از تاریخ سفر شما باشد

 

هزینه ویزا :

سفارت هزینۀ درخواست ویزا را تنها نقداً به یورو دریافت خواهد نمود. از آن جایی که سفارت به طور محدود اسکناس ریز در اختیار دارد، لذا خواهشمند است مبلغ را در صورت امکان دقیقاً برابر میزان هزینه ویزا شمرده و پرداخت نمایید. سفارت از پذیرفتن یورو به صورت پول خرد (سکه) معذور است و تنها اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه، و صد یورویی قبول خواهد نمود. پرداخت با کارت امکان پذیر نمی باشد. جهت اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا آلمان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

دریافت وقت از سفارت آلمان به صورت آنلاین می باشد جهت دریافت وقت مصاحبه به آدرس زیر مراجعه نمائید . www.teheran.diplo.de

 

 

رزرو و خرید بلیط آلمان

رزرو و خرید بلیط آلمان

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به آلمان :

در حال حاضر به ویسله هواپیمایی ایران ایر - ماهان  - لوفتهانزا و جرمنیا امکان پرواز مستقیم به شهرهای مختلف آلمان وجود دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه پروازی - زمان پرواز و  ... به قسمت بلیط هواپیما به آلمان سایت مراجعه نمائید . 

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور آلمان می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آلمان ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای آلمان

رزرو هتل در تمام شهرهای آلمان