خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه :

کشور فرانسه عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به فرانسه نیاز به ویزا شنگن دارید . حضور فرد متقاضی جهت انگشت نگاری و مصاحبه در روز تعیین شده از طرف سفارت الزامی می باشد . آدرس و شماره تلفن سفارت فرانسه جهت مراجعه حضوری : تهران خیابان نوفل لوشاتو پلاک 64 - 66 و تلفن : 64094000 همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت فرانسه در تهران به نشانی اینترنتی : www.ambafrance-ir.org مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه

 

فضای شنگن چیست؟

فضای شنگن شامل 25 کشور اروپائی است.

در حال حاضر 22 کشور آنها عضو اتحادیه اروپا هستند: آلمان،اتریش،بلژیک،دانمارک،اسپانیا،استونی،فنلاند، فرانسه (بعنوان کشور اروپایی بجز سرزمینهای وابسته)، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی،لوکزامبورگ،مالت، هلند(بعنوان کشور اروپایی بجز سرزمینهای وابسته)، لهستان، پرتغال، جمهوری چک،اسلوواکی،اسلوونی و سوئد) که کاملاً شرایط مربوط به اخذ شنگن را اعمال می نمایند.

نروژ، ایسلند و سوئیس نیز هرچند که عضو اتحادیه اروپا نمی باشند، دقیقا همان شرایط مربوط به اخذ شنگن را اعمال می نمایند.

اجازه ورود به منطقه شنگن :

مقامات نمایندگی های کشورهای اتحادیه شنگن به اتباع ایرانی و کلیه افراد خارجی دارای روادید،برخی از قواعد مربوط به ورود به اروپا را خاطرنشان می سازند.

صرف داشتن ویزا در گذرنامه ضمانتی برای ورود به منطقه شنگن ایجاد
نمی کند.

تصمیم گیری در این مورد در صلاحیت پلیس مرزی قرار گرفته است که طبق مفاد مقررات مرزی شنگن (بند 5 دستور العمل کمیسیون اروپا شماره 2006/562)میتواند خواستار ارائه مدارک ذیل شود:

- مدرک مربوط به محل اسکان در طی سفر(دعوتنامه یارزرو هتل)

- مدارک مربوط به برنامه مسیر رفت و برگشت (بلیط هواپیما)

- مدارک مثبته نشانگر منابع مالی کافی متناسب با مدت سفر مورد نظر.

توجه: امکان دارد که پلیس مرزی فرودگاه از شما بخواهد که مدارکی را که به کنسولگری تحویل داده اید مجددٲ ارائه دهید. عدم امکان ارائه مدارک فوق، می تواند منجر به ممانعت از ورود شما به خاک فرانسه گردد، حتی اگر روادید مربوطه را دریافت کرده باشید.

روادید کوتاه مدت (نوع C) چیست؟

روادید کوتاه مدت به مسافرامکان میدهد به خاک یک یا چند کشور شنگن ورود کند و در طی یک یا چند نوبت سفر بصورت متوالی یا متناوب در طول 6 ماه از تاریخ اولین ورود به منطقه شنگن) حداکثر 90 روز اقامت داشته
باشد.

روادید کوتاه میتواند یکبار ورود یا چند بار ورود باشد.

این روادید با چسباندن لیبل ویزا در گذرنامه، یا روی مدرک سفر یا هر مدرک معتبر دیگری که امکان عبور از مرز را فراهم کند، عینیت می یابد.

بجز مواردی که روی روادید استثناء شده باشد، دارنده این روادید، امکان ورود به 25 کشور منطقه شنگن را دارد مشروط بر آنکه حائز شرایط ورود به منطقه شنگن باشد(مدارک دال بر علت و شرایط سفر از جمله منابع مالی، مدارک مربوط به محل اسکان در طی سفر را در اختیار داشته باشد)

روادید تردد سالانه

روادید تردد سالانه، نوع خاصی از روادید کوتاه مدت شنگن است که مشخصات آن عبارتند از:

- قید شدن عبارت " تردد سالانه" بر روی لیبل ویزا

- معتبر جهت ورود متعدد به فضای شنگن

- مدت اعتبار ویزا بین یک الی پنج ساله متغیر است به شرط آنکه مجموع مدت سفرهای انجام شده در طول هر 6 ماه بیش از 90 روز نباشد.

در نتیجه:

- با استفاده از روادید تردد سالانه نمیتوان سفر یکجای بیش از 3 ماه انجام داد.

- با استفاده از روادید تردد سالانه نمیتوان در طی 6 ماه مجموعاً بطور متناوب ببش از 3 ماه سفر کرد

- سفر یا سفرهای شما باید در محدوده زمان اعتبار ویزا که تاریخ آن روی لیبل ویزا آمده، صورت گیرد.

روادید تردد سالانه به این منظور صادر نشده که به دارنده آن امکان دهد تا در فرانسه درخواست کارت اقامت نماید.

روادید تردد سالانه در هر زمان قابل تجدید میباشد، حتی زمانی که هنوز اعتبار آن تمام نشده باشد.

ویزای اقامت چیست؟

هر گونه اقامت بیش از 3 ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

- ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از 3 ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)

- ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند).

از اول ژوئن 2009 ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید:یا اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت "کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود")

برای ورود به جزایر فرانسوی ماورای بحار (اقیانوسهای آرام، اطلس و هند) چه نوع روادیدی باید درخواست نمود؟

در خارج از فضای شنگن، ماورای بحار عبارتند از :

- دپارتمانهاو مناطق ماورای بحار (DROM) : گویان فرانسه، مارتینیک، گوادلپ، رئونیون La Réunion و مایوت Mayotte

- سرزمینهای ماوراء بحار (POM): پولینزی فرانسه (تائیتی Tahiti، بورا بورا Bora Bora، مورئا Moorea، جزائر مارکیز Iles Marquises) و نوول کالدونی Nouvelle-Calédonie.

- مجمع الجزائرهای فرانسوی ماورای بحار (CTOM): سنت پییر St. Pierre و میکلون Miquelon ، سن مارتَن St. Martin ، والیس Wallis و فوتونا Futuna و سن بارتلمی St. Barthélemy.

اتباع تمام کشورهائی که نیاز به اخذ روادید برای ورود به منطقه شنگن دارند، برای ورود به سرزمینها و دپارتمانها و یا مجموعه سرزمینهای ماورای بحار نیز نیاز به اخذ روادید جداگانه دارند.

سفرکوتاه مدت به این سرزمینها : جهت اخذ روادید کوتاه مدت، برای سفر کمتر از 90 روز به سرزمینها و دپارتمانهای ماورای بحار مدارکی را که باید ارائه دهید دقیقاًهمان مدارکی است که برای اخذ روادید کوتاه مدت شنگن بایدارائه شود.

با ویزای شنگن نمیتوان به سرزمینها و دپارتمانها و یا مجموعه سرزمینهای ماورای بحار(DROM، POM و یا CTOM) سفر کرد.

ویزا جهت اقامت در این سرزمینها : جهت اخذ روادید اقامت ( بیش از 90 روز) سرزمینها، دپارتمانها و یا مجموعه سرزمینهای ماورای بحار مدارکی را که باید ارائه دهید دقیقاًهمان مدارکی است که برای اخذ روادید اقامت بلند مدت فرانسه بایدارائه شود.

روادید ترانزیت فرودگاهی (نوع A) چیست؟

روادید ترانزیت بین المللی (VTA) اجازه ورود به محوطه ترانزیت
بین المللی فرودگاه در زمان توقف و یا سوار شدن بین دو هواپیما در طی مسیر است ، که باید برای اتباع برخی از کشورهای ثالث(مانند افغانستان، بنگلادش، (جمهوری دموکراتیک)کنگو، اریتره، اتیوپی،غنا،ایران،عراق، نیجریا، پاکستان، سومالی، سری لانکا) صادر شود.

اگر در زمان ترانزیت ناچار به اقامت شبانه و یا تغییر فرودگاه میشوید که مستلزم ورود به خاک فرانسه است، خواه اقامت یک شبه در هتل باشد، خواه برای تعویض فرودگاه، دیگر روادید ترانزیت بین المللی مصداق ندارد بلکه باید روادید کوتاه مدت شنگن داشته باشید.

با ویزای ترانزیت فرودگاهی VTA نمیتوان وارد منطقه شنگن شد.

حداقل شرایط لازم جهت تشکیل پرونده درخواست ویزا کدامند؟

- داشتن گذرنامه عادی، خدمت و یا سیاسی
در زمان تقاضای روادید، تاریخ اعتبار گذرنامه باید سه ماه پس از تاریخ برگشت باشد. چنانچه گذرنامه شما از اعتبار کافی برخوردار نباشد بایستی گذرنامه خود را تمدید نمائید.

برای الصاق لیبل ویزا و مهرهای ورود و خروج به خاک فرانسه، گذرنامه شما بایستی حد اقل 2 صفحه کاملاً خالی از هرگونه مُهر داشته باشد.

بر روی گذرنامه ای که بیش از 10 سال از تاریخ صدور آن گذشته شده باشد ویزا قابل الصاق نمی شود، حتی اگر گذرنامه فوق در زمان درخواست روادید معتبر باشد.

-حضور شخص متقاضی در زمان تشکیل پرونده الزامی است، به استثناء کودکان زیر 12 سال

-مقصد اصلی شما بایستی کشور فرانسه باشد، یعنی کشوری شنگنی که قرار است مدت بیشتری از سفر خود را در آنجا بگذرانید بایستی کشور فرانسه باشد.

-داشتن فرم درخواست روادید کاملاً پر شده و امضاء شده الزامی است.

فرم درخواست روادید را می توانید از روی سایت اینترنتی این سفارت داونلود نمائید:

دو نوع فرم درخواست روادید موجود است:

- فرم درخواست روادید کوتاه مدت (سفر و یا مجموعه سفرهای کمتر از 90 روز در طی دوره شش ماهه در ناحیه شنگن)؛

- فرم درخواست روادید اقامت (اقامت بیش از 3 ماه و منحصراً در کشور فرانسه).

فرم روادید رایگان می باشد.

-نحوه پرداخت هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید

هزینه تشکیل پرونده درخواست روادید منحصرٲ به صورت نقدی و به یورو قابل پرداخت است. متقاضی روادید بایستی در اولین مرحله روند تشکیل پرونده، وجه مربوطه را پرداخت نماید. در صورت رد درخواست روادید، وجه پرداخت شده به هیچ عنوان مسترد نمی گردد. جهت مشاهده لیست تعرفه های روادید، خواهشمند است .

هرگونه عمل متقلبانه و غیرقانونیِ شخص متقاضی چه با واسطه چه بی واسطه، مشمول محرومیتهای تنبیهی و موجب منع ورود فرد خاطی به کل منطقه شنگن می گردد (25 کشور اروپایی). لذا توصیه اکید می شود که سفارت فرانسه را در جریان هرگونه درخواست سوء استفاده گرایانه افراد متقلب قرار دهید.

ضمناً خاطر نشان می گردد، هرگونه درخواست روادید بایستی مستقیمأ به بخش روادید سفارت فرانسه در ایران ارائه گردد.
مراجعه به واسطه ها و آنهائی که توسط بخش ویزا به رسمیت شناخته
نشده اند، اکیدٲ ممنوع می باشد
. مبالغ مطالبه شده توسط واسطه ها، منحصرأ به رابطه قراردادی بین متقاضی ویزا و واسطه ها مربوط می شود و به هیچ وجه مسئولیتی متوجه سفارت فرانسه نخواهد کرد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا فرانسه :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

انواع ویزا کشور فرانسه :

ویزا کوتاه مدت

  1. سفر تجاری یا ماموریت
  2. سفر شخصی و یا جهانگردی
  3. تحصیلات
  4. دیدار خانواده
  5. سایر

ویزا بلند مدت

  1. دانشجویی
  2. بازدید کننده
  3. اعضای خانواده فرانسوی
  4. علمی
  5. بازگشت

قیمت دریافت ویزا در سفارت فرانسه :

ویزا کوتاه مدت 60 یورو

ویزا بلند مدت 99 یورو

 

 

رزرو و خرید بلیط فرانسه

رزرو و خرید بلیط فرانسه

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به فرانسه :

در حال حاضر تنها پرواز مستقیم از تهران به پاریس توسط ایران ایر انجام می شود پرواز های دیگری که می شود به وسیله آنها به فرانسه رفت عبارتند از هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) - پگاسوس ترکیه ( یک توقف در استانبول ) - اکراین ایرویز ( یک توقف در کی یف ) می باشد همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آلیتالیا و آذربایجان و ایرفلوت و قطر و امارات هم وجود دارد . جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما فرانسه سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور فرانسه می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه ( توریستی و تجاری و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.

بلیط هواپیما به تمام شهرهای فرانسه

رزرو هتل در تمام شهرهای فرانسه