خانه / ویزا / قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استونی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استونی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استونی در زیر شرح داده داده شده است .

کشور استونی از کشورهای اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به استونی امکان دریافت 2 نوع ویزا وجود دارد ویزا شنگن و ویزا ملی کشور استونی ( توجه داشته باشید با ویزا ملی استونی تنها می توانید به کشور استونی سفر داشته باشید ) . جهت دریافت ویزا استونی در ایران باید به سفارت فنلاند در تهران به آدرس : خیابان شریعتی - خیابان میرزاپور - خیابان حدادیان - پلاک 2 تلفن : 23 512 240 مراجعه نمائید . همچنین جهت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفاذت فنلاند در تهران به نشانی اینترنتی : www.finland.org.ir مراجعه نمائید .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استونی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استونی

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد .
  5. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت
  6. گواهی بازنشستگی .
  7. گواهی اشتغال به تحصیل .
  8. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  9. رزرو بلیط هواپیما و هتل .
  10. بیمه مسافرتی .

 

مدارک مورد نیاز برای سفرهای تجاری ، شرکت در کنفذانس یا دوره آموزشی .

· دعوت نامه رسمی از شرکت يا سازمان میزبان در استونی .

· پروانه ثبت شرکت یا سازمان ایرانی همراه با ترجمه .

· فتوکپی کلیه مدرک تحویلی به سفارت باید بر روی برگه استاندارد  A4 (کاغذ با سایز استاندارد)

.گواهي رسمي به زبان انگليسي از شركت/ سازمان/ موسسه ای که در آن مشغول به کار هستید با ذكر هدف از سفر و تاريخ سفردعوتنامه رسمي از شركت/ سازمان/ موسسه  ميزبان در استونی با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام / تلفن/  نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.

. تاييديه بانكي متقاضي  يا كارفرما  به زبان انگليسي به همراه گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب

. سفارت ممکن است علاوه بر مدارک فوق از متقاضی درخواست مدارک دیگری نماید.

 

مدارک تکمیلی برای دیدار از اقوام یا خانواده :

حضور شخص متقاضي الزامي است.

. گذرنامه معتبر( با حداقل اعتبار 3ماه پس از پايان سفر مورد درخواست و دارا بودن 2 صفحه خالي)

. شناسنامه به همراه ترجمه رسمي به زبان انگليسي و كپي از صفحات شناسنامه

. فرم تكميل شده درخواست رواديد (لطفا فرم را قبل از حضور در سفارت تکمیل کنید و فقط امضاء فرم را در حضور مسئول دریافت مدارک انجام دهید.)

. درخواست کننده و همراهان او بایستی هر کدام فرم درخواست ویزای جداگانه تکمیل کنند.

. يك قطعه عكس رنگي كه از تاريخ آن شش ماه نگذشته باشد، سايز عكس بايد4X6 تمام رخ بدون رتوش و با زمينه كاملاً سفيد باشد.

. فتوكپي از صفحه اول گذرنامه و از ساير صفحات پر شده با رواديد و مهرها ( روي كاغذ (A4

. اتباع خارجي مقيم ايران بايد اجازه اقامت و اجازه كار خود را ارائه دهند.

. دعوتنامه از استونی با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام/ تلفن/نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.

. فتوكپي اقامت و يا پاسپورت شخص دعوت كننده براي رواديد ديدار از اقوام و دوستان

. تاييديه حساب بانكي به زبان انگليسي با گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب

. چنانچه شاغل هستيد بايد  معرفي نامه شغلي و آخرين فيش حقوقي به همراه ترجمه انگليسي تهيه شود.

. در صورت عدم  تمايل به ارايه اصل ترجمه انگليسي اسناد و مدارك خود بايد  اصل و كپي ترجمه آنها را تهيه نماييد تا سفارتپس از رويت اصل آنها  فقط اقدام به  نگهداري از كپي آنها بنمايد.

. اجازه نامه  والدين در صورتيكه متقاضي كمتر از 18 سال سن داشته باشد يا امضاي والدين (هم پدر وهم مادر) در فرم درخواست رواديد فرزندان

 

انواع ویزا های کشور استونی :

  1. ویزا توریستی استونی .
  2. ویزا تجاری استونی .
  3. ویزا دیداری استونی .
  4. ویزا پزشکی استونی .
  5. ویزا کنفرانس استونی .
  6. ویزا ورزشی استونی .
  7. ویزا هنری استونی .

نکاتی در مورد ویزا استونی :

حداقل 45 روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید .

در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزا ملی کشور استونی صادر نمی شود .

طولانی ترین نوع ویزا شنگن به شما اجازه اقامت 90 روزه در اتحادیه اروپا را می دهد .

بسیاری از افراد با خرید یا ثبت شرکت در استونی اقدام به دریافت ویزا شنگن و اقامت اروپا می نمایند ( جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید )

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

قیمت و هزینه دریافت ویزا استونی :

قیمت و هزینه دریافت انواع ویزا های استونی با هم متفاوت است .

 

 

رزرو و خرید بلیط استونی

رزرو و خرید بلیط استونی

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به استونی :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به استونی وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به استونی از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )  همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و آژین هم وجود دارد . جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما استونی سایت مراجعه نمائید .

 

وب سایت قاره پیما کارگزار رسمی اخذ ویزا - رزرو بلیط هواپیما و هتل و تور استونی می باشد ، قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استونی ( توریستی و تجاری و پزشکی و ... ) - بلیط هواپیما - هتل و یا تور های مسافرتی با هم متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا - هتل - بلیط و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .

 

توجه داشته باشید:

چنانچه مسافری بلیط هواپیما و رزرو هتل و یا تور مسافرتی خود را از وب سایت قاره پیما خریداری نماید قاره پیما تمام مراحل ویزا وی را به طور رایگان انجام می دهد و فقط هزینه سفارت را از شما دریافت می کند.